2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
99.99 Afganistan yazacağım olum 2009 dan beri bakarım süreçlere a grubuna girmek nasip olmadı mülakat sebebiyle haa memurum ama sevdiğim iş olsun derdindeyim daha da önemlisi emeklerinin karşılığını almak
Ama mülakatta karşılaştığım tipleri görünce referans vb soğudum zaten de özel hayatta olan nedenlerden dolayı bu sene ve geçen sene kötü puanlar aldık alacağım puanım düşük 14 bnlerde sıram sote il arıyorum kafama göre
Sırf sınava girmek için zira girersem kazanırım yalama oldum ve mülakatta bu sefer soracağım neden almıyorsunuz diye sormak istiyorum
Sınava gireriz 17 25 olur darbe girişimi olur
Öncesinde fethöcuları alırlar kustum midem bulanmayı geçti öyle rezil bir liyakat sistemiz var
Kafamda sote bir il belirledim zira 2 sınav önce İstanbul yüksek kapadı manipülasyon nedeniyle benzerini bekliyorum
Not istanbul yazmayacağım
Kişisel fikrim İzmir es es yüksek kapatacak artı doğudaki illerde ortalama üzeri olacak çevre iller Yok çünkü
Artık zarı atacak 6 6 yı bekleyecez -
Bu troller yüzünden 71 72 ile sıralamaya girip 79 80 puanlarla sıralamaya giremeyen insanlar göreceğiz ne yazık ki
-
arkadaslar basvuruyu geri al deyip duzeltebiliyorum degil mi ? bir sorun olmaz herhalde. özgecmişimi begenmedim 3 paragraf birşey yazıyor mülakatta kötü bir izlenim olsun istemiyorum.
-
@morand Sorun olmaz hocam düzenleyin tekrar taslak olarak kaydedip gönderin sonra anasayfadan tamamlanmış başvurulardan kontrol edin
-
@morand 3 paragraf mı hocam naptın biz anamız babamız sağ şurada doğduk şurada okuduk şurayı bitirdik yazdık çıktık 1 paragraf bile etmedi 3 paragraf çok göze batmasın bu arada geri al deyip düzenleyebilirsiniz sistemden istediğiniz gibi şaka bir yana
-
Harbiden nasıl başarıyorsunuz anlamıyorum. Tercihimi yapalı haftalar oldu değiştirmemek için direniyorum resmen bu troller yüzünden. Gerçekten İstanbul'un yüksek kapatacağına ikna oldum burda yazılanlar sebebiyle. Ama İnadına değiştirmicem kardeşim 75 puan 9bin sıralama ile İstanbul yazdım. İsterseniz 90 puanla yazani getirin önüme koyun yine değiştirmeyeceğim. Rahat bırakın insanları artik. Nasıl zor bir süreç olduğunu herkes biliyor. İnsanın psikolojisi bozuluyor, saçları beyazlıyor. Ve utanmadan insanların emeğiyle oynamayı kendinize vazife edinmişsiniz. Kimseyi dinlemeyin,fikir alın görüş alın ama yine kendi mantığınızla hareket edin. Elenecekseniz böyle elenin. Başkasının dedigini yapıp elenmek daha çok koyar insana.
-
Arkadaşlar lütfen içinizden geleni mantık çerçevesinde yazın. Bir çok kişiyle görüştüm hangin ili yazayım dedim. Hiçkimsenin bu il tercihini kestiremiyeciği anladım. Sonuçta tek il seçimi tamamen şans geçen yıl bunu antalya ile çok fena olarak tattık. İstanbulu yazacağım diyenin çok olması gayet normal alımın en fazla olduğu il bu gayet normal. Buradaki paylaşımlara aldanıp iş yapmayın lütfen üzülen taraf olursunuz.
