2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@casanova bence de hocam net paris gelir
-
@yasaklı tecrübe derken şahsen kpss ye çalışır gibi çalışan adam sınavda cok büyük dikkatsizlikşer yapmazsa 80 üstü rahat alır ztn heleki guy sınavından 85 alıcak kapasite varsa kurum sınavını geçicem kapasitede vardır korkmaya lüzum yok yani demek istediğim o
-
Ne ilginc seyler dusunuyorsunuz arkadaslar,su spekulasyon egilimli arkadaslara hic deginmeyecegim,ama "yuksek puani var orayi yazmamis,burasini yazmis,o puani ile tereddut yasamis,kpss den puan almis kurumdan korkuyor," BUNLAR NASIL DUSUNCELER INSANLARIN NE PLANI OLMADAN AKLINDA NE DUSUNCELERI VAR KAC KURUMDAN ELENDI KAC MULAKATTAN BOS DÖNDÜ BILMEDEN NASIL BOYLE DALGA GECER VARI INSANLARA KIZABILIRSINIZ,bu forumun amaci ve isleyisi gayet guzeldi,son gunlerde okuduklarima hayret ediyorum,ayrica sunu da soylemek isterim hepimiz 22 23 yasindan buyuk insanlariz akil saglimiz yerinde şükür il secerken kimseye kanmadan hesabinizi yapip bakin yolunuza,ben Maras yazdim muhtemelen gelecek de kayseri de dogdum bir sure yasadim su an cok yakin ilcesinde yasiyorum ama yazmadim nedenini soylesem bunu mu dusundun dersiniz,herkes herkese biraz saygi duysun lutfen basarilar
-
@yasaklı bu dediğine gelmicek kadar tecrübem var ztn mesele kendine güvenmekde ve kapasitede ha birde sınav anı herşey olabilir o ayrı ama normal şartlarda okadar çok çalışıp o puanı alan birinin guy gibi kurum sınavından korkmaması lazım şahsen ztn fazlasıyla çalışıyorsa insan hiçbir sınavdan korkmaz tabi mülakat için aynı şeyi söyleyemem
-
@sirius bnm demek istediğim şu evet guy belki kalitesiz bir sınav öyle bir sınavda yarışmak adil de değil ama hakkıyla çalışan insanın bir sınavdan korkmaması lazım garip sorular varsa herkese garip geliyor sadece sana bna değil yani yoksa dediğinde sende haklısın soruların kalitesi ortada ama hepimiz için ortada
-
Basvurumu yaptım ..basvuru sayısı 9812
-
@vanilya hocam bugune kadar girdiğim kurum sınavlarının birinden bile memnun kalmadım. Zor desem zor değil kolay desem kolay değil. Sorular eksik ve hatalı, itiraz etsek bile çoğu zaman sonuç alınamıyor. Kısacası sorular bilgiyi ölçmüyor. Kurum sınavlarında şansın biraz yanında olcak.
-
@vanilya sıkıntı şurada bak her soruda %25 şansın var 4 şıklı. Yanlış doğruyu da götürmüyor. Üstüne üstelik her sınavda mutlaka soruların yarısı geçen senelerde gibi oluyor en fazla birinde 2 elma 2 armut kaç meyve eder demişler, bir sonraki sene 6 elmadan 4 atmut çıkarırsan kaç meyve eder demişler. Burda kapasite ölçemezsin tam olarak kurum sınavları neden 75-80 aralığında kapatıyor, çünkü zaten herkes 70 soruyu gözü kapalı yapıyor en düşük puanlı sında tut en yüksek puanlısına kadar. Özgün olan 5 10 soruyu bilinçli yapan da çok aşırı derecede az kimse oturup 2 3 soru için bir hafta işletme iktisadi çalışmıyor detaylıca notta bakıp geçiyor çoğu bakmıyor bile. İşte orda senin kpss puanın 85 benim 75 ise ben c diyorum sen b diyorsun, doğru cevap c çıkıncaya hooopp geçiyorum önüne birden. Sınav kpss formatında olup 5 şıklı ve yanlışın doğruyu götürdüğü bir sınav olsaydı emin ol ne kurum sınavları böyle yüksek kapattırdı banka sınavları gibi 65 civarı olurdu, hem de kpssden yüksek olan bir Allahın kulu endişe etmezdi.
