2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@tercihiniyap 2017 kultur mirasi eklenen sinir komsusu ziraatle ilgili sorular dostm hatirlanmicak birsey yok alana da parca parca yerlerden bakiyoruz ki zaten puanim netim kesin bu diye bisi yok matematikten sahsen neyini hatirliycam yaptiysan dogrudur yani biz net puan diil aralik lazim az cok bellidir o da
-
@şanslıs kim nerede yapti bunu hocam forumda paylasilmadi soru cevap
-
@şanslıs akılda kalması zor bisey demedim üstüne helal olsun hatırlayanlara dedim. Kötü bir yorum yapmışım gibi cevaplarınız ahh yok mu ?
-
@frederick-taylor pekala .
-
@duyguuu37 Hocam kaç tane matematik türkçe sorusu vardı hatırlıyor musun ?
-
@tercihiniyap ben girdigim bircok sinavin soru cevap hatta kacinci sayfa da hangi soru aklima geliyor ama ziraatte tık yok hocam:)uçtu gitti sinav gunu,oysa en merak ettigim bu sinav
-
Bu kadar bekletmeleri normal mi? Test sınav yahu niye bu kadar uzun sürüyor duyurmak anlamıyorum
-
@antoniogramsci geçen seneki gibi 40 gün sürecekse biraz daha beklicez gibi duruyor hocam .
-
@duyguuu37 Hocam kpss grupları ve burda konuşuldu sorular ben sabah ki sınava girdim sınav çıkışı 2 gün boyunca tartışıldı .
-
Net birşey söyleyen zaten yok aralık olarak tahmin ediliyor. 65 bandında kapatır diyorum sabah için
-
geçen sene katılım mülakatından elendim. salı günü saat 18.00 civarı açıklanmıştı. bu hafta içi salı günü ya da en geç cuma günü açıklanmasını bekliyorum. 40 günü geçmesini beklemiyorum daha önce geçen sınav görmedim.
-
@şanslıs bu baslik da konusmadik da hocam hatta defalarca soran oldu,sanirim baska sosyal medyalarda oldu hos artik okusam da hatirlamam sanirim:)bakalim bekliyoruz
-
Bilgi edinmeden mesaj attim.Bakalim cevap yazacaklar mi ? Aciklanma tarihi ile ilgili.
-
@şanslıs baraj 70 degil mi ?
-
@hazirlanan hocam mülakatta ne sormuşlardı hatırlıyormusunuz acaba?
-
@duymhuyguy baraj 60 hocam
-
Neye kolay dediysem o sınavda genel bi çökme durumu oldu. Bu sinav da ingilizce hariç kolaydı bana göre (sabahki) ben ingilizceyi full salladım 40 alan 40 da gkgy yaptım tahmini bet olarak bana 10 Ingilızce de gelirse (ki iyi sallarim gelmeli) 90 net ile 73 puan falan oluyordu zannımca tam hatırlamıyorum. Ama bu sınavda belirleyici ingilizce. Çünkü 20 ingilizcede 0 yapanın herşeyi fullese bile alacağı puan 70.
-
@kayalp hocam cok kolay sorular sorulmustu ama ilk mulakatimdi o yuzden cok gerilmistim ve elendim. Hatirladigim kadariyla gumruk birligi, pareto optimum ve muhtasar beyanname soruldu bilgi sorusu olarak onun haricinde sohbet havasindaydi
-
Baraj 60 ve katsayılar puanı çok düşüyor ayrıca ingilizce daha da düşürüyor o yüzden 65 bandı en mantiklisi geliyor bana benim en çok merak ettiğim mülakatlara normalden fazla kişi çağırırlar mi çünkü ortalama düşük gelecektir
-
@şanslıs söyle olabilir diyelim 65 baraj aldı son puan alan herkesi çağırıyorlar eger baraj puanı alan 400 den fazla kişi varsa onların hepsini çağıryorlar