2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@müzdarip93 sag olun hocam bunu duymak iyi geldi;) o pasajlari o surede cevirmek cevaplamak cok zordu,konuyu yanlis hatirliyor olabilirim ama relative clause sorulariydi sanirim,o kadar ustaca hazirlanmis geldi ki sorular cogunu 2 şıkka bile zor indirdim,en kolaylari ingilizceden turkceye,turkceden ingilizceye olan sorulardi :)onlarda zaten toplam 4 taneydi,ben katsayi boyle yuksek olunca halk bank gibi biraz daha herkesin hepimizin yapacagi sorular olur diye bekledim,bilmiyorum hocam sinavdan cıkıncada burada ingizlicenin kolay oldugu konusuldu ben galiba yaşlandim artik,zihin eskisi gibi islemiyor,boyle zorlugu konusunda hemfikir oldugum biri olunca insan galiba umutlaniyo sag olun:)
-
Ahali hesaplama basit aslinda
Gk gy 50 soru %30 etkiliyorsa 50 de 50 yaparsaniz 30 puan alirsiniz sonrasinda kac dogru oldugunu dusunuyorsaniz oran orabti yaparak 50 soru icin 30 puan geliyorsa atiyorum 25 dogru icin 15 puan gelir diye sonrasinda 3 alan icin bu oran orantiyi yaptiktan sonra puaninizi toplayin sapma olabilir ama cok yakin deger bulacaksiniz.
-
@duyguuu37 hocam sız umudu kesmeyın ıllakı tabıkı cok cok ıyı yapan olmustur kolaylık sevıyesı de kısıden kısıye degısır fakat ben ınglızce ıle 5 sene iç ıce gecırmıs bırı olarak sınavdakı ıngılızcenın herkesın cok kolaylıkla yapılabılecek bır ıngılızce oldugunu dusunmuyorum kı cogu yerde okuduguma gore ıngılızce sallayarak yapılmıs o paragraflarda cok ınce yorum yapılarak cıkacak sonuclar vardı mesela bagımlılıkla ılgılı bır soru vardı paragrafta gecen bır cumleden bızım cıkarmamız ıstenıyordu keza dedıgınız gıbı relatıve clauselar falan ınce ınce dusunup hata yapmaya yonelterek hazırlanmıs sorulardı.Gecen sene cok daha nettı hersey.O yuzden sız umudunuzu kesmeyın her sey olacagına varır.Insallah en hayırlı sonuclar gelir
-
Ne zaman açıklanacak diye soru soruyorum verdikleri cevap
11.08.2018 tarihinde düzenlenmiş olan Bankamız ve Şirketlerimiz işe alım sınavlarının sonuçları,
Anadolu Üniversitesi’nin sınav başvuru sistemi üzerinden ( https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr ) ilan edilecektir. Konuya ilişkin duyuru, Bankamız ve Şirketlerimiz web sayfalarında yayınlanacaktır.
Bilgi edinmenizi rica ederiz.
Saygılarımızla
T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. -
Bircok kurum sinavina girip kazanip bircok mulakatta elenmis birisi olarak su sinavi kazansam da kazanamasam da gercekten su durumlarimiz icler acisi arkadaslar hayatimizin en guzel anlarini bu sekilde aciklandi mi aciklanicak mi elendik mi derken resmen tuketiyoruz tukeniyoruzda ben artk beklemeyi kestim isterse 1 sene sonra aciklasinlar hayatim da boyle sacma sapan bir sistem daha gormedim ya sinava girersin sonucunu ogrenirsin bu ne ya orayi ariyoruz bizim sorumlulugumuz da diil bankayi ariyoruz universite bilir su an bize yapilan gercekten saygisizliktir yaziklar olsun diyorum baska bisey demiyorum
-
En güzel yıllarımız resmen o sonucu bekle bu sonucu bekle şu mülakata çalış diğerinden elen olmadi mı ? Hadi baştan sar. Gerçekten dert sahibi olduk bu yaşta. Boşuna dememişler eskilerin her şeyi güzeldi diye boyle bir döneme denk geldik ne yazıkki arkadaşlar. Inşallah tez zamanda herkes istediği yerlerde olur. Bir ihtimal oda karamsarlık damarlarimiza işlemiş.
-
@tercihiniyap aynen oyle kardesim ne tarih belli ne sorular ya arkadaslar ben hepinizin degerli yorumlarini okuyorum forumuda hergun takip ediorm Allah askina ciklanmayan soruya biz nasi itiraz edelim nelerle ugrasiyoruz hepimiz yasini basini almis insanlariz umutlarimiz planlarimiz var yemin ediorm sirf su belirsizligi yasamamak adina sinava girmekten korkar oldum ya
-
@tercihiniyap Dediğin gibi olsa yine iyi bu sınav olmazsa hangisini bekleyelim.İlan da geldiği yok doğru düzgün
-
@cagan361 gk gy=0.6 İngilizce=1.5 alan=0.8 puan ağırlığına takabül ediyor ağırlık katsayılarına göre.
-
@onuktekin Evet bazı Din adamları Enflasyon oranındaki Faize helal diyebiliyor. İslam hukukunda riba olarak geçer ama yinede profesyonelik açısından burda bu tarz konuşmaların veya tartışmaların yapılması doğru değil. Haklısın.
-
Yarın açıklanır mı ne dersiniz bayanlar baylar ?
-
Ahali halkbank sinavi aciklandiginda 11 ocak persembeydi yani haftaici bir gundu yine haftaici bir gun olabilir belki
-
@kamuranakkor bana cuma gibi geliyor
-
@kamuranakkor ama yarın arayıp yine sıkıştıralım tabi ki
-
@emilsax onu ist uni yaptı. Karşılaştırmak doğru olmaz diye düşünüyorum.
-
@arocey dediginiz şey mantıklı hocam o tarafını gözümden kaçırmışım
-
Bitsin bu işkence
-
20 eylul
-
@maguc profesyonellik? O.o
-
Herkes arasa ziraati,biraz bastıralım açıklarlar