2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
En iyisi şu son iki gün foruma yada başka bi yere girmemek
-
Bugün hep anket konuşuldu hic faydali seyler konuşmuyoruz arkadaslar.Bu yeni çıkan CBK ler hukuk sorularına işlenir mi ne düşünüyorsunuz
-
@olursaolur yetişmeyeceği kanısındayım her gün yeni bir kararname yayınlanıyor üstelik
-
Güncel Başvuru sayısını bilen var mı
-
Başkasını hatalı yönlendirmek isteyen şahıslar yarın elendiğinizde sağa sola çamur atmayın bunu haketmiş olacaksınız. Ayrıca birsürü tecrübeli insan ilk günden beri diyor ki kimseyi dinlemeyin nereyi istiyorsanız orayı yazın ve Anketlere güvenmeyin diyor bence dinlemekte fayda var
-
Zamanında biz etkinliklere katılacak adam bulamıyorduk şimdi görüyorum ki o zamanlar piyasada gözükmeyeler şimdi çıkmış aklınca yönlendirmeye manipüle etmeye çalışıyor demezlermi adama zamanında neredeydin aslanım
-
Arkadaşlar bende başvurumu yeni yaptım aday numaramı göremedimnasıl görebilirim yardımcı olabilir misiniz ? Bi yazdır dedim yazdırmadı hata verdi , başvurular bitince ancak yazdırabilir mişim. Yazdırabilen var mı bu durumda ?
-
@ferhatb ben bir saat önce başvurdum ama başvuru numaramı bilmiyorum ️️️
-
Arkadaşlar bu anket olaylardan ciddi derecede canı yanmış biri olarak bu sene elimden geldiğince insanların anketlere, manipülasyonlara vs inanmamaları gerektiğini anlattım. Rızkı veren Allah’tır. Kimsenin oyununa gelmeyin. İçinizden geçen yeri yazın. Kendi hür iradenizle karar alın. Yoksa son pişmanlık fayda etmez.
-
@bankacıkız, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@ferhatb ben bir saat önce başvurdum ama başvuru numaramı bilmiyorum ️️️
Anasayfaya dönün tamamlanan başvurular kısmında
-
@m-akif son 4 hane mi hocam ?
-
@m-akif ayrıca teşekkür ederim
-
10031 78.15 istanbul
-
@ferhatb umarim öyle olur zaman çok kısıtlı epey de bi CBK var onlari anlayıp zihne oturtmak bile epey çaba istiyor
-
Bence rahat olun arkadaşlar anayasayı değiştirenler bile bu değişikliği algılayıp adapte olana kadar 1 yıl geçer
-
10037 bursa - 78.4
-
Sonuçların cuma günü açıklama ihtimali var mı?
-
Bir an evvel açıklanır inşaallah da kurtuluruz
-
Geçen sene başvurular bittikten kaç gün sonra açıklanmıştı tecrübeli arkadaşlar ?
-
Öğretmenler 4 gun falan tercih yaptı 20 tercih haklari vardi 3 gün sonrada açiklandı...1 il tercih edecez 23 gün süre vermenin ne anlamı mantığı var anlamadım.bize sıkıntı çektirmekden başka bisey değil.Ayip yazik günah