2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@bir-garip-guycu aynen hocam bunlar yuzunden zonguldak cok yuksek kapatcak neredeyse
-
Kimse burdaki yorumlara bakarak tercih kararı vermesin gecen senelerde burdan çok kişinin canı yandı. Son hafta enteresan şekilde yapılan şehir ve puan tahminleri kasıtlı olabilir. Herkes kendi hesabnı yapsın bu hesabı kendine saklasın ve tercihini yapsın. Enn azından olmasa bile kendim seçtim olmadı dersiniz. Herkes için hayırlısı neyse o olsun artık
-
Arkadaşlar başvuru yapan ya da güncelleyen buraya başvuru numarısını yazabilir mi? Tabi ilini ve puanını yazmazsa iyi olur insanlar tedirgin olmasın
-
Bİtiş saati gelse de kurtulsak
-
@kpss01 yüksek ihtimal açıklanır
-
Keşke yarın açıklansa 2015 4 gün sonra açıklanmıştı öyle hatırlıyorum
-
Arkadaşlar yanlış yapıyorsunuz. Dün Malatya bugün Zonguldak ... Başka şehir mi yok . Bu tiplerin kimler oldukları aşikar . Aldığınız 70 küsürlü puanlarla spekülasyon yapmaya çalışıyorsunuz? Yapmayın en çok günah vebal diyen sizler en çok günaha giren de sizler bu ne yaman çelişkidir. Geçen sene x dersanesi insanları İstanbul'dan uzaklaştırdı . Düzce 80 le patladı adam 79 la İstanbul tercihini sildi dışarıda kaldı 76 yla o kişler şuanda guy .Şimdi aynı hastalıklı kişilikler Zonguldak üzerinde egomanya kurmaya çalışıyor. Keza Bursa Antalyaya 82yle giremeyen arkadaşlar oldu. Ama sözüm ona kendisini iibflnin abisi zanneden kişi ve kilerde bunu herkes yakınen tanıyor çevresini guy sınavlarına soktu. Bu sene piyasadan çekilmiş gibi görünsede anlaşılan el altından gene fitne ficur işler peşinde ve peşindeler. Yapmayın yazık günah insanların hayalleriyle oynamayın . Tercih yaptıysanız yaptınız. Bundan kime ne . Kaç puanla nereyi yazdığınız sizden başka kimin umurunda zannediyorsunuz. Sadece felaket tellalı gibi ortalığı ayağa kaldırmaya ne gerek var. Burayı sadece üye olanlar değil üye olmayanlar daha çok takip ediyor arkadaşlar... bilginize
-
@tahkikat aynen ilk tercihimde 80 puanla antalya diye yazarken ne kadar da rahattım sonra acayip patlamıştım 2014 de galiba nazar falan değiyor yada başka bişi oluyor alenen puan paylaşmak cok iyi bişi değil hani olan var olamayan var hesabı gibi oluyor biraz
-
arkadaşlar başka bir yerde oturumunuz açık , bağlantı hatası vs denilerek sürekli sistemden atılıyorum 30 dk beklemem isteniyor ve girdikten sonra 2 dk geçmeden yine aynı süreç. böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu? bütün sekmeleri kapattım bilgisayarı açtım kapattım yine aynı yani
-
@rororo Hocam bir süre girmeyin 1 iki saat kadar düzeleceğini zannediyorum geçen yılda aynı hata bendede olmuştu
-
@david20 saolun beklemekten başka çözüm yok gibi
-
Ya arkadaşlar cidden su son saatlerde daha şurayı şu puanla yazdim falan demeyin ya çok büyük hakka girersiniz kaç kişinin fikrinin değişmesine sebep olursunuz atanıp aldığınız o maaşında hayri olmaz.. nereyi yazdiysa yazdi herkes cok isterseniz 5ten sonra yazin nereyi yazdiysaniz. bu saatten sonra Allah hepimizin gönlüne göre versin .
-
-
Saat 5 i geçsede 20 günün patlamasını yapsam bi ya
-
@rororo Eğer yine düzelmez ise tabi bir 1 saat kadar bekleyin şifremi unuttum sekmesinden bir ilerleyin
-
@hickskaldor insanlar etkilenir diye hiç bir tahminde bulunamadık
-
Arkadaşlarım 4T Guy denemesi çözen var mı ? Çözdüyseniz sonuçlarınız nasıl bu denemelerde ?
-
@vanilya Öğrenecekler, daha sonra yenileri gelecek, onlar da öğrenecek. Bu döngü taa ki il seçimi saçmalığı kalkana dek sürecek
-
@hickskaldor hacı bende de bir potansiyel var, kinetik olması için 24.00'ı bekliyorum, yalnız değilsin :)))
-
@david20 saolun ya işe yarayabilir bekledikten sonra bir de öyle deniycem