2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@frederick-taylor uff keşke hepimiz kazansak beraber eğitime gitsek ne matrak olurdu
-
@sucuklu_oralet ziraat genelde cuma günleri açıklıyor ya Benim de umudum yarin. Bilgi için tesekkurler
-
Mülakatlar için whatsap grubu kuruyoruz arkadaşlar ben iyice moda girdim
-
14 -16 agustosmus hocam o itiraz tarihi
-
@şanslıs ahahaha.çok iyi ya biseyi 40 kere söylersen olur derler ya bu grup böylece haydi mülakata gencler
-
Arkadaşlar sakin olunuz. Biliyorsunuz ki bu tarz şeyler genellikle rahat okunduğunda olumlu sonuç verir. 1 hafta önce ya da sonra olması bizim puanımızı değiştirmeyecek. Ki hepimiz sistem sebebiyle alıştık bu tarz gergin bekleyişlere. Hadi açıklanana kadar herkes bu sınav başarılı geçerse yapacaklarını başarısız geçerse yapacaklarını kısa kısa anlatsın. Bu bize hayatın her şekilde devam edeceğini en iyi anlatan şey olur ne dersiniz?
-
@emilsax Etma ya
-
Ziraat olmazsa A gurubu puanım yok Merkezi atama zaten olmaz 1 sene gümrük beklerim yada komiserlik o da babam isterse
-
@şanslıs peki senin isteğin ne? Yani aklından geçen olsa iyi olur dediğin?
-
@mervekk Ziraatı çok istiyorum olmazsa kendi işimi kurmak istiyorum başka çare kalmadı
-
@barce ben biyoloji mezunuyum🤭🤭
-
bu sınavı bekleyip iyi bir kpss puanı olan var mı arkadaşlar
-
@şanslıs o halde inşallah gönlünden geçen olur. Fakat 4 yıl önce ekonometri bölümü mezunu yüksek lisans mezunu ve doktora öğrencisi işsiz biri olarak diyeceğim şu ki asla kendini üzme elinden geleni yapıyor olman senin ilgilenmen gereken.
-
@mervekk bende sadece bankacılık istiyorum vala devlet olmazsa özel bankada çalışacağım inşallah
-
Bende kpssden 74 aldim ziraat olmazsa tekrar kpss yolları taştan
-
@mervekk Üzülmemek degil de elimiz kolumuz bağlı canımızı sıkan o herkes farklı hayatlarda benim bir daha Kpss çalışma imkanım çok az o yüzden önümüzü de göremiyoruz
-
@ozge92 o zaman şanslısın çünkü çok sayıda banka=çok sayıda şans demek.
-
@mervekk öyle ama inşallah devlet bankası olur️
-
Özel bankalar adamı tüketir diye biliyorum referans yoksa çok zorr o da
-
@şanslıs başarılı olduktan sonra işini sevdikten sonra gider die düşünüyorum yoksa dediğiniz gibi çok zor şartlar