-
@osman-paşa Sen o hak işini sözlü mülakat aşamasında gör hocam milletin hakkı nasıl mülakatlarda çalınıyor torpillerle sonra da hamdolsun müslümanız diyorlar.
-
Arkadaşlar basımdan gecen olayı anlattm sadece spekülasyon amacım zerrece yoktu bana yazanlara zaten puanımı söyledm en bastan beri. 76 puanım 8947 sıralamam var İstanbul yazdm keza değiştirmedim değiştrmcm belki de yerlesemeyecek açıkta kalacağım ama Allah içimi biliyo spekülasyon amacım kesinlikle yoktu sadece gerildim Bi durumu anlatmak istedim. Ben suna inanıyorum nasipte ne varsa basa o gelir zaten gecen yıl da guy da urfa yazdm elendm 77 puanım vardı ki öle bişey ki İstanbulu hiç düşünmemiştim memleketime çok uzak olmasına ragmen gittim urfa yazdm olmadı nasip deyip gectm üzüldüm tabi ama nasip. Bu yılda en bastan beri istanbul yazdm demem o ki sanrm yanlıs anlasıldım
-
@casanova ztn sınavın kalitesizliği konusunda hem fikiriz bnm demek istediğim normal şartlarda korkulmaması gerek yani brz da yukarıda arkadaşın dediği gibi şans yani bişi nasipde varsa oluyor korkunun ecele çaresi yok malesef
-
4T guy denemelerini çözen varmı ?
Ortalama kaç yapıyorsun 80 falan iyimi sizce -
@vanilya işte becerinin bilginin değilde "şans" dediğiniz şeye kalmasından korkuyorlar insanlar zaten. İlan geldiğinde 10 katı çağrılsın çağrıları vardı, vmy olsa mesela eyvallah dersin hatta 5 katmış 10 katmış bırak bu işleri herkes girsin bilmeyen zaten dökülecek kurum sınavında girse ne girmese ne dersin puanın yüksekse dökülür gider çürük elmalar kasadan ki başvuruları ortada kontenjanı dolduramadı yüksek puanlı 80 üstü insanlar klasik sınavı görünce başvurmadı bile. Bu sınav öyle ölçücü bir sınav değil, bu sınav şansa bala kpss den 73 alanın 90 alanı geçebileceğin bir sınav. Dediğim gibi minimum 70 75 arası soruyu herkes yapıyor. Geriye kalan 25 soru da belirleyici oluyor ve bilginin becerinin payı %10 ken şansın payı %90.
-
Arkadaşlar facedeki anket bence manipülasyon dikkat edin birkaç il düşük gosterilip sanki herkesi oraya yönlendirme var gibi.Ama yinede kimsenin hakkına giremem.Doğru da olabilir.Sizi uyarayım dedim.Çünkü listedeki bazi il puanı elime geçti.Dikkat edin.Insanları sadece bir kaç ile yönlendirme olabilir.
-
@ertuğrulbey listedeki bazı il puanları elime geçti derken hocam ?
-
@james-buchanan sana aslında çok güzel şeyler yazilirda neyse her yerde yorum yapıp millete spekulator diyip neyi amaçladığın çok belli senin yapma ayıp oluyor !
-
@ertuğrulbey hocam facedeki anketi ben yapıyorum . 60 kişilik ankette nasıl bir manipilasyon gördünüz. Ki o ankette puan yok puanlama yok . Size kim bilgi verdiyse yanlış bilgi vermiş. Detay öğrenmek istiyorsanız özelden yazabilirsiniz?
-
Gerçekten amaçlarına ulaşıyorlar.Belki benim kadar Istanbul konusunda net olan baska bir aday yoktur şu sürecte ama bana bile şüphe ettirdiniz, vergi dairesine 200/300 mt mesafede oturuyorum.Acaba değiştirsem mi diye düşündüm ama istediğinizi yapmayacağım yüksek kapatır elenirsem de kendi kararımla eleneceğim sizin yonlendirmenizle değil
-
Arkadaslar son gün lütfen artık anketi bırakın sınava girecek sayı 5 bin hiçbir anket doğruyu yansıtmaz çünkü katılım asla o kadar olamaz az ve katılan bikaç kişiden bazıları da yalan yanlış bilgi verenlerden olur gerek yok hepimiz hakıında hayırlısı olsun Allah yardımcımız olsun kim kimin hakkında ne dusunuyorsa Allah mislini versin
-
@palamut helal olsun sana başkasının etkisinde kalma Allah yardımcımız olsun inşallah