2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@oligopol bugün tamamlanır mı bilmem ben yatrcm bugun inşallah da en gec yarına toplanır diye düşünüyrm herkese duyuralım inşallah.
-
Haftasonu olunca direk hesaba geçiyor mu toplanan paralar
-
Arkadaşlar eftler bugün geçmez pazartesi geçer. Havaleler bugün geçer.
Şuan 43 TL toplandı.
Hedefimiz 1000 TL. Sonra para toplama işlemini bırakıp etkinlik gününü belirleyeceğiz -
@oligopol, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Arkadaşlar eftler bugün geçmez pazartesi geçer. Havaleler bugün geçer.
Şuan 43 TL toplandı.
Hedefimiz 1000 TL. Sonra para toplama işlemini bırakıp etkinlik gününü belirleyeceğizArkadaşlar elimizden geleni yapalim. Bu ilan süreç tamamlandığında sadece 1000 kişiyi mutlu edecek sayıyı artırmamiz lazım. İlanın geleceğine de inanmayanlar vardı ama zorladık aldık. Aynı şekilde bastırmamız lazım
-
Gecen senede herkes istanbul yüksek kapatacak dediler tercih yapmadım 80 puanla açıkta kaldım 76 yla kapattı yapmayın arkadaşlar söylenenlere inanmayın.
-
Arkadaşlar şu il tercih işini biraz abartmadınız mı? 3 binlerde sıralaması olan adam İstanbul yazacakmış. Senin önünden mimimum 2000 kişi atandı zaten sen iki bin eksik hesapla sıralamanı. 80 ve üstü alan adam rahat olsun ne bu stres. Tedirgin olması gerekenler varsa o da 77 76 alanlar ki birçok il bu puanda kapatacak. Eğer sen İstanbulda yaşamak istiyorsan zaten yaz kimse karışmaz. Ama diğer iller gelmez tedirginim gibi cümleler kurup başkalarının da aklını karıştırma.
-
@zkivircik 2000 kişi nereye gitti hocam? Somut bir veri var mı elinizde? Merakımdan soruyorum o kadar oldugunu dusunmuyorum. Sıralama ilerledikçe önden çekilen sayı azalıyor ve dogru duzgun alım görmedik hep aynı kişiler girdi sınava.
-
@kaimoğlan Değişken çok ve kimsenin tahmninin bi geçerliliği yok geçerli olma ihtimali dahi yok o yüzden etkilenmeyin kimseden ve bir sistematik aramayın bence. İnşallah kadro yükselirde biraz daha rahat ederiz
-
@kaimoğlan guy vmy sgk bankalar ve diğer 10 20 kişilik küçük alımlar. Polis olanları saymıyorum en kötü ihtimali göze alıyorum.
-
Adam ölmüş arkadaşlar siz para topluyonuz ama hic mi seveni yok bu adamin
-
arkadaşlar kurumun geçmiş yıl sorularını çözüyorsanız göreceksiniz bazı soruları ilk şıkkı okuduktan sonra işaretlerseniz yanlış yapabiliyorsunuz sınavda bu şekilde de bir kaç soru ve daha önce görmediğiniz özellikle muhasebe ve iktisattan böyle sorular gelebilir geliyor. en önemlisi de yanlış doğruyu götürmüyor burada ki şans faktörüyle alakalı bir durum da ortaya çıkıyor. Siz içinizi ferah tutun il tercihinizi yapın çalışmanıza devam edin eğer ki siz sınavda iyi yaparsanız zaten sorun kalmayacak aramızda bir kaç kez guy sınavına girmiş arkadaşlarımız veya mülakatlar da elenmiş arkadaşlarımız vardır elbet. Kurum sınavlarında en büyük baskı sınavda yarıştığınız rakiplerinizden değil aile ve sosyal çevreden geliyordur. sınav sonuçları açıklandığında kurum mülakatına kalmak için yeterli puanı alamadığınızda ortaya çıkacak ve şurayı yazsam oluyordu ben demiştim diyenler olacaktır ama bu sınavlara hazırlanan sizlersiniz ve bu makamları dolduracak da. sınavda başarılar
-
@hickskaldor sgk denetmeni guyu yazarsa bütün istatislikler düşer
-
@zkivircik Önden bir cekilme var fakat sizin ifade ettiginiz kadar yok hocam. Diger meseleye gelince siralamasi 2000 olan da 3000 olan da tedirgin oluyor diye hiddetlenmeye luzum yok bence herkes gorusunu ifade ediyor. Adil bir sistem olsa 2500. adam elbette tedirgin olmayacak lakin gecen sene 4500 lerde olan adam sinava giremeyip 16 binlerde olan adam sınava girince ister istemez bu tedirginlik oluyor. Birakalim herkes tedirginligini ifade etsin ki daha somut gorebilelim onumuzu.
-
@yrgnlk inşallah yazmazlar :))
-
Arkadaşlar kendinizi sıkmayın bugünden nereyi yazalım nereyi yazalım diye. Ders çalışamazsınız. İlk 3 -4 bindekilerin önünden 2000 kişi gitmiştir mevzusuna gelince. 2000 kili gitmemiştir ama ilk 500-1000 kişi de Guy a tercih yapmayacak olanlar ve hali hazırda çalışan çok kişi var. Bu yıl atanan çok çok fazla kişi olmayabilir ama , o bahsettiğim kişiler de var. Ankete bakmayın sakın kendinize mantıklı gelen yeri yazın
-
Sgk denetmenliğini kazanıp guyda tercih yapmak ha? Büyük ahlaksızlık hiç etik değil. Her şeyden önemlisi aptallık bana göre Guyda uzmanla yardımcının tek farkı aldıkları maaş onun dışında tüm sorumlulukları aynı. Sgk denetmeninin kendine ait odasının olması bile kaliteyi ortaya koyuyor.
-
@kaimoğlan kesinlikle katılıyorum hocam sıralaması10 bin olan adama dersin senin önünden 2000 hatta daha fazla gtti diye ama bunu ilk 4 bine diyemezsin sıralama küçüldükçe önden gidende azalıyor ayrıca bankalarda calışanların çoğu bu alıma başvuracaktır halkbank gişe kazanıp puanı olan neredeyse herkes bence ha bide mesela benim sgk kazanan bi tanıdığımın p48 i 74 adam çeko çalışmış kaymakamlıktada kpss şartı yok belki hiç puanı olmayan çok kişi var bilemeyiz yani çok düz mantık gidiyoruz ilk 4bine karşı insanlarda bi öfke var sanki her istediği yer gelecekmiş gibi gelmesi kesinmiş gibi ben samsunu çok istiyorum mesela 20 kişi alıyor kim bana 80 altı kapatacagının garantisini verebilirki sistemin adaletsizliği yüzünden istanbulu seçicem evet istemeyerek ama bunu spekülasyon yapmak içinde sölemiyorum insanlara nie böle diosun demek yerine onların ne dediğini önemsemeyebilirsiniz mesela
-
@rootofallevil Bu ülkenin insanlarından her şeyi beklerim artık
-
@maricinal teşekkürler bilgi için satranç bey :))
-
Arkadaşlar para yatırmak isteyenlere tavsiyem Ziraat Bankasından yatırın 6 TL kesiyo Garanti Bankası 15 TL işlem ücreti kesiyor ikisine de baktım paramız boşa gitmesin