2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@duymhuyguy yanındaki rakamlar oy verenlerin sayısımı
-
@duymhuyguy Hocam 78.65 puanın önünde taş çatlasa 2500 kişinin olduğu bu durumda, bu istatistiklerin çıkması mümkün değil yani matematiksel olarak da böyle bi durumun çıkmasının imkanı yok çünkü 78.65 üzerinde kapatıyor görünen illere bu 2500lük kısmı mükemmel dağıtsan bile ( yani 81 puanı olan bir kişinin bile ankaraya başvurmaması gerekir) bu hesap tutmuyor zaten tutmasını da beklemeyin. genelin sadece %2.5luk kesimi bu katılan sayısı, bununla bütünü görmeye çalışmak imkansız. Bunlarla kafanızı karıştırmayın. işe yarayan kısmı mükerrer sayısı olabilir.
78le kapatmak bile ankara için zor görünüyor çünkü o 2500ün 850si ankara demeli bence o da zor gibi hele istanbula hiç girmiyorum o imkansız. 78 çıkabilecek il 20-25lik bir il olabilir olursa.Bu sebepten 78 puanı olan dostlar bile rahat olabilir her açıdan. Bu ilan 2000 kişi olmuş olsaydı kontenjanı tamamlayamazdı bazı iller durum o kadar hoş 70 puan dahil herkes umutlu olsun tahminlerimiz kötü bile çıkabilir. İstanbul en baba 74ü görür.
Aslında bana soracak olursanız komik gelecek ama 78 bile çıkması zor görünüyor ya cidden max 77-76 filan olabilir mi diye cidden düşünüyorum ️ -
@jkeynes harbiden 78.65 puanı olan 2500 kişi mi var ? o zaman cidden 78 olur max min nereye giderse artık
-
İnşaallah yarın açıklanır da resmi sonuçlarla rahatlarız
-
@hakimim_25 bana da yüksek geldi. Demek ki forumdaki arkadaşlar puanı yüksek kişiler. Bir gerçek var ki % 30 başvuru yenileme oranı var bu da dguy başvuru oranına yakın olacak demek yani 8 9 bin gerçek başvuru var ve bu başvuruların % 30-35 i İstanbula başvuruyor.
-
Ya onu bunu bırakın da olur da inşallah sınava girersek, soru kitapçığı çok küçük ya. Bu büyük problem. :))
-
@tahkikat aynen çok özensiz
-
@hakimim_25 yani bahane gibi olmasın da beni etkilemişti
-
Konya 80,15 çıkıyor ortalama yanlış mı okudum?bunlar nasıl puanlar ya
-
@luthor bende inanmıyorum hocam ama vmy kpss kaymakamlık sayıştay banka müfettişlik uzmanlık gibi sınavlarda inanmıyorum sebebini yazmama lüzum yok zaten.
-
basvurular her zaman istanbul a fazla olur cünkü istanbul fazla oluyor istanbul %30 unu alıyor pastadan ama pastadan %2 yay alan bir yere %5 lik bi basvuru %2 lik yerin puanıni biranda yükseltebilir istanbulda cok oynama olmaz 5-6 il var yüksek kapatacak onun dısındaki iller 75 ve alti kapatacaktır istanbul da max en kotü ihtimal 76 yı gorebilir bunun ustü mümkün degil matematiksel olarakta istanbul bsnim tahminim 75 -74 le kapatacaktır
-
Facebook a grubunda mehmet hayva nin durumunun altina yazilan puanlarla google ankete yazilan puanlar uyusuyor.
-
@casanova katılıyorum size çok dogru tespit
-
bazı arkadaslar başvuru esnasında başvurularının çiktısını alamadığını dile getiriyorlardı bu sisgemden dolayi arkadaslar basvuru bittigi icin su an sisteme girip basvurularinizin cıktısını alabilirsiniz
-
Arkadaşlar uçuk gelebilir ama bir şehir sürpriz yapıp 70 le kapatacak öyle hissediyorum :))
-
Arkadaslar ne zamana aciklanir sizce?
-
http://s7.dosya.tc/server8/e8brkt/Tercihleri_dosyasinin_kopyasi__Yanitlar_.xlsx.html
http://s7.dosya.tc/server8/5yna5d/Kitap1.xlsx.html
yazılan puanları görmeniz açısından
-
Tercihler bittiğine göre rahatça konuşabiliriz. Bu senenin sürprizi Bursa olur 75 i görmez. Geçen seneki 82 küsürden dolayı baya kaçan arkadaşım oldu, sorumluluk almak istemedim ama net düşük kapatır.
-
@kolombiya ben de gecen yilki Bursa bombasi bu yil Malatyaya uğrayacak gibi hissediyorum
-
@didi61 cikti alma zorunlulugu varmiydi