2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@tony-montana bu gidişle haklı çıkacaklar 84 alan bile korkuyorum diyor çoğunluk böyle düşünüyor anlaşılan önünde kaç kişi var az çok hesap edemiyor bu net. Buraya baktıkça moral motivasyon da kalmıyor.
-
Mesele GUY iken, ortalama ve ortalamanın üzerinde puan alan arkadaşların davranışları bana yapmacık geliyor zira çoğu GUY istememelerine ya da gelse dahi gitmeyecek olmalarına karşın burada kendilerini psikolojik olarak ve rekabet/kiyas odaklı test etmekteler. Kimse üzerine alınmasın ama durum böyle... Hepimiz gerek meslek hayatındakilerin anlatılarından gerekse dershane hocalarinin dile getirdiklerinden anliyoruz ki GUY çok da (görece iyi puan alanlar için) tercih edilesi bir meslek değil ve bunu bile bile burada kavram kargaşasına vesile olan arkadaşlar goruyorum yazık...
Bunları neden mi söyledim ona geleyim ve sorumu sorayım: kuzenimin sıralaması 17700 ve utancından, gorece yuksek alanların kendilerini ferahlatma hamlelerinden sıkıldığından yazamamakta ve benden sormamı istedi. Haydi idam sehbasına goturecek kivamda yargilamadan kuzenim Ayşegul icin kanaatinizi belirtin lutfen -
Bana göre en yüksek il 80 ile kapatır o da Antalya,Bursa vakaları tekrar ederse olur.84 puanla korkan kurum sınavı,mülakatta ne yapacak onları düşünsün bence
-
@demirzihin Guy artık kıymete bindi o bakış açısı eskide kaldı diyebilirim.Çünkü Duy,Mhuy bunlar tarih oldu dostum.Elde sadece Vmy kaldı o da herkesin harcı değil.Hatta Guy'dan daha burun kıvrılan İlgöç 84 civarı kapattı.Artık ekmek aslanın ağzında değil midesinde yani.
Kuzenin de üzülmesin ben geçen sene 85-90 arası aldım ama hala onun gibi işsizim ikimiz de aynı durumdayız.Ona tavsiyem 17 bin ile bu iş zor belki bir kurum sınavı görür en fazla 2018 kpss'yi mutlaka değerlendirsin bu atamaların devamı gelecektir -
@fernando-reges mantıksal olarak elbette durum öyle fakat samimiyet hususunda ben farklı düşünüyorum da neyse konuyu genişletip özünde korumak istediğim değerleri basitleştirmek istemiyorum.
Fikirlerin için de çokca teşekkür ederim bakma ben de senin kadar olmasa da birkaç puan altında, boştayım. Herneyse yazsa dahi nereyi yazmasını tavsiye edersin Hocam, var mı kanaatin ben işin içinden çıkamadım da -
@demirzihin Aynı durumu yaşadım ve başarısız oldum hocam.İlk girdiğimde 75 puan almıştım ve doğal olarak İstanbul yazdım.Bursa,Kocaeli,Antalya 73 ve Konya 75 ile kapatmıştı sanırım.Yani piyango gibi birşey hocam bilemezsin.Yine sürpriz iller çıkabilir veya İstanbul'dan düşük kapatan iller ama tahmin etmek çok zor
-
@sssld evet hocam
-
@duyguuu37 keynesin sonuç kısmında yazdigina katiliyorum ama dedigim gibi bu zaten cogu kisinin bildigi bir durum,yani millet ortalama bir puan araligi cikarabiliyor zaten illerin cogu 75-78 ile kapatir bir kac tane il 80 civarini bulur ama burada onemli olan o illerin hangileri olacagini acilan illerin guzel iller olmasindan dolayi kimse kestiremiyor.
-
@fernando-reges dostum sıralaman ne merak ettim,çokça iletini okuyorum
-
@fernando-reges il göç 87 ile kapattı
-
@demirzihin guy ile ilgili söyledikleriniz bundan 2-3 yil oncesine kadar dogru idi,fakat o zamanlar her sene 2000 civari guu,100 civari duy,250 mali hizmetler,300-500 civari vmy,50-100 maliye uzmani,300 sgk,500 il göç banko açılıyordu ve insanlar kurum tercih ediyordu kurum insanlari degil,simdi bu ilanlarin vmy haric hicbiri gelmedigi gibi gelen vmy ve guy ilanıda sinavdan 13 ay sonra geldi,sence insanlar bu durumda guya nasil bakacaktir?selamlar.
-
@hipokrat Bu yıl 80,7 ile 4200 hocam askerlik yaktı beni sizin kaç
-
Hala şu ile şu puan gelir mi muhabbetleri.. İlk amaç sayıyı yükseltmek olmalı, yarından sonra başlayalım bu talebimizi gür bi sesle duyurmaya, daha zaman varken başvurulara.
-
Ya arkadaşlar şimdi aldığımız kpss puanı sıralamadan başka bir işe yaramıyor mu?
Yani kurum sınavı ve mulakatindan ne alırsak ona göre mi degerlendirilecegiz ? -
Geçenlerde böyle bir anket hazırlanmıştı. Paylaşmak istemiyordum ama gerçekten bu guy sınavı herkes için muamma olunca paylaşmayı düşündüm. ( Daha iyisini yapacak varsa veya başka anket varsa paylaşabilirler ). Suçlu biz değiliz bu işi tek yazı ile düzeltebilecek kişilerin kafasını kuma gömmesi. Bilmiyorum galiba biraz suçluluk bizde her atanan arkasına bakmayı unutup sadece önüne bakıyor. Bunca guy neden bu ADALETSİZ sisteme dur demiyor. Çok mu zor. Bu ülkede yapılamaz geçirilemez denen Başkanlık sistemi geldi. Ama biz basit bir yazı yüzünden hayatımız mahvediliyor. Bu kadar âhı kim alabilir. Ancak ilâhi adalet illaki tecelli edecek herkes yaptığının hesabını verecek.
-
-
LÜTFEN HERKES BIR KERE OY KULLANSIN. Daha iyi anket hazırlayan arkadaş varsa yapıp paylaşabilir
-
@demirzihin O dediğin eskidendi 90 puanla guy olan arkadaşlarım var.
-
@umuttukenmez niye sadece belirli iller konulmuş diğerleri diye geçiştirilmiş diğerleri
-
@vanilya cunku anket hazırlanırken sayfada ancak bu kadar yapılabiliyor. Zaten bunu bir arkadaş hazırladı. Ben pek anlamıyorum. Yapabilen birileri varsa yapıp paylaşırsa ıyi olur.