2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@vlkrt bencede. Evet kötü niyetli kişide çok ama herkese her yorum her tahmine spekülasyon gözüyle bakılmaya başlandı bu da garip
-
@oligopol hocam başvurların başlamasına daha var ve başvuracak en az 12-13 bin aday var zor değil cimer bimere 5-6 bin tek il seçme değişikliği talebi ve geçmiş yıllarda yaşanan tek il mağduriyetleri anlatılarak bir metin yollanabilir
-
@hickskaldor insanlar tabiki fikir alacaklar anket yapacaklar bu anketi speküle edenler varsa kendi vicdanlarına bırakıyorum ama sadece 2017 kpss olan bir ilan ve 1000 kişilik ilan insanlar ister istemez fikir almak istiyor.
-
@casanova hay allah razı olsun, şunu düzgünce açıklayalım yeni girecek arkadaşlarım puanınıza değil sıralamanıza bakınız lütfen puan hesabı yanlışa yöneltir sizleri. hatta 2016 puanlarına hiç bakmayın cidden çok saçma puan-sıralama oldu geçen sene. geçen yıl 82 ile kapatmış şimdi 79 ya gelmezse demenize hiç gerek yok çünkü 82 ile kapatanın sıralaması 6bin civarı yani günümüzde bu sıralamaya 78 vermiş sistem şunu bilin lütfen
ve ilk 7bin içinden bence minimum 2000 kişi atanmıştır önceki sayfalarda bi arkadaş güzel hesap yapmış 2000 kişinin başvurmaması demek şu anki ilanın min 1400 kişi gelmesi ile eşdeğer 7bin ve üzeri arkadaşlar için. şaşırtmayan rutin taban puanlar ile kapatacak ama vay şöyle vay böyle olmuş dersen 82 puanlarla aklında olmadan istanbula yönelirsen işler fena karışır neyse spekülasyona girmeden bitiriyorum. -
@birgarip ne yazık ki cimer ve BİMER bu konuda hiç yardımcı olmadi. Seçimin ikinci tura kalma olasılığı var ve yüksek. Ancak yine kamuoyu baskısı yatırsak bunu yapabiliriz bunun yolu da twitter etkinliklerinden geçiyor şuan
-
@oligopol kardeşim bu seferlik ilanın 10 katı olması daha mantıklı değil mi? Şöyle ki 10 katı olması durumunda puanı iyi olup sınırda takılan kişi cok çok az olur. Yani BU SENE OZELİNDE 3/5 il tercihine denk düşecek bir durum olur. Ve diğer kişilere de umut olur. Eğer sadece il tercihi bazlı bı değişiklik olursa aynı aynı kişiler 3 sınavda birden girme şansını neredeyse garanti ederken daha az puanlilar hiçbir sınava giremeyecek. Bence her iki talebimizi de güçlü şekilde duyuralim hangisi olursa artık. Ama 10 katı olayını es geçmeyelim derim.
-
10 katı için bakan kesin karşı olduğunu söyledi. Ama onu da dile getiririz. Fakat ben ilanı sayı olarak revize edebileceğimizi düşünüyorum. En azından seçim ikinci tura kalırsa denenir ve baskı oluşur. İki gün denesek sonuç alabiliriz
-
eskişehir +1 .) ben de kararımı verdim şimdiden.
-
@oligopol sayının artması şu konjonktürde olabilecek en mantıklı ve güçlü sey. İkinci turda güçlü bı şekilde bastiralim ben sonuç alınacağına samimiyetle inanıyorum.
