2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Arkadaşlar herkes mi herkesi kandırmaya çalışır anlamıyorum. Gelip gittiğim birkaç illerin forumuna baktım biri demiş 84 85 yahu sen o puandaysan korkma kusura bakma ama korma yani. Ki inanmıyorum o puanda olduğunada hep insanların gözünü korkutmak. Yapmayın günahtır ya aynı kervandayız. Adam yazmış x ilinde bilmem şu sıradayım diye sayfasında geri gittim bi kaç ay evvel bahsettiği sıradan 2000 daha fazla bir sırada olduğunu yazmış. Bu tipler akıllarınca önünden üç beş yazacak insanı yazdırmayıp ili tutturacak Çok uzattım kusura bakmayın ama mantıkla ve kimseye çok kulak asmayarak dilediğiniz ili yazın 74 75 i gören iller bile olur hiçte şaşırmam...
-
Arkadaşlar bu sıralama değişti muhabbeti nedir tam olarak
Nereden bakılıyor -
2017 sınavına girmiş ve sıralaması 10.000'e yakın bir işsiz kardeşiniz olarak, nacizane size bildiğiniz veya sizin de düşündüğünüz bir perspektif sunmak isterim.
Öncelikle karşılaştırma olması açısından şu noktalara dikkatinizi çekiyorum;
1- 2017 sınavında 32 il varken şimdi 23 il var.
2- 2017 sınavına 2015 ve 2016 puanlılar girerken şimdi sadece tek puanlılar girecek.
3- 2017 sınavına son giren kişinin sıralaması tahmini olmakla birlikte 17.500 civarındaydı.
4- 2017 KPSS ile yaklaşık 3.000 işsiz kardeşimizin eli ekmek tutmaya başladı, dolayısıyla sıralaması 17.500 üzeri olanlar sıralamasını 3.000 kadar aşağı indirebilirler.
5- 2017 sınavında 2.000 alım ve dolayısıyla 10.000 kişinin sınava katılımı söz konusuydu. Yüklü olan iller vardı ve en önemlisi İstanbul 4.250 kişiyi yazılıya çağırırken 13 il ise 150 ve üzeri kişiyi sınava çağırmıştı. Şimdiyse 4 il 150 ve üzeri kişiyi sınava çağıracak. 28 il ise 125 ve altını çağıracak.Sadede gelirsek;
1- 2017'de geneli tahmini olarak 12.000 ile 9.000 arasında kapattı. İstisna olarak 4.250 kişi alan İstanbul düşük, 425 kişi alan Antalya yüksek, 500 kişi alan Bursa yüksek kapattı. Şimdi hem alım, hem de il az olduğundan taban puanlar 2017 gibi olmayabilir. Birkaç istisna dışında 76 ve üzeri kapatacaktır.
2- Haritayı önünüze koyun ve illerin avantaj-dezavantaj durumuna notlar verin. Bunu ise tüm illere ortak sorular sorarak, cevabına bakarak yapabilirsiniz. Muhtemel sorular;*Kira fiyatları ne durumdadır?
*Konumu itibari ile tercih yoğunluğu olabilir mi? Yani kalabalık mı, gelişmiş mi, gelişmiş yerlere yakın mı? v.b
*Diğer adaylar için ikinci bir tercih olma özelliği var mı?
*Ben ne istiyorum?Arkadaşlar GUY sistemi tabiri caizse kumarın babasıdır. Bu yazı manipülasyon için klavyeye alınmamıştır. Bizzat benim uyguladığım yöntemdir ve fikre sahip olmayanlar için bir ipucu mahiyetindedir. Allah tez zamanda bana, sana ve size hayırlı bir iş, hayırlı bir eş ve hayırlı bir evlat nasip etsin. Size bir kardeşiniz olarak tavsiyem ve sizden isteğim; kim olduğunuzu unutmayınız. Bir makama gelirseniz orayı kirletmeyiniz, kirletmek isteyenlere müsaade etmeyiniz. Allah sizin ve benim, memleketimizin, gariplerin ve dereyi geçmek için ayıya dayı demeyip derede boğulmayı göze alanların yâr ve yardımcısı olsun. Sizlere ve bana zihin berraklığı versin. Hayırlı geceler ve sabahlarınızı daim kılsın.
