2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Yanında ziraat ilk ya mail aksak??
-
@mulkiye_mektebi halk bank uzmanlikta 53 ile kapatmitmistu servis 51 gördü herkes katsayıları unutuyor bu katsayılara göre aman aman bi puan gelmiyor
-
@ozge17, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@mulkiye_mektebi halk bank uzmanlikta 53 ile kapatmitmistu servis 51 gördü herkes katsayıları unutuyor bu katsayılara göre aman aman bi puan gelmiyor
Ben puanların düşeceğini tahmin ediyorum. Cogu kişide ingilizce yok. İngilizce 10, alan 35,gkgy 40 bu doğrularla bile 67 puan ediyor.
-
@muhalba hocam puanlar düşecek cidden zor bir sınavdı birde üstüne ıng zorluyor mesele 60 altı olur mu
-
@ozge17, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@muhalba hocam puanlar düşecek cidden zor bir sınavdı birde üstüne ıng zorluyor mesele 60 altı olur mu
Yani sahsi fikrim 60-65 arası olur puanlar.
-
Arkadaşlar Ziraat insan kaynaklarına mail atacaz toplu Numarasını bilen varsa yazabilir mi ?
-
Arkadaşlar Ziraat Bankası sınav sonucu açıklanması için Bugün bizde etkinlik yapıyoruz..
Ziraat Genel Mudurluk TelNo : 03125842000
Ziraat mail adresi : info@ziraat.com.tr
Ziraat twitter adresi : Ziraat Destek
Herkes istediği gibi ulaşmaya mesaj atmaya çalışsın belki tarih öğrenebilir ya da öne çekmeye çalışabiliriz.
Aşağıdaki mesajı gönderebilirsiniz destek ve mail den. -
11 Ağustos 2018 tarihinde, kurumunuzca, Ziraat Bankası'nın çeşitli birimlerinde değerlendirilmek üzere, adaylara yönelik yapılan uzman yardımcılığı sınav sonuçları henüz açıklanmamıştır. Sınav sonuçlarının durumuna ilişkin ilgili birim personelleriyle yapılan telefon görüşmelerinde de net bir tarih verilmemektedir. Kpss A sınav sonuçları, çeşitli kurum sınavları ve de farklı opsiyonların aynı sürece sıkışmış olması, biz adayların doğru tercihler yapmasına mani olmaktadır. Uygun görmeniz halinde, iş yükünüzün ve yoğunluğunuzun bilinciyle, kariyer/hazırlık planlamamızı doğru yapabilmemiz açısından, bir duyuru ile sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını belirtmeniz biz adayların lehine olacaktır.
İyi çalışmalar. -
@şanslıs +1
-
Facebook da Kpss grubunda da paylaştım katılım yüksek olursa dönüş yapılabilir
-
Arkadaşlar bende mail attım ve eski bir ziraat genel müdürü ile de iletişime geçtim. Ondan da öğrendiğim üzere ziraat bu sınavı istediği zaman açıklayacak veya açıklatacak. Uzman yardımcısı ihtiyacı ağır bastığı zaman süreç içerisinde prosedürü hızlandıracak.
Benim de bekledigim net aralığı 10 Ingilızce 40 alan 40 gkgy ve tahminim bu sınavda başarı aralığı 65-70 aralığındakilerin olacak gibi. -
@cagan361 Nasıl ihtiyaç durumunda hızlandıracak ? İhtiyacı yoksa neden sınav açtı ?
-
@meerveeaa ihtiyacı var yok değil
. Yalnız alacağı kurumlari ve boşluklar net değil -
@cagan361 Evet orası doğru.
-
@cagan361 zaten 1ay olmak üzere acaba 1 ayı geçer mi ki açıklanması
-
@gmzankr066 zannimca bu ay içinde olur ve ocağa kadar mülakatlar biter ve ocak da hazırlık okulu başlayacak (egitim)
-
Sınav sonrası 1 yıldır bu görevi yapan bir arkadaşla tanışmıştım işe başlaması aralık ayını bulmuş dediğine göre yani mülakat ,eğitim tüm bu süreç nasıl isler bilmiyorum ama açıklanması tahminen 5-6 haftayı bulabilir gençler. Bir de dediğine göre mülakat süreci korktuğunuz gibi değil rahat olabilirmisiz,bahsettiğim arkadaş 71 ile kapatılan sınavdan 71 almıstı. Umarım gerçekten hakeden herkes süreci başarıyla geçer
-
sınav okumaları bitmiş sisteme daha geçilecek, gelecek hafta açıklanır ama bankaya da bağlıdır açıklanmasi
-
@proust geçen seneye göre hesapladım ben 18 eylüle denk geliyor. Ama umarım daha erken açıklanır.
-
@cagan361 bu netler katilima gore mi sabah ki sinav mi hocam