@müzdarip93 bende senin gibi yaptım ama düşük büyüme gibi bir sorunumuzda yok. Bu soruya itiraz ettim zaten iptal olsun diye
maguc tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@emilsax Hocam aynen öyle, o yüzden bu sorunun iptal olacağına inanıyorum. Arkadaşın düştüğü hataya soruyu hazırlayan Hocada düşmüş büyük ihtimalle. Eğer ki soru iptal olmazsa cevabı Düşük büyüme olarak kabul edilir. Bende yanlış yapmış olurum .
Bilgi işlem daire başkanıyla görüştüğümde ben şuan itirazınızı görüyorum demişti ve ses tonu beni teyit eder gibi hissetim. -
@onuktekin Faiz alanda verende aracı olanda diyor fıkıhcılar. O yüzden kesinlikle haram bunu inkar edip şirke düşmeyin derim. O yüzden haram olduğunu bilin ama kafadan fetva vermeyin eğer inanıyorsanız.
-
@cagan361 gk gy=0.6 İngilizce=1.5 alan=0.8 puan ağırlığına takabül ediyor ağırlık katsayılarına göre.
maguc tarafından gönderilen son iletiler
-
Konu dışı olucak ama banka sınavları için ayrı bir konu başlığı göremedim.
Halk bankası geçen sene bu zaman sınav yapmıştı. Vakıfta 12. Ayda açıp 03.04.2017 tarihinde sınav yapmıştı. Yakın zaman da Halk yada Vakıf sınav açar mı mevcut daralmada(resesyon) görüşleriniz nedir?
-
@çölkaplanı Çok güzel özetlemişsin hocam
-
@onuktekin Evet bazı Din adamları Enflasyon oranındaki Faize helal diyebiliyor. İslam hukukunda riba olarak geçer ama yinede profesyonelik açısından burda bu tarz konuşmaların veya tartışmaların yapılması doğru değil. Haklısın.
-
@cagan361 gk gy=0.6 İngilizce=1.5 alan=0.8 puan ağırlığına takabül ediyor ağırlık katsayılarına göre.
-
@ozge92 Valla benim çok umudum kalmadı yakın zamanda açıklanması için Çünkü İnsan Kaynakları daire başkanlığından 2 kişiden bir ile görüştüm itiraz ettiğim soru için talimat da göndericem kendisi istedi. Ne zaman tahminiz dedim en yakın tarih olmasını dileriz ama bir bakarsınız Ekime kadar sürer. Sonrasında ben şok
-
@onuktekin Faiz alanda verende aracı olanda diyor fıkıhcılar. O yüzden kesinlikle haram bunu inkar edip şirke düşmeyin derim. O yüzden haram olduğunu bilin ama kafadan fetva vermeyin eğer inanıyorsanız.
-
@emilsax Hocam aynen öyle, o yüzden bu sorunun iptal olacağına inanıyorum. Arkadaşın düştüğü hataya soruyu hazırlayan Hocada düşmüş büyük ihtimalle. Eğer ki soru iptal olmazsa cevabı Düşük büyüme olarak kabul edilir. Bende yanlış yapmış olurum .
Bilgi işlem daire başkanıyla görüştüğümde ben şuan itirazınızı görüyorum demişti ve ses tonu beni teyit eder gibi hissetim. -
@tercihiniyap Bende öyle yaptım ama paranın değerinin devalüe olması diyordu,!devalüe edilmesi demiyordu. Devalüe edilir kendiliğinden olmaz yani devalüasyon.
Diğer yandan Düşük büyüme gibi bir sorunumuz da yok mevcut ekonomik duruma ve gelişmekte olan ülkelere göre kıyas yaparsanız. -
@ozge92 işte bu yüzden sorunun kelime hatası sebebi ile yanlış olduğunu düşünerek itiraz ettim. B şıkkı doğru yazılmış olsa kesinlikle A şıkkı cevap ama B şıkkının yaşanması gibi bir durum söz konusu kesinlikle olamaz. Mevcut kur sisteminde. İlk önce A’yı işaretledim bende ama B şıkkı olanağının sıfır olduğunu düşünerek B yaptım.
-
@müzdarip93 maalesef, normal şartlar altında 15 gün içersinde dönüş yapılması gerekiyor. Ziraat insan Kaynakları daire başkanı yetkilisi telefonda haklısınız dönüş yapılması lazımdı diyor AÖF bilgi işlem daire başkanı da Ziraat ile yaptığımız protokol de böyle bir talimat yer almıyor diyor. O sebeple sınav sonuçları ile birlikte açıklanacak dedi. Ziraat Bankası insan kaynakları müdürlüğümdeki yetkilide durumu bize yazılı olarak bildirin ivedilikle gerekeni yapalım dedi. Ben de daha uğraşmadım. Zaten itiraz için bile 30 lira masraf ettim. Birde ona masraf etmiyeyim diye