2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Istanbul un taliplisi cok diye dusunmeyin arkadaslar bu site yazan kac kisiyiz ki,herkes icinden gelen sehri yazsin daha yazili sinavi mulakati var bu isin,en azindan gonlumuzden geceni yazariz kimseye aldandim yok kandirildim deyip pisman olmayiz bende ilk kez basvurcam ama boyle dusunuom siralamalar puanlar belli gecmis yillar belli dusunup karar verelim
-
Merhabalar, öncelikle bu gereksiz soru için özür dilerim. İlk defa guy'a başvurma imkanım oldu. Kimseden şehir ya da puan tahmini istemicem. Sadece merak ettiğim şu. 75 puan ile 9bin sıralamam var. Doğru tercih kısacası şans beni bu sınava sokar mi ?
-
@bir-garip-guycu illerin 75-77 aralığında kapatacağını 1-2 ilin daha düşük bile kapatabileceğini ve istanbul hariç 79u bulan il olmayacağını düşünüyorum. riske girmeyim diyen 80-83 bandı istanbula yükleniyor gördüğüm kadarıyla bunun sonu hayır değil. istanbul için tahmin yapmamıyorum maalesef.
-
@duyguuu37 kardeşim benim geçen sene gönlümden geçen Antalya'ydı.Seçtim gelmedi bu sene İstanbul'u yazacak olanlardanım bende garanti olsun diye...Ve benim gibi düşünen birçok arkadaşım var...
-
@jkeynes aynen hocam katılıyorum geçen yılın Bursa-Antalya vakası bu sene istanbul olacak gibi yine çok kişinin canı yanacak.
-
Tabiki haklisiniz sizlerde arkadaslar,ben illere dair tercih yapamiyorum zaten ilk kez de deneyecem ve bircok arkadas gibi umutlu beklentilerim yok siralamamda 4000 kusur kimse kizmasinn ama guy bile cok kiymetli puanlarin fazla dusecegini sanmiyorum calisan atanan bircok arkadasim da guy tercihi yapacak bankalarda olan ve b grubu kadrolarinda ya da polis vb meslekler olan da deneyecek sansini o yuzden kimse kimseye il bazinda tahmin yapmazsa daga dogru olur ya da cogu illere genelleme yapip puan tahminine gerek yok herkes kendi analizini yapsin lutfen
-
@duyguuu37 puanlar zaten önceki yıllara nazaran fazlasıyla düşük ve uzun zaman sonra gelen bir Guy olduğu için kimse riske atmak istemiyor haliyle. Süpriz sonlu bir Guy süreci olacak. Herkes için hayırlısı olsun
-
@bir-garip-guycu hocam tam olarak sıralamanız kaç ?
-
@ucanbalon sorular gözüküyordu şimdi çıkmıyor:((
-
2015 yılında 9-10 binlerdeki sıralamaya tekabül eden puan hakkında bilgisi olan var mı acaba?
-
@gaziibfli 75,971 puan sıralama 12.917 belki fikir olur
-
@vanilya teşekkür ederim
-
@balans-etkisi evet hocam bendede açılmadı sonradan neden öyle oldu anlamadım ama @ckmkerdal arkadasımız linkini atmıştı aslında siz onun sayfasına bakın ordaki adresi httpsden sonra boşluk bırakmadan yazarsanız çıkıyo sayfa bide @Aslan-Reyiz arkadasımızında sayfasında varmış sanırım orayada bi bakarsınız
-
@gaziibfli 8700 78.4 2015
-
@ucanbalon eywallah hocam saolasın
-
En yakin olan zaten 2015 alimi arkadaslar oradan kiyas biraz daha reel olabilir
-
@balans-etkisi rica ederim hocam
-
@hakimim_25 bende maliye degisiklikleri var lakin nasil atcagimi bilmiyorum
-
@gaziibfli 2016 p35’im 79.95 sıralama 9400. 2017 puanları bayağı düşer. Hem tek sene hem de 3-5 puan arası oynama var.
-
@obra ben de öyle düşünüyorum teşekkürler.