2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@gmsmustafa öncelikle hayırlı olsun hocam atanan insanları gördükçe gerçekten çok mutlu oluyorum hele ki son bir ay gelen atanma ne güzel bi haber olmuştur :). yedeklik sıran kaçtı hocam bunu da beyaz kaplı defterime not edeyim
-
@gmsmustafa eywallah inşallah hocam guyu çok istiyorum hayırlısıyla bu sefer olmaması için sebep yok
-
Arkadaslar tarim kredi kooperatifi 8 kisilik kontrolör ilanina cikmis 160 kisi cagiriyor ancak sinav 18 Ağustos guy la aynı gün. Guya baavurupta siralamasi net olan arkadaslar bas vurmazsa sinava daha çok kişi girebilir.
-
Bütün yıl sınav bekledik şimdi de aynı gün çakışan sınavları ayrıştırıyoruz.Ne tür bir sistemin içindeyiz arkadaş:)
-
Herkese iyi akşamlar benim birkaç sorum olacaktı.
1.si benim sevk tarihim 26.07.2018 ancak 18 ağustosta guy sınavım olduğu için guya girdikten sonra acemi birliğine teslim olmam istiyorum bunun bana ankaraya sınava giderken gbt aramasında bi sıkıntısı olur mu cezai yaptırımı nedir.
2.si sınavı geçtiğim takdirde mülakat aşamasına çağıracaklar ve o sırada usta birliğinde Girnede olacağım izin alma yönünden bir sıkıntı çıkarırlarmı?
3.sü ise mülakatı geçtim diyelim atama oldu ve işe başlamam gerekti ancak halen askerliğim devam ediyorsa bunun için atamam iptal edilir mi ?
İlgilenirseniz sevinirim iyi akşamlar. -
@i̇slimkebabı
Hicbir sey olmaz. Yalnizca bakaya kalma surene (bakaya isen) gore belli miktarlarda para cezasiyla cezalandirilirsin. Kucuk bir kagit doldurturlar, karakola gider 10 dakikada ayrilirsin. O nedenle erken gitmeye calis.
Askerdeyken de sinav icin gelmek istedigini takim komutanina soylemen yeterli. Mumkun mertebe izin kullanmamaya calis acemilik-ustalik arasi, iznin de tam oldugu vakit vermek zorundalar. -
@i̇slimkebabı bakaya kalirsan bi sonraki celbe alirlar. Gbt ye rastlarsan polis karakola getirir tutanak yazar para cezasi yersin sonra birakirlar. Gbt ye yakalanmadan da sen kendin basvurabilirsin tabi bakaya kaldim diye. Bi sonra ki celpte gidersin askere. Sinavda kimse sana asker misin diye sormuyor girersin sinava. Mulakatta bakaya olmaman lazim çünkü basvuru belgelerinle uyusmaz. Subat celbine atarlar büyük ihtimal seni o zamana kadar da mulakat olur. Yanlış yazdigim bi durum varsa arkadaslar duzeltsin.
-
@duymhuyguy @lucasinemmisi ikinizede çok teşekkür ederim birde işe alım sırasında askerdeysem ne gibi bi durum olur
-
@i̇slimkebabı o durumda da eger atama tarihine kadar bitecekse askerligin kolaylik gosterirler diye "tahmin" ediyorum. Onemli degil.
-
@i̇slimkebabı bir sonraki celp durumu yerin belli degilseymis. Senin yerin belli oldugu icin yeniden sevk islemlerin baslatilir. Kazandigin taktirde istenilen belgelere ek olarak askerde oldugunu kanitlayacak dilekce yazarsin sıkıntı cikmaz.
-
@duymhuyguy @lucasinemmisi sağolun tekrardan ilgilendiğiniz için
-
Ben de usta birliği Magosa hocam. KPSS'ye girip, Pazartesi teslim olacağım inşallah acemi birliğine. Öğrenebildiğim kadarıyla üç ihtimal var. İlki rapor alacaksın ve terhis süren geç kaldığın kadar uzayacak. İkincisi acemi birliğini arayacaksın ve işlem yapılmayıp, terhisin uzamayacak. Üçüncüsü geç kalman 3 günse 7 gün kadar terhis sürenin uzamasının yanı sıra bir para cezası da ödetilebilir.
İkinci soru sınav için izin veriliyor, çünkü erat hakkıdır ve hiçbir kimse bir kimsenin önem arz eden sınava girmesine mani olamaz, kanuni bir haktır.
Sonuncu soruna cevap veremeyeceğim, bilgim yok o konuda.
Tavsiyem GUY gününe kadar erteleme, KPSS'ye gireceksen Pazartesi teslim ol, askerde ders çalışmaya çalış. Verilen izin askerlik sürenden düşüyor zira. @i̇slimkebabı -
@duyguuu37 icra iflas değişikliklerine nerden çalışıyorsunuz
-
@tobıntax burada not paylasildi ama ona bakmadim Twitter dan kutluay hocanin ekibinde olan sevilay hoca ve gozde hoca paylasmisti
-
Birliğinizi arayıp sınav konusunu özellikle Ankara'da gireceğinizi sorun arkadaşlar.Acemi birliğiyle ustayı karıştırmamakta fayda var.Kıbrıs izinlerinde 2 gidiş 2 geliş 4 gün yol izni verilir o açıdan da şanslısınız
-
@tahkikat Bilgilendirme için teşekkür ederim ancak guy sürecinde askerliği aradan çıkartmak istiyordum zaten tam denk geldi o yüzden erteletmek istemiyorum daha fazla
-
@fernando-reges Ben sınava girip teslim olmayı düşünüyorum o aradaki 3 hafta çalışmak için önemli bi süre
-
merhaba ben sınav için başvurumu yapıp gönderdim. şimdi farkettim bir bilgimi yanlış girmişim. güncelleme imkanımız oluyor mu
-
@gülçin başvuru numaran kaç?
-
@gülçin evet hocam güncelleyebilirsin