2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@maliyeciniss ya millet istanbulu çok abartıyor 1500 kişi sınava davet edilecek yüksek kapatma gibi şansı yok 74-75 ile kapatır
-
@sinem bende max. 76 diyorum su an 76 77 puanım olsa hiç düşünmeden istanbul yazardim bencede abartiyorlar 300 kisilik dguy 78 le kapatti istanbul nasil 79 80lere ciksik imkani yok
-
@maliyeciniss aynen max 76 olabilir ama ben o kadar beklemiyorum
-
İstanbul bence baya düşük kapatacak. Milleti İstanbul algısı yapa yapa İstanbul’dan uzaklaştırdılar. Zonguldak’ı proveke ettiler. Evet bence zonguldak yazan çok ancak bunların çoğu 72-73 puanlı kişiler. Zonguldak’ın 72-73 leri görme ihtimali de ciddi oranda yüksek bence. Ancak sadece kişisel tahmin bunlar. Sonuç olarak yok anketmiş felan, kimse bilemez sonucu. Son kez yazıyorum provokasyonlara gelmeyin. İçinizden geçen yeri yazın. Rızkı veren Allah’tır. O ne eylerse güzel eyler.
-
@jkeynes bizi memnun ettiniz hocam... Gece ders çalıştığım için cevap veremedim . Bugün sorularınızı yanıtlayabilirim . Jkeynesin dediği gibi il belirtmeyeceğim . Sadece herkesin şansının olduğunu bilmesini istiyorum . Burada görüyorum ki bir kaç il hakkında ciddi bir manipüle var. Hele ki 84 aldım şurayı yazdım . 82'yle şurası gelir mi çok korkuyorum diyen şahısların emin olun min aldıkları puandan 8-10 puan aşağıda aldığına inanabilirsiniz. Çünkü biz çok ve çok kez şahit olduk . Herkes içinden geldiği ili tercih etsin . Benim ya da bir başkasının yönlendirmesine bakmasın . Ki biz yönlendirme kesinlikle yapmıyoruz. Başvuru sayısı geçen yıllara göre gerçekten çok az . Ders çalısın arkadaşlar uğraşmayın şu ilk kaç puanla kapatır bu il kaç puanla kapatır. Çünkü guy sınavı kpps den 90 alanın barajı geçemediği , kpss den 71 alanın hem sınavı hem mülakatı geçip atandığı bir sınav. Yani anlayacağınız dostlar puanım var diye aldanmayın , puanım yok diye de karalar bağlamayın . Herkes nasibini yer nasipsiz dayak bile yenmiyor. Hepinize başarılar arkadaşlar umarım her biriniz güzel görevlerde yer alırsınız.ALLAH YAR VR YARDIMCINIZ OLSUN ..."Her ne kadar sürç-i lisan ettiysek affola!".
-
-
@maliyeciniss hocam öğrenci psikolojisi yığılma olursa kapatabilir.
-
Herkes gonlundekini yazsın sonra pişman olmayın büyük ihtimal herkese istediği yer gelecek inşallah
-
@sinem hocam bence Ankara, İzmir ,Bursa ,İstanbul ,Eskişehir, Muğla ve Samsun dışındaki tüm iller 75 ve altına düşecek. Buraya nokta koyuyorum...Bunun için baya bir analiz ve kafa yordum.Kadem hocamın dediği doğru puanım 82 diyenin büyük ihtimalle puanı 73 falandir.Algı oluşturma var...
-
@umutlu-bekleyiş hocam size katılıyorum kimse bu saatten sonra yazdığı ili değiştirmesin.Geçmişte onun pişmanlığını yaşadım.Herkes gönlündeki yeri yazsin.
-
Arkadaşlar bursa ve balikesir arasinda gelmekteyim balikesir tercih eden pek görmedim ne diyorsunuz
-
Ne zamn açıklanır sonuçlar
-
@walrass06 Bu doğru bir analiz.300 alım 5 katı 1500.Her iki kişiden biri yazsa 3000,her üç kişiden biri İst yazsa 4500..Bence 3 kişiyi de aşar bu en kötü senaryoya göre tahmin.Atananlar da 2500-3000 arası desek yine en kötü senaryo eder sana 7000-7500
İstanbul'a bir yüklenme vardı Dguy'dan sonra il değiştirenler olmuştur ama max kapatabileceği puan bile çok yüksek olmaz.En kötü şartlarda 7000-7500 aralığı olur ki kaç puana tekabül eder bilmiyorum.Ama bu en kötü şart bu aralığın daha da artması olası.Açıkçası taban puanlar düşecek o belli oldu herkes rahat,panik yaomadan,rasyonel şekilde içinden geleni yazmaya baksın.Bu tabloda zor ama inş geçen seneki Bursa,Ant gibi spekülatif iller de çıkmaz bu da dileğim -
Atananlar dışında tek yıl kpss puanı olması avantajını unuttum o da büyük avantaj sağladı,başvurular azınlıkta kaldı diğer sınavlarda kısaca herşey lehimize.Sakin,rasyonel,fazla rehavete kapılmadan başvuru yapmak faydalı olur.Herkese bol şans
-
Gençler Ankara'yı tercih edersem referansı daha iyi bulmak zorunda mıyım? Yani sırf Ankara'yı tercih ettiğim için bulacağım referans diğer tercih edeceğim illere göre daha mı büyük olmak zorunda?
-
@zencitarzan alakası yok diger illeri tercih edenlerde referans kovalıyor
-
@didi61 hocam bir arkadaş kafamı karıştırdı da o yüzden sordum illaki her yer için referans lazım zaten ama ilk yıl merkezi yedirmezler dedi
-
@zencitarzan yok hocam olur mu öyle sey her ilde referans olacaktır referans ta bu surecin doğal sonucu
-
Ne hallere düştük ya millet artık açıktan sormaya başladı soruya bak ya adamlar resmen hangi il için ne kadar torpil bulmalıyım diye soruyor. Yazıktır günahtırya hiç mi vicdanınız sızlamıyor. Kul hakkı olduğunu bildiğiniz halde. Ben hakkımı helal etmiyorum insanların hakkını torpille mülakatta çalanlara, buna aracı olanlara ve bu sistemi bu hale getirenlere. KPSS ve yazılı sınavın ortalaması alınarak yerleştirme yapılmalı sözlü mülakat kul hakkından başka bişey değil. 5 dk ve 3 5 insanın insafıyla kaderin belirleniyor.Bu haksızlığa artık devletin el atması gerekiyor.
-
Ben kovalamıyorum kovalayana da hakkımı helal etmiyorum.