2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@jkeynes siyasi parti anketi gibi mi bire bir gorusme uzerine ?
-
@yamtar 74.3 11bin küsür sıralama
-
9367 oldu başvuru.
-
@3000guy o anketlere itibar etmeyin çok ciddi algı yapılıyor
-
@JKeynes in analizini doğruluğunu test etmiş biri olarak; Dguy' un 78' le kapatması ve Guy başvurularının yeteri derecede ilgi görmemesi bu sene puanların geçmiş yıllardan daha aşağı olacağının kanıtıdır. 3254 kişiyle birebir yapılan anket sonuçları Ceteris paribus varsayımına göre en düşük ilin 71-72 bandında kapatacağı, en yüksek ilin ise 79 u geçmeyeceği yönündedir. Anketi burada paylaşmayacağım tabiki ... Sadece gönlünüzü ferah tutun dostlar içinizden gelen şehri yazın ve ders çalışma hızınızı arttırın ...
-
@kadem rica etsem biri su anketin nereden yapldigini soyleyebilir mi artik link mink bisey biraksaniz olmazmi
-
@denigris silindi hemşerim silindi. rica edeceğine 2 sayfa geriye git erinme
-
Anket silinmiştir
-
2 sayfa belkide 20 sayfa geriye gittim siz nerden biliyosunuzda ahkam kesercesne konusuyosnz
Gozden kacms olmaz mi insan gbi ricada bulndm silinmsse silnmstr
Konsmanza dikkat edin ! -
@kadem saolun hocam tskkur ediyorum
-
An itibari ile 9444 olmuş
-
@kadem o kadar kişiye nasıl ulaştınız ki. Ne kadar güvenilir sonuçta gördüğüm kadarıyla buradan bir kişi 3-4 kere şehir değiştiriyor tabi yine de ciddi bir sayı en kuvvetli anket elinizde ki
-
Geçmiş yıllar internet anketlerinin çok zararını gördük . Bizde belli başlı dershanelerde hocalardan rica ettik. Agrubuna giren hazırlanan arkadaşlardan yapmış oldukları tercihleri paylaşmalarını istedik ona göre bir anket düzenledik . Bir yol haritası belirledik . Tabiki sonuçları kimseyi etkilememek adına paylaşmıyoruz . Şu anda face de sanal bir anket düzenliyoruz katılım az 5000 e tamamlanınca daha verimli sonuç alınacağına inanıyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun ...
-
@olursaolur suan basvuru sayisi bu kadar mi hocam
-
@kamuguy 9467 şimdi yaptım
-
Arkadaşlar bende ankette birkaç ili duydum.Ama kesinlikle güvenilir değil sakın ankete aldanmayın.Yani bizi ters köşe edebilir.Yazdığınız illeri değiştirmeyin ve dersinize çalışın.Yoksa pişman oluruz gerçekten.
-
Hiçbir anket hiçbir tahmin size kesin bir doğru bilgi veremez. Geçmiş yıl verileri ile yapılan tahminler, online anketler hiçbir anlam ifade etmiyor. Komple manipülasyon. Ben x bir şehri yazacağım atıyorum 25 kişi alıyor. 80’le de kapatabilir 72’yle de. Bunun aksini iddia etmek tam bir zırva. O yüzden tahminleri anketleri boşverip ders çalışmak en mantıklısı.
-
@ertuğrulbey nereye baksam bi malatya patlaması var açılan illerde en doğu il diye olabilir mi
-
@obra işte konunun özeti bu ...
-
arkadaslar ben basvuru yaptım ama öncesinde mailime gelirdi şimdi gelmedi ama basvurumu görüntülediğimde gönderildi diyor