2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@morand Defol buradan pis fakir diyebilirler
-
@ltfye halledilir hocam , bana sorarsan gerek yok. Guy düzeyindeki sorular için açıklamalar yeterliydi. Ha çok çok zor bir soru gelir , onu da yüksek ihtimal başka biirşeye de baksak yapamayacak oluruz diye düşünüyorum
-
@mrtsmt sıralamanız kaçtı ?
-
Gecen yil 81 puanla sinava girememstim bu yil puanm 82 siralamam 3083 risk almamak ivin istanbul seceym diyorm ya onmdeki 1500 kisi de istanbul secer de yine sinava giremezsem diye korkuyorum iyice paranoyak oldum
-
@biriibfli 2016 nın 85 i hocam bu yıl puanınız hiç bir ilin gelmeme ıhtımalı yok
-
Arkadaslar vergi hukukundan soru gelmiyor mu soru dagiliminda türk vergi sistemini gordum sadece
-
Valla millet korkusundan İstanbul'a yığılcak gibi.Halkbank'ta da aynısı oldu,alım sayısı çok diye millet yüklendi sonra en yüksek kapatan ilk 5 ilden biri oldu.Bu il durumu ve 5 katı neresinden bakarsan bak adil değil.
-
Benim tahminim İzmir Ankara Eskişehir Muğla yüksek kapatacak belki birde Aydın
-
@biriibfli benim geçen yıl ki sıralamama yakın bir sıralama , merak etme hocam senin risklik bişeyin yok yapma etme:)
-
@biriibfli hocam merak etmeyin kesinlikle riskli bir puanınız yok.
-
@paradoks89 @gannicus gcn yil sinava giremedgm icin korku olstu sagolun rahatlattiniz:)
-
Yahu korkusu olan 7500 üstü sıralaması olan 75_78 puan bandındaki adamlar şu yorumları okuyup iyice korkunca hiç içiniz cız etmeyecek mi hele 10000-12000 arasını zaten saymıyorum. Müneccim gibi çok can yanacak yok 85 aldım yok 82 aldım korkuyorum yok sıralamam 3500 gelmezse ya aklım çıkıyor diyorsunuz ulan sıralaması 9000 olan adam napsın şöyle konuşunca aklına iyi kötü bir yer belirliyor Bi bakıyor yorumlara adamın aklı allak bullak oluyor ne kendini derse verebiliyor ne de hayal kurabiliyor.
Facede yazmış biri Kpss A grubunda 85 altı alanın riski çok diye lan kamil 85 puan kaç sıralamaya geliyor biliyomusun sen andaval 1500 sıralaması oluyor adamın hangi guy alımında o sıralamaya il gelmemiş. Allah aşkına içinizden gelir deyip de dışınızdan korkuyorum demeyin hakikaten korkunuz varsa da kimseyi zan altında bırakmamak için saklayın korkularınızı ki gelip burda azcık ümitlerine sarılıp derse çalışmaya gayret eden insanların şevkini bari olsun kırmayın... -
@casanova kesinlikle
-
25kisilik acilan iller hakkinda ne dusunuyorsu
nuz arkadaslar kaca kadar düşer fikri olan var mi -
@casanova hocam tam hislerime tercuman olmussunuz.sahsen ben yorumlari okumuyorum artik.12 bin siralamam var.nasipte varsa olur olmazsa zaten kpss ye ne kaldi.suan guyu unutmus bir sekilde kpss calisiyorum ve etkilenmemek icin burayi okumuyorum fazla.icinden gecen bi kac il var.secip ya nasip diyecegim.burda donen su siralamayla korkuyorum muhabbetinin niyeti halis mi degil mi bilemem.sorgulamiyorum da ama yanlis.en azindan kendi acimdan dogru bulmuyorum.
Herkese iyi calismalar,basarilar -
Mesela ne kadar yüksek?
-
bilmediğimden, takip etmediğimden soruyorum; 2017 kpss puanlıların ilk kac bini başvuru yapmayacaktır? kaç kişilik alım oldu diğer kurumlardan 2017 puanıyla bilen var mi?
-
@furkanbey yaklaşık 2000 kişi
-
@eliff Eskişehir 80 ni bulabilir İzmir de öyle diğerler 77,79 arası olur.
-
Şu il o olur bu il şöyle kapatır diye düşünmeyin elinizde geçen senenin verileri ve 2017 puanı ile atananlar var. 80 ve üstü gelip buralara korkuyorum endişeliyim demesin sadece geçen sene 81 üstü kapadı o da 2 şehir Türkiyemin 2 önemli yaşayabilirliği en fazla büyükşehirlerden 2si gördü. Geçen sene 2000 alım vardı ama 2 sene geçerli hem 2016 2017 puanı geçerliydi yapmayın etmeyin azıcık empati. Puanın 81 ise zaten 4000 desindir. Bursaya giren son kişinin sıralaması kaçtı bakın isterseniz.