2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@duyguuu37 sayıştay sınavı ptt sınavı da vardı. Belki onun etkisiyle konusulmamıstır. Yorucu bir haftaydı. Ben de yolda benzee bir manzara gördüm ama üstünde durmadım. Yani açıkçası mevzu net ortada ama kanıtlayacak somut bir seyimiz yok.
-
@onuktekin sizde mi denk geldiniz en azindan anadolu universitesini arayalim bu nasil olur
-
@duyguuu37 onlar hiç karışmaz hocam. Hatta ziraate yonlemdirirler ziraatte geri bunlara yönlendirir.
-
@onuktekin yani su an bu kadar umutsuz vaka miyiz gercekten artik umursayan bir topluluk olmaktan yoruldum
-
Bu soruların ziraat çalışanlarına verildi iddiası canımı çok sıkmaya başladı. Daha önce halkbankta buna benzer bir şey olmuştu hatırlıyorum uzmanlık sınavıydı galiba
-
@duyguuu37 hocam şu ptt sürecinde yazmadığım kimse kalmadı. Sayıştay sınavının yaratacağı haksızlıkları aynı şekilde anlatmadığım yer kalmadı. Kitap çekilişlerindeki kitle böyle konulara susuyor. Bu konuda yapılacak şey haber kanallarına,siyasilere konuyu yazmak olur. Bununla beraber siyasetçileri bir yerde görünce veya ulaşma imkanı olanlar durumu anlatacak. Millet zannediyorki: "Başkaları hakkını savunur ben de yararlanırım." pratikte her zaman geçerli değil bu. Az kişinin sesi duyulmuyor.
-
Umudumuzla oynamaları bu kadar kolay. Hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.
-
Eğer böyle çalışanlara soru verilme olayı varsa bunlar mülakata kalacak okey. Sen de iyi yapan kardeşim sen de kalacaksın. Sonuçta alınacak kişinin iki katı mülakata kalacak. Ama güzel kardeşim o formaliteden yapılacak mülakatta kalem oynatmadan soruları işaretleyen bu kişiler mülakatta da çay içerek gişeden uzmanlığa terfi edecek. Sen de ben acaba niye elendim yaa oturup kara kara düşüneceksin. Sen sınavı kazanmayı kazanırsın da mülakatı kazanır mısın hiç sanmıyorum.
-
@onuktekin surada yazan bir dunya insan vardi sizi etiket yaptim muhabbet doner bir goren yazar diye,onun harici sadece bir arkadas yazmisti,bakin benim sinavim kotu ya da iyi gecti bu umrum degil ben mulakata kalirim referansim saglam ya da degil ya da kalamam bunlar onemli degil,surada en az 20 kisi kurumu anadolu uni yi arayalim lutfen ya,olmadi hocam dediginiz gibi WhatsApp dan haber kanallarina yazalim fox a yazayim ben mesela,emek bu kadar kolay ziyan edilmemeli katlandigimiz maliyeti hic soylemiyorum
-
600 liradan fazla da ben masraf yaptım duyunca benimde aşırı sinirlerim bozuldu doğruysa bu iddia biseyler yapalım tabiki
-
Mulakat tarihleri liste halinde aciklaniyor eger oyle bir sey varsa mulakat listesindeki isimlerin profillerini bulup bakmak lazim
-
Mülakatta çalışanlar öncelikli imiş öyle diyorlar
-
@duyguuu37 foxla, Ankara temsilcisinin alinmasi olayi, ekonomik gerginlik vs zaten bir ton problem var, işi usuluyle halletmeden muhalifler uzerinden girisilirse elimiz bos doneriz... Ayrica ben de tepkisiz kalmayip yazdim, tipki burada bircok sahtelige ve haksizliga sessiz kalmadigim gibi, bakabilirsiniz... Herneyse burada baskalarindan bir sey beklemek ciddi bir gaflet olur zira cogu zaten kendi derdinde... Az evvel namusum ve serefim uzerine yemin ederim ki e devlet uzerinden, CİMER araciligiyla konuyu yazdim. Lutfen sizler de sanki bilincli yapilan bir manipulasyon olmasina ihtimal vermiyormussunuz gibi izlenim yaratip, tatli bir dille arastirilmasini talep ediniz. Gordugunuz uzere kimsenin kimseye faydasi yok, millet sessiz kalinca yigitlik yaptim sanir, tabiri caizse en son onlar ölür en aci onlar ölür...
-
@duyguuu37 İlk defa konuşulmuyor ki bu. Ben daha önceki sınavlarında da duydum aynısını. Her şeyi kanıksadık bu da çok basit vr alelade geliyo bana. Olmasına da şaşırmam olmaması da içimi rahatlatmaz. Bunları konuşmak heves kırmaktan yıpratmaktan başka bi şeye de yaramıyor. Siz sınavınıza odaklanın. İspat ya da kuvvetli şüphe olmadıkça hiçbi şey yapılamaz. Ya 2010 kpss deki gibi muazzam full falan çıkacak şaibeli duracak ya da ispat edeceksiniz. Bence şu aşamada buna takılmak yersiz. İnşallah hakeden herkes mülakata kalır o heyecanı yaşar sınavdan ilk yarım saat içinde çıkan çok oldu ayrıca ya. O daha enteresandı. Sanki zorla parasını verip sınava soktular
-
@economicus evet benim de dikkatimi çekti sınavda uyuyanlar oldu mesela çok garipti geerçekten
-
@hazirlanan o zaman zaten her sey icin gec olacak listelere baksak ne olacak ki
-
@lucasinemmisi yok hocam tepkisiz kalmaya dair kast ettigim siz degildiniz zaten ilk yazan siz oldunuz bana tesekkur ederim,bende twitter dan bu unlu hocalara yaziyorum bakalim ne diyecekler cimere de yazacagim,calisan arkadaslarima yazdim ama henuz donus olmadi olursa ve oyle bir sey varsa yarinda bankayi arayacagim bir arama bir aramadir deneyecegim sansimi tesekkur ederim
-
@economicus hicbir sey yapilmayacagini dusunerek hep susan bir grup oldu peki hicbir sey yapilmayacak evet ama ben kendim emeklerim ve katlandigim Maliyet icin burada tanistigim birkac emektar insan icin bir ses duyurmus olabilirim,bir sey cikmaz dogrudur belki ama bunu soyleyip susmak mi makul ce mantikli olan,kendinizi yipratmayin demissiniz Allah razi olsun hocam ama,ben su sistemde dogru duzgun bir ise girmesem bir sinav kazanmasam bunlardan daha cok bu tur seylerin olmasi boyle otekilesmek ve susmak beni daha cok yipratiyor,rica ediyorum bir sey cikmaz demeyiniz bir kere deneyin tesekkurler
-
@duyguuu37 gercekten boyle bir sey var mi yok mu diye kanit niteliginde olur diye dedim hocam.
-
@zeyno5454 urfa yazdım 1 kişi alıyorlar mülakata 4 kişi kalacak.