Değerli arkadaşlar, öğretmenlik yazmayıp hukuk fakültesini kaçıran ya da bilinçli olarak siyasal/iibf/işletme/iktisat/ticaret vb fakültelere yerleşip, kapsamı oldukça geniş olan kpss alan sınavıyla uğraşan güzide beyinler ufak bir bilgi vereyim: az evvel aradım ösymyi, gk/gy ücretini ödedikten hemen sonra alan bilgisine başvuru yapılabiliyormuş bilginiz olsun. Her ne kadar rakip olsak da başarılar, saygılar, sevgiler.
demirzihin tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
@antimülakat tamam hocam teşekkür ederim gerek zahmetin gerekse açıklayıcı tavrın için. Umarım herkes için en hayırlısı neyse o olur.
-
RE: 2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
@zenginmemur hocam sabah 8 gibi uyansan, 8.30-9.00 gibi başlasan 1 saat ders 15 dakika ara yap 3 seans, ardından niyetli değilsen 1 saat yemek, kafa dinleme arası ver. Sonra malum kpss alan maliye/iktisat/hukuk öğle sonrası ya, ona denk gelecek aralıkta 2 saat calisip yarim saat ara verirsin. Sonra yine 1 saat ders 15 dakika ara. Sonra yemek icin 1 saat ve aksama dogru da ister geeez ister ekstra calis ya da tekrarla kapat.
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@marjinalfaydali hayırlısı hocam. Ben sadece umudunuzu yitirmeyin diye teşvik etmek istemiştim. Ayrıca ısrarla şunu da belirtmek isterim: GUY'a GUY olduğu için başvurmama kanaatinde olan fazlaca insan var çevremde (iyi puanları olup başvurmak istemeyen). İnş istediğimiz yerlere en müsait zamanlarımızda atanma şansı elde ederiz, hep birlikte.
-
Mesele GUY iken, ortalama ve ortalamanın üzerinde puan alan arkadaşların davranışları bana yapmacık geliyor zira çoğu GUY istememelerine ya da gelse dahi gitmeyecek olmalarına karşın burada kendilerini psikolojik olarak ve rekabet/kiyas odaklı test etmekteler. Kimse üzerine alınmasın ama durum böyle... Hepimiz gerek meslek hayatındakilerin anlatılarından gerekse dershane hocalarinin dile getirdiklerinden anliyoruz ki GUY çok da (görece iyi puan alanlar için) tercih edilesi bir meslek değil ve bunu bile bile burada kavram kargaşasına vesile olan arkadaşlar goruyorum yazık...
Bunları neden mi söyledim ona geleyim ve sorumu sorayım: kuzenimin sıralaması 17700 ve utancından, gorece yuksek alanların kendilerini ferahlatma hamlelerinden sıkıldığından yazamamakta ve benden sormamı istedi. Haydi idam sehbasına goturecek kivamda yargilamadan kuzenim Ayşegul icin kanaatinizi belirtin lutfen
demirzihin tarafından gönderilen son iletiler
-
@fernando-reges mantıksal olarak elbette durum öyle fakat samimiyet hususunda ben farklı düşünüyorum da neyse konuyu genişletip özünde korumak istediğim değerleri basitleştirmek istemiyorum.
Fikirlerin için de çokca teşekkür ederim bakma ben de senin kadar olmasa da birkaç puan altında, boştayım. Herneyse yazsa dahi nereyi yazmasını tavsiye edersin Hocam, var mı kanaatin ben işin içinden çıkamadım da -
Mesele GUY iken, ortalama ve ortalamanın üzerinde puan alan arkadaşların davranışları bana yapmacık geliyor zira çoğu GUY istememelerine ya da gelse dahi gitmeyecek olmalarına karşın burada kendilerini psikolojik olarak ve rekabet/kiyas odaklı test etmekteler. Kimse üzerine alınmasın ama durum böyle... Hepimiz gerek meslek hayatındakilerin anlatılarından gerekse dershane hocalarinin dile getirdiklerinden anliyoruz ki GUY çok da (görece iyi puan alanlar için) tercih edilesi bir meslek değil ve bunu bile bile burada kavram kargaşasına vesile olan arkadaşlar goruyorum yazık...
Bunları neden mi söyledim ona geleyim ve sorumu sorayım: kuzenimin sıralaması 17700 ve utancından, gorece yuksek alanların kendilerini ferahlatma hamlelerinden sıkıldığından yazamamakta ve benden sormamı istedi. Haydi idam sehbasına goturecek kivamda yargilamadan kuzenim Ayşegul icin kanaatinizi belirtin lutfen -
@marjinalfaydali Hocam kimse size bu puanı DA aldırmak istemezdi ona kalırsa. Sağlıklı bir şekilde kararınızı verin gelmese dahi kendiniz söylediniz, hazır ve kararlısınız. Olmasa dahi yeni dönem yeni ilanlara yönelirsiniz. Sıralama söyleyip fikir soranlar iyi stratejist olsalar o malum güzel iller o düşük puanlarla kapatmazlardı. O nedenle belli bir toplumsal kanaat edinip pozisyon alınabilir. Başarılar tekrar.
-
@de_lorean ettin demedim edemezsin dedim neyse uzadı başka insanların "verimli entry" beklentisine uymuyor bunlar.
-
@de_lorean yahu "pis küfrederim" diye entry girdin ya az evvel, sabah sabah neyse küfretme hakkın yok, hele ki böyle bir platformda asla.
-
@marjinalfaydali hayırlısı hocam. Ben sadece umudunuzu yitirmeyin diye teşvik etmek istemiştim. Ayrıca ısrarla şunu da belirtmek isterim: GUY'a GUY olduğu için başvurmama kanaatinde olan fazlaca insan var çevremde (iyi puanları olup başvurmak istemeyen). İnş istediğimiz yerlere en müsait zamanlarımızda atanma şansı elde ederiz, hep birlikte.
-
@de_lorean kendi isyan ettiği duruma kendisi yorum yazıyor, vatsapmış gibi de cümle cümle entry giriyor!! Sen kimseye küfredemezsin böyle bir hakkın yok! az sakin ol, geri bas nizamla yaz. Millet "acabalarla" yorum yazıyor başkasına zarar vermek için değil
-
@marjinalfaydali hocam sizi tanımam etmem keza siz de beni... fakat ben ısrarla bu puana iyi bir stratejiyle mülakat aşamasına geçebileceğiniz kanaatindeyim. İstanbul için sanırım herkes bu kanaatte "ulan pahalı şehir, zaten kalabalık da, ee çok kişi de alıyor, yaz gitsin" gibi. umarım yerleşirsiniz bence empati yaparak yazmakta fayda var: örneğin "83 puanım var, iyi puan GUY olacağım nereyi yazardım" gibi.
-
@hoyuelo GUY'a bakışta ego da devreye giriyor haklı olarak, iyi bir stratejiyle 73 puanla girebileceğiniz kanaatindeyim.
-
@attila-the-hun hocam biraz geç oldu görür müsün, dikkate alır mısın karar senin fakat analiz iktisat sanirim zihin okuyan bir kitap... bir konuyla alakalı ya da soruyla alakali aklina neyin takilabilecegini daha sen sormadan dusunup kutucuklar halinde cevaplanmis olarak gormektesin. Benim onerim analizdir bol san