2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Bu ekip ocak da ise baslayacak diye biliyorum ama,ne kadar dogru bilmem arkadaslar,bu bile kamu kurumlarina gore cok erken bir tarih
-
Ocak mi ? Eğitim süreleri 3 ay mi hocam . Vakıfbank 15 gün eğitim süresi vardı
-
@proust senin arkadaşın aöf de çalışıyordu değil mi? Madem okumalar bitmiş kaçla kapattığını öğrenebilir mi?
-
@byteks1 hayır öğrenemez. Bilgi sızdırmak yasalara aykırı.
Hem zaten ben öyle bir soru dahi sormadım sormam da.
Sırf durum benden gelsin ya da sırf kendim için dahi olsa böyle bir şey talep etmek prensiplerime aykırı hocam -
@meerveeaa tahminimce cumaya kadar olur ama dediğim banka erken ya sa geç isteyebilir
-
@şanslıs hocam ziraatin egitiminin 15 gun surecegini bile sanmam,ama aciklama mulakat mulakati aciklama egitim derken surecler malum ki uzuyor,benim calisan arkadasim soylemisti ama umarim daha erken olur,sube calisani daha ne kadar net bilgi sahibi olur bilmiyorum
-
Atilan maillere hic cevap alan oldu mu arkadaslar?
-
Bankadan bankaya değişiyor eğitim süreleri ama 3 ay zannetmem yine de bankalar süreci belirler istediği zaman istediği sürede süreci hızlandırır
-
Geçen sene katılım 3 ay eğitim vermiş ama diğerleri ne şekilde bilemiyorum .
-
@frederick-taylor katılıma girmedim ben hocam katılımı kazansam bile zor olacaktı. Sabahki sinav için
-
Katilimi afyon tercih eden var mi birde arkadaslar 70 80 net arasi katilimda afyon icin yeterli olur mu sizce?
-
@proust kagitlar okunduysa puan hesaplamaları 1 gün bile sürmez,standart sapma yok çünkü. Ama işte Anadolu üniversitesinin sağı solu belli olmaz.
-
@frederick-taylor umarim yeterli olur ben de 75-80 net arasi bekliyorum afyon katilim
-
Arkadaşlar hangi iller vardı katılım için hatırlıyor musunuz ?
-
Arkadaşlar net aralıığınızı nasıl belirliyosunuz sorular açıklanmadı öyle çok forumlarda da konusulmadi neye göre tahmin ediyosunuz Valla helal olsun
-
@meerveeaa Adana
Afyonkarahisar
Ankara
Antalya
Bursa
Denizli
Diyarbakır
Erzurum
Gaziantep
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karaman
Kayseri
Kocaeli
Konya
Malatya
Mersin
Rize
Samsun
Şanlıurfa
Tekirdağ
Trabzon
Van -
@ekonomist42 teşekkür ederim.
-
@tercihiniyap bende şaşkınlıkla izliyorum.Nasıl hatırlıyorlar,
-
@meerveeaa rica ederim
-
Arkadaşlar sınav çıkışı 120 sorunun nerdeyse hepsi cevaplanildi bi kaç soru hariç o yüzden arkadaşlar sapmayla beraber puani hesaplayabilir bundan doğal birşey yok . Akilda kalmasi zor birşey değil