2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@duymhuyguy bunlar ortalamalar mi?
-
@3000guy evet ortalamalar.
-
Geçen yıl 28 nisanda bitti başvurular 3 4 mayıs gibi açıklandı. Bu alımda büyük ihtimal çarşamba yada perşembe açıklanır
-
@david20 peki kaça düşer hocam tahminin
-
@hickskaldor 78 ank 73 ist diyorum
-
@lamıcimiyok en düşük mü hocam en düşük diyorsanız. Bence 72 73 arasında kalır. Kimin şansına artık ama tahmin sadece
-
@david20 maraş 74 olabilir belki
-
@lamıcimiyok hocam ben genel anladım. Maraş 75 76 arası kalır bence
-
Bu gece ya da yarn açıklanır mı acaba fikrnz nedir
-
reklam sebebiyle kaldırılmıştır.
-
@i̇ibf o eskidendi hocam haftaya anca açıklanır bence
-
@luthor ben kendi sorduğum soruya kendim cevap vereyim o zaman.
Sınavın seçiciliği yok 73 alan 83 alanı geçebilir. Sebeplerini madde madde yazayım daha açık olsun
1-Sınavda yanlış doğruyu götürmüyor
2-sınavda 4 şık var ve %25 şansın var her soruda
3-sınavın %50-60 aralığı (en az son sınav haricinde bu oran %80-85 di belkide) geçmiş yıllardaki soruların aynısı veya birebir benzeri, harf rakam sayı değişikliği şeklinde çıkıyor.
Sınav bilgiyi beceriyi kesinlikle ölmüyor, sınavda bilgin becerin değil "şansın" olacak. Kolay soru herkese kolay geliyor 70-75 soru böyle zaten o yüzden en düşük il bile 75 üstü kapatıyor. Geriye kalıyor 25 soru baktığın kitaplarda çözdüğün sorularda bulamayacağın 10 soru garanti var zaten abuk subuk 15 soruda şüpheli çelişkili herkes için Türkiye birincisine de sonuncusunu da zor olana bakınca bu ne lan diyor. Sonuncu c diyor birinci b çıkıyor cevap c çıkıyor işte +80 alan bu yüzden eleniyor yoksa +80 alan tekrar etmediğinden savsakladığından kaptırmıyor yerini o puanı alan adam yerinde durmaz kolay kolay çünkü. Eğer sınav seçici olsa 5 şıklı yanlışın doğruyu götürdüğü ve özgün şekilde sorulan sorulardan oluşursa kimse tedirgin olmaz ne öyle sallarsın rahat rahat ne de şansın daha fazla olur. Kimisi buna nasibimde varmış diyor ama bu kurum tarafından gerçekleştirilen hak yemeden nasip köreltmeden başka hiçbişey değil anlayacağınız. -
En düşük bence denizli kapatacak
-
@gmzankr066 ah ben atansam raziyim
-
@david20 her durumumuz belirsizlik artık hayırlısı olsun
-
Dguy’a göre 78.65 in üzerinde 3000 kişi var bunların %20sini dguy’a başvurup guya başvurmayacağını varsaysan dahi bırakın 80üstü 2000 kişiyi 78.65 üzerinde olup başvuran sayısı 2400 kişi. bırakın istanbulu, ankaranın bile 78 görmesi zor bu 2100 kişinin %40ı ankaraya başvurmalı ki 78 görsün okito sıkmayın şölelebet canınızı istanbul 74 görür en fazla
-
sınava muhtemelen giremeyeceğim ama ben de tahminimi yazayım. bence yine klasik guy puanlaması olacak. şöyle;
sürpriz bir şekilde tavan yapan 2-3 il. birinin zonguldak olma olasılığı yüksek.
arkalarından ankara.
istanbul ortalama bi puanda kapatır 74-75 gibi.
en sonda da o şanslı kişilerin gireceği 72 belki 71 puanla kapatacak 2-3 il. tabii bunlar hangisi olur bilmek imkansıza yakın. -
Bu anket sonucunda ortalamalar mı önemli
-
@casanova Hocam ben yazılı sınavlarda şansa falan inanmıyorum açıkçası
-
@duymhuyguy hocam yüksek değilmi puanlar