2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@gozde41 sadece seçilmiş olanların görebildiği gizli diyarlarda hocam
-
hadi geçmiş olsun
-
Işıklar yanıyomu
-
@i̇lanbekleyenbiri son anda 75.08 ile babamın da kararı ile vazgeçtim hakkımizda hayırlısı olsun
-
Anketi paylaşın görelim. Neymiş ne değilmiş
-
Ağzını açmadıkça millet hakikaten yüz buluyorlar illa hakaret etmek lazım kabalaşmak lazım. Sıçtığınız bokta boğulun inşallah şu son 1 günde manipüle eden ne kadar adam varsa elinize yüzünüze dursun be yeter kardeşim anketin çıksın tercihin çıksın yazdığın il çıksın be. Uyarırsın anlamaz laf sokarsın anlamaz yazma dersin yazar dur dersin durmaz yahu bırakın herkes kendi gönül rahatlığıyla tercih etsin yok ona da uymaz ulan şeffaf bir süreç ve tamamen kişilerin vicdanı ile seçim yapma fırsatını baltaladında ne geçti eline la havle çektiriyor şurdaki ne kadar yüzsüz karektersiz adam varsa illallah ettirdiniz lan elinize yüzünüze dursun.
-
Anketlerin insanların yanılttığını bile bile son ankette adanayı 73 gördüm İstanbulu sildim adana yazdım.Allah pişman etmesin 76.9 puanım var. Nasipte varsa olur yapacak bişey yok
-
Saatin 17:30 olması ve kimsenin an itibari ile yorumumdan kötü etkileneceği ihtimali kalmaması hasebiyle size birkaç tavsiyede ve tahminde bulunmak istiyorum. İlk kısım ben nasıl tercih yaptım?
2017 sınavına 2016 KPSS sıralaması 10.400 olan ve İstanbul mülakatını 3 soru ile kaçıran biri olarak bu sene alım da il de azdı diyerek az alım olan illere yöneldim. Zira sıralamam yine 10.600 civarı gelmişti
Burayı takip ettim ve burada kullanıcı sayısının 100, kitlesinin de +200 olabileceğini düşündüm. Gittim Zonguldak yazdım. Sonradan kaybedeceksek de İstanbul'dan kaybedelim dedim. İki saat geçmedi tekrar Zonguldak yaptım, ilk olan daha iyidir diye. Tabi bu arada buralara baktım. En son yine kafam karıştı ailem İstanbul dedi, İstanbul yaptım. En son da dün aklıma bir fikir geldi. Geçmiş alımlara bakmak, evet geçmiş alımlara bakacak ve tercih yapacaktım. Aman Allah'ım! Arşimed ters dönmüş, Macellan feryat figandı. 2014 alımı gözüme ilişti. İl sayısı ve alım hemen hemen aynıydı. 300-500 kişinin mülakata gireceği yerler 78 ve 20'li alım olanlar 74 ile kapamıştı genel olarak. 2014 ve 2017 puanları kıyası yaparsak bu 72 ve 76 demekti. Elime kağıdı aldım ve bu sene muhtemel 75 üzeri yerleri yazdım, sonradan da düşük yerleri yazdım. Kararımı olabilecek en rasyonel biçimde tamamladım. Siz de hep öyle yapın bundan kelli, anketmiş 97 ile Paris'i yazmışmış bunlardan etkilenmeyin.Gelelim tahmin kısmına;
Tahminlerimi buraya koyuyorum.
9 il 75 altı
-3 il 71-73 arası
-6 il 73-75 arası13 il 75 üstü
-6 il 75-77 arası
-6 il 77-79 arası
-2 il 79-80 arası -
Şu anketi şimdi paylaşın lütfen...
-
o kadar gündem oldu e şu anketi paylaşında görelim merak ettim
-
SÜPriz beklediğim il muğla
-
Bence o anketi burda paylasmayalim. Yeni bir anket yapalim. Sandik basi anket gibi. Google uzerinden duzenleyelim kim nereyi kac puanla yazmis gorelim. Tercihyap olarak nereleri kac puanla secmisiz goruruz. Anket hazirlansin diyenler
-
@david20
hocam aleni sahtekarlik yapiyorsun!! Son 3 gundur su basliga en fazla entry girenlerden birisin ve entrylerinin cogunlugu soru sorar gibi ama kiskirtici!! Bir de whatsapptan yazarcasina her cumlesi icin bir entry giriyor Allahim ya...
Ustelik Adana GUY sayfasina da 5493 tane entry yazmissin. Sus da artik isimize bakalim yav!! Bir de magdura oynamalar... git uyu, bobinajci ol ne yaparsan yap yeter yazma! -
76.4 bursa yazdım. Bu ne cesaret yarabbi seni tanımak istiyorum yiğidim diyenleri duyar gibiyim.
-
75.08 Edirne
-
2 sınav önce Bursa Kocaeli Sakarya istanbul varken ist sayıya rağmen yüksek Bursa düşük kapamıştı bu seferde Denizli aydın Muğla Manisa İzmir dip dibe birisi süpriz yapacaktır
-
@lucasinemmisi Yalan söylemeyin hocam 1 defa adana guy başlığında soru sordum allahtan korkun
-
80.9 la istanbul yazdım hayırlı olsun..bir çok il yazabilirdim ama istanbul u seviyorum.
-
@tahkikat hocam tam olarak aynı mantık ile tercih yapmısız hayırlı olur inşalh
-
Hakikaten ne komik bir sayfa olduk,burayi okuyan guy vb meslekler bayag gulmustur,bazen ben bile okurken yas araligindan ve kariyer bir meslegi idame ettireceginden suphe duydugum kisiler oldu,yine sayfa amaca hizmet etmedi,bakalim sonuclari bekleyecegiz, tek mevzunun il tutturmak olmadigini da gec anlayacaksiniz galiba,burada uslupsz konusmaya akil yorarak ya da insalari sasirtmak amacli hedefler koymak yerine keske son gunler kala kpss notlarina agirlik verseydiniz,kurum sinavindan elenince lazim olacak hatta umut olacak tek sey o puan,neyse bakalim bilenler konusmaya devam etsin bizde bilmeyenler olarak calisip ogrenmeye basarilar