-
HALA BAŞVURUSUNU YAPMAYAN KİŞİLER BAŞVURUNUZU YAPIN. DEĞİŞTİRMEK İSTEDİĞİNİZDE TEKRAR DEĞİŞTİRİRSİNİZ. YARIN SON GÜN OLAKİ BULUNDUĞUNUZ YERDE ELEKTRİK VE İNTERNET KESİNTİSİ GİBİ SIKINTILARLA KARŞILAŞABİLİRSİNİZ. SİSTEM YOĞUNLUĞUDA OLABİLİR. BUGÜNDEN YAPIN KENARDA DURSUN.
-
Benim bir çok arkadaşım o puanlarla Ankara yazmaktan korktu mesele gelip gelmemesi değil o puana her yer gelir ama korku sınavı yüksek kapatır en önemlisi ise sınav sonrası kulislerin referansların büyüğü Ankarada döner korkusuyla Ankaradan kaçabilirler herkesin tercihine saygı duymak lazım her koyun kendi bacağından asılır arkadaş öyle asılmak istiyor demek ki hayırlısı olsun
-
Yahu kardeşim sınava 5000 kişi girecek illeri kontenjanları zartını zortunu boşver ya. Bunun 1500 kişisi sırf İstanbul. Buda 1500/5000 yüzde 30 oran arkadaşım sınava girenin yüzde 30 u İstanbula girecek.
Vay efendim İstanbula 80 üstü korkuyorum diyenlere bir dayım var vinelarda sıkıca çıkar torununa senin okuduğun mektebin..... diye serzenişte bulunan, aynen öyle serzenişte bulunuyorum gülerek. Yazık günah şu insanların çektiği.
Dguy düşük kapattı İstanbuldan tercihinizi çekin diyen akıllılara var şimdi bak hey Allahım herkes hakkın değil çakallığın derdine düşmüş suriyeliyi mi bahane eden dersin yaşanmaz pahalı deyip çeldirmek isteyen mi dersin. Niye milletten akıl alma zorunluluğunda hissediyoruz ki kendimizi herkes ortalama zekaya sahip herkes az çok illerin yaşam standartını biliyor neden illa birbirimizin görüşüne göre hareket edelim ki?
Velhasıl kelam uzattım farkındayım içinizden geçeni yazın gelmezse de en azından ben istemiştim nasip olmadı dersiniz şunun yüzünden böyle oldu deyip kahrolmazsınız. -
Malatyaya başvuru ne alemde? Herkes bi yüklenme var diyo
-
Bende tercih yaptım değişmemek için kendimi zor tutuyorm ders çalışamadım iki gün sanırım açıklanana kadar da çalışamıcam
-
@i̇lanbekleyenbiri ankette istanbuldan sonra ikinci sırada enterasan bir şekilde ne alaka anlayamadm
-
Başvuru sayısı an itibari ile 9677 İstanbul
-
@fthemel, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@m-akif basvurduk ama demi yani ilk kezde girmiyom ama bu kez böle oldu
Forumda bir çok kişi yazdı zaten mail gelmedi diye bana da gelmedi lakin tamamlanan başvurularda gözüktüğüne göre yapmışız başvuruyu.
-
@m-akif sağolun hayırlısı olsun ozaman hakkımızda
-
Başvuru sayısını düşük bekliyordum da bu kadar düşük olmasına hala inanamıyorum Ya puanı 75 altında olanlar başvurmaya bile tenezzül etmiyor ya da üst taraftan çoğu kişi gitti.
-
@rintintin ikinci dediğin kim ne derse desin yine ufak tefek de olsa çok alım yapıldı. o güzel puanlı insanlar güzel kurumlara gitti bize de .... neyse
-
Herkes korkudan istanbul yazıyor ankara daha düsük kapatacak bu gidisle
-
@rintintin bence 70 üstü herkes başvuruyor fakat tahmin ettiğimizden fazla kişi bu işle ilgilenmiyor yani atanmış kişi sayısı fazla bu sıralamada