2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@şampiyon Geçen senede herkez öyle diyor ama anlamadığım şekilde bence yine aşırı derecede çıkmış soru ve benzeri soru vardı hocam. Özgün sorular çok azdı yine
-
Şu manipülatif anketlere sakın takılmayın hatta ne oy kullanın nede açıp bakın.Adamın teki üşemmemiş Edirne ile bayağı uğraşmış belliki.Edirneyi büyük illerle kıyaslayın dediğimi anlayacaksınız.
-
guy için nasıl ve günde kaç saat çalışıyorsunz
-
@biriibfli kpss çalışır gibi dostum o seyirde günde su kadar saat çalışın diyemeyiz ama temeliniz varsa eksiklerinize odaklanarak soru cozerek götürün çok detaylarda bogulmayin
-
Arkadaslar bu kamu ihale kanunu kapsamina girmeyen kurumlar nedir ??
-
Heyecanla beklediğim Bursa ve İstanbul'un sonucu ezcümle kardeşlerim fazla düşünmeyin kimseye inanmayın kalbinizi dinleyin ilk aklınıza geleni yazın.
düzenlenmiştir
-
@rybcznski05 tamam kardeş sakin ol :d
-
Kafayada fazla takmayın dünyanın sonu değil altı üstü bir sınav ekmek bulunur bir şekilde dert edip sağlığınızdan olmayın ili tuttursan sınav sınavı geçen mülakatı var mülakatta yedekte kalıp hayalleri yıkılan biri olarak söylüyorum ili tuttursan sınav ondan sonra mülakat hepsinde elenebilirsin sakın üzülme kafayada takma yoluna bak sınavda kendini fazla bağlama hayat güzel yaşamaya bak. İl seçiminde fazla düşünmeyin benim taktiği uygulayın garanti çözüm 3 tane il seçin yazabileceğiniz ardından onlar arasında kura çekin en çok hangisi çıkarsa onu yazın gitsin kura çekmek sünnettir.
-
@ragnarnurkse sınav umrumda değil de bu il seçimi acaip heyecan yaptırıyor iddaa oynuyormuşum gibi hissediyorum hele bir de bu ilan herşeye gebe çok zevkli yeminle
-
Arkadaslar muhasebeden cikmis soru tablosunu inceliyodum bisey aklima takıldı Denetim konusu bu muhasebe standartları mi oluyor TMS1 falan ?
-
@rybcznski05 kaos olsun istiyorsun sen anladım :d
-
@i̇l-han-0 hayır haklısın bunu öğrenmek için sordum. muhtemelen sıkıntı yaşamazsın
-
@rybcznski05 buraya yazınca ne oluyor neden insanları etkiliyorsunuz bu tarz paylaşımların kaldırılması gerekiyor bakın hakka giriyorsunuz sizin yüzünden düşük alan biri etkilenip istanbul yazmayabilir şu il düşük yüksek kapatır diyemezsiniz 300 alım belli olmaz yoksa manipülasyon yapıp kendiniz mi yazacaksınız belki de sizin puaniniz düşük bu illeri siz yazacaksınız misal veriyorum X il 25 kişi alsın 125 kişi alınacak belki de 124 kişi 80 üstü olur 125.kişi 73 olur sonuçta listede kapanış yazıyor puanların hepsi yazmıyor o nedenle Allah rızası için bu gibi paylaşımlar olmasın
-
@rybcznski05, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Buraya yazıyorum ss alın açıklanınca ya küfür edersiniz ya tebrik Bursa sürpriz yapacak herkes açacak bankoların bankosu düşük kapayacak İstanbul da tersten sürpriz yapıp yüksek kapayacak hatta en yüksek İstanbul kapatabilir Ankara yine geçen seneki puan civarında kapar İzmir ise çok karışık Ege de baya il var her an her şey olabilir orda az alım yapanlarda en düşüklerden olur alım az olduğu için herkes İstanbul Ankara İzmir'e yüklenir geri kalan düşük kapar sadece tahmin ama bursa 2015 alımı gibi şoke edebilir. Heyecanla beklediğim Bursa ve İstanbul'un sonucu ezcümle kardeşlerim fazla düşünmeyin kimseye inanmayın kalbinizi dinleyin ilk aklınıza geleni yazın.
Stajını medyum memişin mi yoksa ketonun yanında mı yaptın güzel kardeşim, bu arada kafan baya bi güzelmiş güle güle kullan.
-
Arkadaşlar Merhaba
65 sayfa olmuş ama sürekli aynı şeyleri tekrar ediyor herkes.
Burada tamamen vakit öldürüyorsunuz. Bunun yerine kpss ye odaklanıp iyi bir puan almaya ve bu sayfaları daha verimli kullanmaya çalışın. Buraya yorum yapanlar anketi dolduranların belki en az 10 misli dışarıda rakibiniz var. Bu yüzden buralardan sağlıklı sonuç alamazsınız. İl seçimi tamamen kader. Hiçbirşey nasipten öteye gitmez. Siz aklınıza yatan seçiminizi yapın gerisini Allah'a havale edin. Hayırlısı ise olsun diye dua edin. Belki GUY u kaybetmeniz size daha güzel kapıları açacaktır. Gerçekte şer gibi görünen sizin için daha hayırlı olabilir. Allah hepimizin yardımcısı olsun. -
@rybcznski05 bencede hocam bu sene müthiş yoğunlaşma var istanbula.Yüksek kapatabilir.Ama buna rağmen İstanbul yazacam bende.Geçen sene Antalya yı yazdım gelmedi bu sene riske etmemek lazım.
-
Arkadaşlar 6000e istanbul gelir mi cok kararsızım bi yardimci olur musunuz?
-
Arkadaşlar gecen sene maraş yazdım. 0.4 le kaybetmistim. 16 17 şehre puanim tuttugu halde gidip tutmayan yeri yazmıştım. Kendime gelemedim uzun süre. Hala aklıma geldikçe içim acıyor o moralle 2017 kpss den de düşük aldim. Bu sene tercih yapacak puanım var ama muhtemelen gelmez. Insanın sinava giricek umudu olmayınca tercih derdi de olmuyormuş. Çok rahatım ondan önceki sene de yine puanımın yettiği yerleri kaçırmıştım istanbul yazdığım icin o yüzden benden size naçizane tavsiye. Kimseyi dinlemeyin. Sonucu kimse bilemez. Kpssye çalışmayı bırakmayın. Ben nasılsa girerim diye son aylarda hep guy çalıştım. Guy da olmadi kpssyi de bırakmıştım puanım düştü. Sınava giricek arkadaşlara da şimdiden başarılar. Insallah en cok hak eden kazanır.
-
@özgesmith Çok büyük aksilik çıkmazsa gelir diyorum
-
Arkadaşlar 79 sizce ankara için riskli bi puan mı