2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
İstanbul düşük kapıyor diye diye herkes yazip rekor kirarsa şaşırmam İstanbul için
-
Çok yüksek kapamaz ama 2 sınav öncesine benzeyecek bence puanların dağılımı
-
Bence geçen seneki puanların tam tersi olacak
-
@gmzankr066 öle bile olsa valla gerildim
-
Son günlerde Malatya ya bı yükleme mi oldu
-
Baya baya millet korkudan İstanbul'u yazıyor.İstanbul'un düşük kapatma ihtimali kalmadı bence.
-
@maesteo 75-76 puan alan insanlar var. kalkıp da bunlara dguy düşük kapattı istanbul da suriyeliler var yok efendim çok pahalı şehir ee puanlarda zaten düşecek bırak kardeşim orayı yaz izmiri yaz ankarayı diyen akıllılar çıktı piyasaya. herkes istediği yeri yazabilir ama amaç başka. o çakalın puanı da aynı ama öbürlerini istanbuldan kaçırtıp kendini garantiye alacak. ne malum izmirin ankaranın 75 le kapatacağı ki. zaten makas aralığı 6 puan min. 73 max. 78-79 deniliyor.
-
Son 2 gün buraya girilmez 10 iletiden 6 sı yönlendirme (akıllarınca) :))
-
Guy sınavı umarım cabuk açıklanır bekleyecek tahammülüm kalmadı süreç cok uzun ve yorucu birde burada yazılanları okuyunca içinden çıkılmaz bir hal alıyor herkesin selameti için bir an önce olsun bitsin.
-
Bir yönlendirme de benden gelsin;
kalkın ders çalışın
-
Ya Allah aşkına Malatya’ya nasıl bir yüklenme olabilir biri açıklasın bu kadar güzel il ve her bölge varken:))
-
Malatya la Madrid değil
-
-
Ya şu kpss den yüksek alıp da kurum sınavından korkanları da anlamıyorm kpss den 85 aldıysan kurum sınavından hayli yüksek alman lazım ztn alamıyorsan da sıkıntı sendedir o zaman
-
@rintintin inşallah
-
KİMSEYİ DİNLEMEYİN ARKADAŞLAR BU SAATTEN SONRA BABANIZI BİLE DİNLEMEYİN İÇİNİZDEN GELEN İLİ YAZİN TAVSIYEM FORUMLARA 2 GÜN BAKMAYİN
-
@engin0516 hocam ben de aynısını düşünüyorum geçen senenin Bursa vakası olursa burdaki insanların vicdanı rahat edecek mi acaba ??
-
@vanilya hocam kurum sınavındaki soruların kalitesi ile KPSSnin soruları arasında cok var. Kimi kurum sınavindan aynı alandan full cekerken başka bir kurum sınavının aynı alan dersi yüzünden elendigim oldu.
-
“Millet bu kadar manipülasyon yapıp insanların hakkına girmekten korkmuyor mu?” diyorum kendime. Resmen hayat dersi alıyoruz sayenizde. İnsanların zor durumlarda yapabileceklerinin sınırı yok. Aynı ingilteredeki cannibal olayındaki gibi okyanus açıklarında geminin batıp bir kısım insanın kurtulup kayığa binip sırf hayatta kalmak için en şişko olan insanı öldürüp yemesi gibi.
-
@vanilya böyle bir genelleme çok yanlış 10 soru birden iptal eden kurum sınavı gördüm ben arkadaşın dediği gibi kurum sınavı kalitesini ösym sınavları ile kıyaslaman çok yanlış... neyse tecrübe edindikçe bu dediğime geleceksin:)