2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@casanova yok ben yorumlarinizi goruyorum zaten spekulasyon amacli dusunmedimsadece cok umutsuz gibi geldiniz ama demek ki yanlis anlamisim,yazi ile hissiyatlar gecemiyor malesef karsiya,her sey gonlunuzce olsun insallah bu sene son sinavlarimiz olur
-
@duyguuu37 burda birkaç arkadaşla konuştuk hocam münakaşaya girdiğimizde oldu özür dilediğimiz de özelden yazanda. Adını vermeyim o kendini bilir eski bir vmy üstadla konuştuk bu sınavda da 90 civarı puanları var o çıkar gelir buralara zaten dguy çok iyi olsa süper olur demişti vay anaaammm ben 1.soruyu okurken o 5.sorunun cevabını işaretler besbelli dedim içimden kuzenim var hiç uzağa gitmeye gerek yok sıralaması gayet iyi önünden gidenleri atarsak adam - lerde düşüyor sıralamada :)) rakipler bunlar çok sıkı çalışıp çok ciddi hazırlanmak lazım ben şahsım olarak (lütfen kimse kendisi için alınmasın) yüzleşmekten çekindim sadece anlatmak istediğim buydu zaten İngilizce seviyem i am a pencil :)) . Neyse Allah kerim Allah rahman Allah rahim hakedenin kazandığı, kaybedenin de düştüğü yerden daha sağlam kalkıp daha iyilerine layık olacağı sınavlar olsun hepimiz için :))
-
Selamlar Herkese
Az önce 86 puanla Bursa başvurumu yapmış bulunuyorum. Sıra 9300 lerde.
Herkes için hayırlısı olsun -
@olursaolur Neslimizin felan tükendiği yok hocam dağa taşa İİBF aça aça her yıl binlerce işsiz İİBF li bize katılıyor. Gün geçtikçe İİBF ki olarak memur olmak zorlaşıyor. Barajı geçen adam İİBF kazanıyor. Eğitim kalitesi yerlerde resmen. Her geçen gün daha da eğitim kalitesi düşüyor.Acilen İİBF üni kontejanlarının düşürülmesi gerekiyor.
-
@david20 hakli bi sitem ne diyim hocam benim derdim başvuru sayısının azlığına nazarandi yoksa her nesil tükenir bizim soy devam eder ondan şüphem yok
-
@olursaolur evet hocam:-) maalesef
-
@gmzankr066 bencede
-
arkadaşlar 1 hafta önce filan analizimi yazmıştım bugün o analizin hala arkasındayım dguy 78 gördü diye o analiz şaşmayacak 6binle listedışı kalma ihtimali kuvvetle mevcut şımarık düşüncelere girişmemenizi öneririm.
Medyan, (74.6-75.00) bu puana sahip 11.500. kişiye illerin 12si gelecek, 11i gelmeyecek.
Max kapatan il 78
Min kapatan il 72 olacak malesef.
makas 6da kalacak.
6binlerle -ben de dahil- listedışı kalan çıkabilecek malesef.
15bin ile sınava girecek olan da.Bana yaklaşık 50-60 kişi soru sordu kimseyi kırmadan cevapladım ama artık yetişemiyorum, ders çalışamıyorum uğraşmaktan artık son viraj derslere odaklanma zamanı ben internet kullanmayacağım bi süre.
Taban puanlar açıklandığında bi adet bekliyorum çünkü guyun bug’ını bulmuş olmamız muhtemel
Dikkat edin kendinize
-
@jkeynes usta gerçekten güzel bilimsel analizlerinle renk kattin kafa yordun kendi adıma teşekkür ederim.
-
@jkeynes ha bu arada elimdeki anket ile yazdığım değerlendirme son derece uyumlu haberiniz olsun tutacak inş
-
@jkeynes anket nerde hocam
-
An itibariyle sürpriz ata oynadım gözümü karartıp Ankara yazdım ya son anda içerdeyim ya da dışarda hakkımızda hayırlısı olsun
-
@walrass06 baya bi veri içeren bi anket var elimde ama paylaşamam ve il söyleyemem ama 1 hafta önce yaptığım analizle %98 oranında uyuşmakta. 1 aydır 3 kişi son derece organize olarak o veriyi toplayana kadar canımız çıktı kanki o da bizim hakkımız olsun paylaşsam hepsi çöp olur, değeri kalmaz ayrıca hoş olmaz hiç il ismi telaffuz etmedim burda da. ama yazdıklarımı unutmayın.
-
@jkeynes hocam öncelikle tesekkür ederim kendi adıma. Hem o kadar istatistiki veriyle ugrastınız ,kafa yordunuz hem de bunları bizimle paylastınız samimi bir şekilde. İnşallah adınız listedışı kalmaz guyda hersey gönlünüzce olsun.
-
@jkeynes hocam bu bahsettiğiniz bug 72 altında biri mi olacak ? bu arada analizleriniz güzel emeğinize sağlık..
-
@jkeynes Keynes reyiz ders çalışıyorsam senin sayende heyecanı kaybettirmedin bizd en azından bu bile teşekkürü hakediyor. Eyvallah
-
@bad1905 hayır hocam 72yle kapatacak görünüyor 3-5 il. bug onla alakalı değil genel olarak bi boşluk yakaladık guy için her zaman bu istatistiklerle max mini bulabiliriz anlamında kullandım Bug kelimesini.
-
@merve06 tişikkirlir ifinim sağ olun ️
-
@2iki adamsın. ️
-
@merve06 madamsın