-
geçen sene hangi il hangi puanlarla kapattı hepsini az çok biliyoruz ama kurum sınavında hangisi kaç doğruyla kapattı çok kişinin bildiğini sanmıyorum. ne işinize yarayacak bilmiyorum ama paylaşayım dedim.
geçen sene bütün rekorlar bursa'da. kpss puanı en yüksek puanla kapatan il ve kurum sınavını en yüksek kapatan il bursa. -
@hahamas daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum. bir yerde gördüm paylaşmak istedim.
-
@guyhanım herkesin doğru söylediğinden emin olabilsek ve şuanda kesinlikle yazacağı ili garantileyenler yazsalar nereyi kesin olarak yazacagini düşük ve riskli puanlı olanlar da ona göre tercih yapar kimsenin canı da yanmaz.
-
@bir-garip-guycu hocam bu mumkun degil bu forumu kullanan kac kisiyiz ki,binlerce insan basvuru yapacak hadi dediginiz gibi herkes iyi niyetli dogru puanlarini soyledi sececegi ili netledi ki buda imkansiz,yine de yazmayin burasi o kadar net ongoru saglayacak bir sayiya sahip degil
-
Ayrica hala hala soyluyorum ki il icin sizler ongoru yapiniz sahsen ben foruma agirlik vermeden once netlemistim yazacagim ili sonra okudukca burasi olmaza dondum cunku insanlarin ne kadar dogru seyler soyledigini hepimiz bilmiyoruz muallak yaklasiyoruz,ustlerde arkadaslarimiz guzel tahlil yapmis gecen sene alimi ile bu seneyi kiyaslamis,diger arkadasimiz da yazili sinav tabanini paylasmis,elestirmek niyetinde degilim herkes bir fikir olsun diye merak ediyor il soruyor ancak bu kendimize celme takmak inanin,ve lutfen il bazli siralama bazli su net yorumlari yapmayin arkadaslar bu guy da ilginc sayilar var guzel sehirler var tek yil puani ile tercih var puan siralama araligi degismis olan kpss sonuclari var ne yazikki bunlar olunca "aa orasi sana kesin gelir"yok o il bununla kapatir"gibi seylere inanmayin
-
Gecen yil Muş ile Ardahan yazan insanin sansı lazim bana :)) 5 kişilik alimda 73 le kapatıyor misss
-
@olursaolur ben bu yıl da bekliyorum öyle bir bomba. Özellikle de alimin az oldugu yerlerde ayni bakis acisi devam etmekte. Millet 5 kisi aliyor diye riske etmemek istiyor.
-
@olursaolur ardahan yazdım puanım kötü diye zaten gelmedi
-
@i̇lanbekleyenbiri hicam nasip ne denir ki Allah bu yil nasip etsin size de bize de
-
@deniz_iktisat ben de bekliyorum ama o ili bulamadim hala ..Su her ilin tok alıcıları insani ürkütüyor
-
@olursaolur inşallah hocam geçen sene zaten 75 puanım vardı umudum yoktu gaza gelip kpss çalıştım 84e çıkardım puanımı
-
@duyguuu37 zaten net bir sayıya ulaşmak imkansız. Sadece forum kullanıcıları üzerinden bir fikir edinmek amacıyla düşünmüştüm. Hoş ne düşünecegimi de şaşırmadim değil. Çok süpriz olacak sonuçlar sadece onu biliyorum
-
Kurum sınavları 2015deki gibi uçuk kapatır mı acaba ?
yoksa daha önceki yıllardaki gibi 78-82 bandındamı kapatır sizce arkadaşlar. -
O yıllarda çıkmış sorular çok tekrarlıyordu bu yüzden yüksek kapatıyordu ama geçen bi kaç seneden pay biçersek artık o kadar yüksek değil şehir aşağı yukarı kapattığı KPSS puanıyla örtüşmüş yada bi iki puan üzerinde kapatmış benim fikrim @manu1905
-
@hakimim_25
Arkadaşlar anayasa değişikliklerine genel olarak nereden çalışıyorsunuz? İdareyle ilgili kısımlarda çok bilgi kirliliği var mesela. Başbakanlığa bağlı kurumlar nereye bağlanacak diye araştırıyorum değişik görüşler buluyorum. İmtiyaz verme gibi BK yetkisinde olan seyleri kim yapacak ya da?? Ne sorsalar CB diyecez galiba Bilgi-belgesi olan var mı? -
ANKET https://www.strawpoll.me/15946168
Ikıncı ANKET https://www.strawpoll.me/15921388
dolduranlar bi daha doldurmasın lütfen -
Gruplarda da paylaşabilir miyiz