-
Zaten baskanlık kafa kafaya yakın bı sonuçla ikinci tura kalır tabi eğer kalırsa. O durumda 1 oy bile çok kıymetli olacaktır. Bakan ve bürokratların her fırsatı değerlendireceklerine inanıyorum hatta başlık şimdiden şu olabilir #revizeedilmis2000guyilaniylakararimizdevam :)))
-
@ronay92 bıkmadınız şu hükümete yaranmaya çalışmaktan
-
@furkanbey puan kac
-
@shanks yetmişdokuz
-
@vlkrt sen biliyormusun nere neyle kapatacak kimseyi etkileyip kul hakkina girme bence sizin gibiler yuzunden gecen senede cok kisinin cani yandi bunda kotu niyetli olan sorgulanmali acaba kim diye heryerde kimse iller hakkinda yorum vermek istemiyor cunki kimse bilmiyor nere ney olur
-
@oligopol sayı değil de şehir seçmeyi değiştirsinler hocam o daha etkili olur bizim için 1000den fazla verseler zaten verirlerdi
-
Arkadaşlar gram spekülasyon yapma niyetim varsa Allah belamı versin, sadece bişey daha deyip gitcem zaten diyeceğim şey yüksek puanlıları pekde ilgilendirmiyor. Sıralaması 8000-12000 arası olanlar için diyeceğim şey, bırakın sakın sıralaması 3000 5000 olan adamın vay efendim korkudan altıma ediyorum vay efendim çok yüksek kapatacak demelerine kulağınızı kapatıp, kim nereyi yazarsa yazsın yaşamak istediğiniz şartları size uygun olan bir 3 il belirleyin önce, fakat bu illeri belirlerken öyle ne yazık ki turistik, merkezi ya da belirli bir ortalaması olan illerden uzak durun, yani rasyonel davranın yoksa herkes muğlada ayvalıkda didimde bursada izmirde ankarada yaşamak ister kim istemez ki siz çok da uçmadan bu belirlediğiniz 3 ilin içinden kontenjan durumu ve bölge iller içindeki yoğunluğunu dikkate alarak tercihinizi yapın ve kpss ye çalışır gibi çalışın emin olun olurda sıralamaya girerseniz konu eksiğiniz yoksa çıkmış soruları 5 günde bitirirsiniz sınav ayın 18.de.
13000 ve üstü arkadaşlar size şurayı yazın diyemiyorum biliyorsunuz ki kritiğinde ötesi şans işi artık sizin ki gidin kontenjanı en fazla olan hayatın en pahalı olduğu geçimi en zor olduğu yerleri veya en az talep görecek terör bölgesi ve yakınındaki illeri falan yazıp dua edin inşallah önümüzdeki sınavda hakediyorsanız sıralamanızı yükseltirsiniz de gönül rahatlığıyla tercih yaparsınız ama kararsız olmayın bi karar verin ve kimseden medet ummayın gözünüzün önünde 87 alan 5 kişi başvursun istediğiniz ile korkmayın valla korkmayın ya en fazla kaderinizi yaşarsınız bu kadar. Birazdan dövmeye gelirle bu yazıdan sonra kaçayım da artık foruma bakacam diye mahrum ettiğim derslerimle ilgileneyim bence sizlerde öyle yapın kolay gelsin -
@bg2603 ben biliyorum kesin böyle kapatacak diye bir şey yazmadım iyi oku yazdıklarımı, ben tahminimi söyledim.
-
@oligopol hocam öncü olun yarına bşr günlük para toplanmış olur kaç gündür diyom herkes hak veriyo su işten anlayan bir kişi de çıkıp su hesapta toplayalım demedi. Benm açıkca fikrim bu hafta o sözü aldık aldık yoksa zor ben sölim ikinci tur ihtimal deniliyor ama adı üstünde ihtimal tek turda biterse bizim için başlamadan etkinlikler biter. Sayıyı revize eder mi bilmem pek zannetmiyorum ama 3 il tercihi olması için baskı kurarsak istediğimizi elde ederiz diye düşünüyrm hali hazırda sesimiz ilk defa bu kadar net duyurmuşken su iki gün önemli sonra bakanı bulamayabilirz bu adıö hem bizim hem geleckteki alımlar için milat olur.
-
@oligopol 1000 kişiye tepki göstermezsek seneye 900 gelir 800 gelir böyle bir topluluk içinde olmak çok kötü gerçekten
-
Okuldan aldığım geçici mezuniyet belgesi 17 haziran 2016 tarihli üzerinde geçerlilik süresi 2 yıldır diye yazılmış yani gidip diplomamı almam gerekiyor başvuru yaparken diplomayı yüklemek gerekiyor mu Geçtiğimiz yıllardan tecrübeli arkadaşlar hatırlayan cevap verebilecek olan varsa sevinirim.