2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Arkadaşlar bende 2015 kasım guy sorularının büyük kısmı bende varda buraya foto nasıl atılıyor
-
2017 guydaki vergi amortismani sorusunu bi arkadas cozup anlatabilir mi.tesekkurler
-
@senyoraj02, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Arkadaşlar bende 2015 kasım guy sorularının büyük kısmı bende varda buraya foto nasıl atılıyor
Kimseden ses yok!!!
-
Guy için geçmiş yılların sorularını araştırıp hangi konudan kaç soru çıkmış bunları analiz eden var mi?
-
Arkadaşlar 6000 sıralamaya İstanbul aydın Muğla izmir gelme olasılığı nedir ? Bu konuda tahmini olan
-
Arkadaşlar şimdi anayasada değişikliklerden sorumluyuz dimi bu idareye de yansıyor napıcaz biz
-
GUYda Maliye teorisi çıkmıyor mu? Çıkmış soruların arasında göremedim?
-
@yasemen evet kpss dahil her kurum sinavindada sorumluyuz artik degisti anayasa zaten secimle
-
@i̇lanbekleyenbiri arkadaşım maliye teorisi çıkıyor çıkmış sorularda mevcut
-
@yasemen Tekuzem bugün değişikliklerle ilgili ücretsiz ders yapmış.Tekrarını izleyebilirsiniz hocam
-
@zenginmemur Evde ders çalışmak hele ki şu aylarda çok büyük disiplin hocam. Başlıyorum ama süreklilik sağlayamıyorum.Benim sistemim ağır tam uygulasam 1 ayda kpss konuları bile biter ama çoğu zaman tamamlayamıyorum.Zannedersin büyükelçi olacağım sabahtan akşama kadar ders... Bu arada İst Eyüp civarında kurum sınavına hazırlık yapan,haftanın 1-2 günü kütüphanede çalışan arkadaşlarla istişare edebiliriz
-
@fernando-reges çok teşekkür ederim hocam
-
Arkadaşlar merhaba ilk defa tercih yapıcam baya tecrübesizim yani 80.7 gibi bir puanla izmirde oturuyorum ve iZmir istiyorum sizce umut varmı yoksa istanbul dahamı iyi olur
-
@gg352017 sıralaman kaç
-
@ucanbalon tamm çok sağolun başarılar dilerim
-
@fernando-reges yok hocam calısilir ders evde ama işsiz olarak çok zor.Kendimi suçlu hissedeiyorum aileme karşı.Okudu ama iş bulamadı mesleği yok gibi sözler gururumu incitiyo yoksa simdi daha iyi anliyorum kpssye herkes esit hazirlanmiyo kafasi rahat olanin bnce kazanamayacagi kurum sinavi yok.Biz zaten guy ilanı beklemekle insanların ekmegine yag sürdük.Guy erken gelseydi suan daha netdik
-
@fernando-reges 3 buçuk saatlik bir videosu var ondan mı bahsedysn kardeşim
-
2016 2017 guy sorularını nerden bulabilirim?
-
Arkadaşlar guy sınavında ilanda yazmayan bazı dersler var,tecrübeli arkadaşlar ne diyorsunuz? ceza hukuku,cmk,vergi hukuku(tvs ile karistirmayalim)buyume kalkinma,iktisadi doktrinler tarihi,türkiye ekonomisi? bu saydigim dersler ilanda yazmiyor
-
@gg352017 80.7 ile gelmeyecek yer yoktur dostum bu geçen senenin nerdeyse 85 puanına denk geliyor gözün kapalı yazabilirsin.