2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
3366 nin önünden kaç kişi gitmiştir acaba?
-
@madxd hangisi hangi puanla kapatıra girersem o iş harbi spekülasyon olur işte kardeşim. anlatmak istediğim tedirgin olmayın 2015 ve önceki yılları değerlendirirken puanınıza +2 puan ekleyip değerlendirme yapın. ayrıca ilanı 6bin ve üzerinde sıralaması olanlar için 1400-1500 kişilik gibi değerlendirebilirsiniz. çünkü 2000+ başvuru olmaması demek ilanın 1400 kişi gelmesi ile eşdeğerdir. çünkü 400 kişi fazla gelmiş olsa ilan toplam 2000 kişi fazla sınava girecekti o 2000 in başvuru yapmaması da aynı hesaba geliyor bence 79u gören şehir bile çıkmayacak kişisel görüşüm
-
Tecrübeli arkadaşlar 7300 sıralamayla İstanbul gelme durumu nasıl?
-
@jkeynes evet su an anladim sizidogru soyluyorsunuz tabi insanoglunun lehine olan her sey dogru geliyor, puanima arti 2 koymak keyif veriyor tabi
-
Bu ne ya 3 kişiden 3 ü de istanbul diyo
-
İstanbul geçen sene düşük kapattı diye mi bu istanbul sevdası acaba ama unutmamak lazım geçen yıl en yüksek puanla kapatan bursa ondan bi alım önce 73 le kapattı
-
@duyguuu37 lehine olsun diye değil gerçekler bunlar. bu yılın 79 puanı 2016ın 83üne tekabül ediyor. reeli de 81dir o puanın. tarihte 81 ile geçen sene ise 83le kapatan il varsa kork , o yüzden 79 puanım var aman korkuyorum demeyin lütfen korkmadan yazın güzel kardeşlerim nereyi istiyorsanız kimseye de bakmayın.
-
2-3 il 78 diğerleri daha düşük kapatacak nokta
-
78 puanla acaba büyük iller de mi şansım daha yüksek olur İstanbul ankara izmir gibi yoksa maraş urfa diyarbakır gibi doğu illeri mi
-
@jkeynes insallah dusundugunuz gibi olur,saka bir yana soyledikleriniz dogru ilk analizinizi yanlis anlamistim bende bu dusuncedeyim ancak iller ne sekilde kapatir buna dair pek fikrim yok herkes icin en guzeli olsun iyo dusunmek lazim tesekkur ederim size de
-
Whatsp grubu var mı ?
-
Whatsap dan ziyade burasi olsa daha iyi olur cunku orada sayi siniri var kimimiz dahil olamiyoruz cok sukur burada ortam guzel sakin bilgi akisi da iyi
-
@kpss01 hicbir fikrim yok bende ilk basta istanbul dusundum ama sitede yigilmayi gorunce vazgectim su an kafamda bir sey puanimi soylemeyim ama her ile esit bakiom hepsi de guzel iyi iller ne olacagi belli olmaz
-
@duyguuu37 benim istanbul hiç aklımda yoktu aslında ama sayı cazip geliyor insana. Foruma bakınca istanbulda yığılma olur mu acaba diye korkmata da başladım bütün iller bana şuan hem çok yakın hem çok uzak geliyor
-
Benim 2017 puanım 84.5 sıralamam 1706
Arkadasımın 2016 puanı 89.5 di ve sıralaması 1700 kusurdu.
Ayrıca benim 2016 puanim 79du ve sıralamam 10700 idi.baska bir arkadasmin bu seneki puani 74 ve sıralaması 11000 lerde.
Yani sonuc olarak bu gozardi edilemez.benim tahminim cogu il dusuk kapatir.birkac il max.80-81 gorur.belki de gormez... tabi sadece tahmin... -
Arkadaslar osym siralamalari guncelleyecek program koymus atanaanlari direk cikario siralama guncelleniyor haber edeyim dedim ona gorede il tercihiniz kolay olabilir benim onumden 1500 kisi atanmis 5700 siralamada 4300 geldi
-
@bg2603 ona nasıl bakabiliyoruz
-
@kpss01 hocam ben guncelledim sevindim yani 5bin kusurden 4bine inmek osymnin guy oncesi yapmasi iyi oldu. Osym sitesine girip basvurulardan 2017 kpss tikliyoruz orda basvuru goruntulemenin yaninda bir sayfa var onada girip puan turu p48 yapip butun iibf bolumlerini yazip atananlari cikar kutucuguna tillayip sorgulayabiliyorsunuz yeni siralamaniz goruntuleniyor
-
Basvuru kayit gorunteleden baska kutucuk yok bende aceba sistemsel mi ki merak ettim
-
@duyguuu37 2017 lisans basvurusuna tiklayon alana deil hemen yaninda bras bazinda siralama yazio ordanda p48 diye devam edin