2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@david20, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Başvurdum başvuran sayısı 5184 olmuş malatya 76.9 8200 sıralamayla
Ama 100 defa aklım döner gibi bakalım başvuru bitene kadar kaç defa güncelleyeceğim
-
İstediğim yeri yazdım taaa ilk gün, oh kafam rahat ; ahım şahım puanım da yok. Sizlere tavsiyem istediğiniz yeri yazın geçin çok da takılmayın hayat böyle daha güzel
-
@casanova Nereyi yazdınız hocam
-
Arkadaşlar birşey soracağım şimdi bu il tercihini yapıp daha sonra değiştirince bu da tekrar başvuru olarak sayılıyor mu ?
-
Çekiliş yaptım, Muğla Marmaris çıktı :)) Puanım 75, bunu da buraya bırakıyorum. Tercih etmediğim için pişman olacak mıyım du bakalım...
-
-
Bu yıl ki puanların sıralamsı ile geçen yılın sıralaması ile 3 puan arada fark varmıdır?
-
@bad1905 İlk tercihi yaptım 140 numaraydı, değiştirdim 4.081 olmuş, sonra yine değiştirince 4.086 olmuştu. Aday numarasından asgari 1.000 kişi düşmek lazım, çok kararsız vardır benim gibi
-
@casanova Ben dahil herkes korkacak, yok tatil hayali, yok İzmir yanı diye
-
@tahkikat teşekkür ederim hocam haklısınız kararsız çok vardır bu sistemde zaten olmaması anormal karşılanır.. Ama böyle sayılması da iyi değil yani buradan sağlıklı bir bilgi elde edemeyiz çok spekülasyon çıkabilir buradan..
-
@david20 hocam puana takılma sen sıralamana bak. İllaki merak ediyorsan azalan marjinalite olarak işlemiş puan farkları geçen seneye göre. Bu sene düşük puanlı ve sıralamalılarda 5 puana kadar oynarken aynı sıralama, sıralama yükseldikçe makas 2 veya 2, 5 puana kadar inebiliyor gördüğüm kadarıyla.
-
Geçen yıldan 2000 kişi guy oldu 1000 kişi de yüksek kurumlar için KPSS girmiş olsa kafadan 3000 kişi önümüzden çekilmiş olmuyor mu?
-
@bad1905 İşsiz adam için kendisinden başka spekülatör yoktur, kendimden biliyorum
Bıçak kemiğe dayandı,her gece yeminler ediyorum
-
@david20 olmuyor hocam. Hesaplama yaparken hata payı koyun illaki o şekilde kaba hesap olmaz. Ha ama şöyle sıralamanız 10000 se önünüzden 2500, 7000 se 2000, 5000 ise 1500 kişi gitti diyebiliriz aynen orda da azalan marjinalite geçerli.
-
Arkadaşlar merhaba. Size bir sorum olacak. Benim askerlik tecilim Eylül’ün 30’unda bitiyor. Guy-Dguy-VMY-Kaymakamlık sınavlarına gireceğim. Ben 29-30-1-2 tarihlerine rapor alsam ve muaneyi 3 ay ileriye attırsam yani ocak ayına attırsam ve bu sınavlardan mesela guy da başarılı oldum diyelim. Mülakatına girsem askerlik olayı sorun olur mu? Sonuçta tecilli değil askerlik 3 ay raporla uzatmış olacağım? Cevapları bekliyorum. İnanın çok ihtiyacım var. 6.000₺ yüksek lisansa vermek istemiyorum
-
@casanova Haklısınız hocam dguy vmy varda onlar da guyla aynı zamana denk geliyor zaten ondan dolayı sadece onların gitmesi guy yedeklerin işine yarar
-
Arkadaslar idari yargilama ile ilgili son haliyle not varsa paylasabilir misiniz? Gecen sene birseyler degismişti sanki hatirlamiyorum
-
@eskikeynesyen hocam Süleyman Demirel üniversitesinde yapıyorum yüksek lisans. 840 TL verdim temmuz 2019 a kadar tecil ettirdi geçen dönem. Riske atmana değmez ucuz bir yüksek lisans araştır bence şu an tam zamanı.
-
@david20 evet hocam bak şimdi guy yedekleri çağırıyorlar atanan vmy ler ilişiği keser kesmez. Sistemin suçu ki insanlar hem dguy hem guy hem vmy başvuruyor mecburen böyle oluncada altta kalanın canı çıkıyor. Biri sonuçlandıktan sonra diğeri olsaydı sıralamaları geriledi fakat bu sefer kpss puanını kullanamazdın yanardı 14 ay bekletiler insanları birden ilana çıktılar birer hafta arayla, yazık oldu
-
@casanova ortalamam 2.58. Yök dönüşüm tablosunda 66.8 yani. Süleyman Demirel’e başvurdum. Kabul edilmedim. Başka şansım kalmadı ne yazık ki