2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
https://www.sikayetvar.com/ziraat-bankasi/sinav?page=2 ziraat bankası sınavla ilgili şikayet paylaşımları var bu sayfada sonuçların yayımlanması ile ilgili değil ama buraya yazsak ciddiye alırlar mı (bazı kullanıcılara cevap vermişler)
-
Bu aksam saat 20.00 da etkinlik var
SINAVDAN 3 GÜN ÖNCE ERTELENEN VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVININ AKIBETİ HAALA BELLİ OLMADI. ..
@RT_Erdogan
@fuatoktay06
@MaliyeBakanligi
@BeratAlbayrak
@NureddinNebati
@huseyinkarakum -
Saat 20.00
#VMYnedenertelendi
SINAVDAN 3 GÜN ÖNCE ERTELENEN VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVININ AKIBETİ HAALA BELLİ OLMADI. ..
@RT_Erdogan
@fuatoktay06
@MaliyeBakanligi
@BeratAlbayrak
@NureddinNebati
@huseyinkarakum -
Ya Allah askina arkadaslar halkbankin alimiyla da ilaniyla da ilgilenmiyorum ilgilenicek olursam da halkbank basligini okurum defalarca uyarildi neden israrla devam ediyorsunuz ? Cok basit bi mantigi var hangi konu hakkinda konusucaksan o basliga yaziyosun. Forum yoneticileri de bu konuda bilgilendirme yapti hala ayni sey devam ediyor. Ben yazilanlar arasinda ziraatle ilgili bir sey var mi diye ozel eleme yapip mi okuycam. Her ilan icin ayri baslik acmanin mantigi ne biri anlatsin o zaman
-
@beyaz02 ya herkesin canı sıkkın ziraat açıklamıyor onlar sınav açmıyor bıktık siz bilmişlerin uzun uzun yazılarında ha.yazıyı oku geç arkadaşım iki yazı yazdık die destan yazma buraya.bnde ne diyor bu diyorum okuyorum yazısını
-
@ozge92 benim sinavlarim da aciklanmiyor bir de gelip sizin halkbank konusundaki fikirlerinizi okumak istemiyorum ? Isteseydim o baslikta olurdum. Ayrica bu baslikta bu kacinci uyari,forumun mantigini anlayamadiniz heralde seviyesiz seviyesiz bana saldiriyosunuz.
-
Arkadaşlar biliyorum hepiniz çok streslisiniz ama soruma hiç bir mecra da yanıt bulamıyorum il alımlarında ki kontenjan sayısını öğrenen var mı aranızda hangi il için kaç kontenjan var
-
@me-ta ben yatirima basvuru yaptigim icin katilim sayisina hic vakif degilim ancak gecen halk bank alimlarinda,genelde yaşadığı ili yazdigi için arkadaslar,şubeye gidip ya da arayip ogrenenler olmuştu,hatta wp gruplarinda ve başliklarda paylasim oldu,mülakat da da gorduk ki dogru bilgilerdi belki bu yolu deneyebilirsiniz hocam
-
@me-ta hocam ne ilanda ne de baska bir yerde il il kontenjan sayisi aciklanmadi sabah ki oturum sadece istanbul ama öğleden sonra oturumu icin kontenjan olan iller ve 95 kisilikti yanlis hatirlamiyosam sayi verildi
-
@beyaz02 konuşmalarımda bi seviyesizlik görmüyorum kusura bakmayın. Ayrıca burda tartışmada olmuyor ama bak herkes açıp senin tartışmanı okumak zorunda değil.seninle tartışmak için söylemedim tartışmıcamda.
-
-
@ozge92 ilanda yazıyor hocam iller
-
@ozge92 ben ne dedim
-
@duyguuu37 teşekkür ederim ilginiz için. ben aradım şubeyi gittimde muhatap bulamadım kendime o yüzden şansımı bir de buradan denemek istedim
-
@ozge92 ilan da hangi iller olduğunu toplam kontenjan sayısını biliyorum merak ettiğim hangi il kaç kişi alıcak sorum buydu ilginiz için teşekkür ederim
-
@me-ta anladim hocam belki banka kararidir bilemem ama,bence çalışandan çalışana bile fark gösteriyor,rica ederim başarilar:)
-
Maşallah bir gün girmedim foruma Ziraat bankası konusu hariç herşey konuşulmuş ha gayret 200 e gelecek forum az kaldı
-
@me-ta öyle mi pardon hocam bn yanlış anlamışım
-
Arkadaşlar yarın açıklanır büyük ihtimalle.ama sabah ik yı banka personeline aratacam inşallah işe yarar
-
arkadaşlar insalalh yarn aciklanır cok bekledik ,ben ziraat katılım finans uzmn yrd icin basvurmstm sadece . ama, ne iş yapior bu kisiler bilgisi olan var midir? yani ozel banka subelerinde kredi kredi karti falan islemlerine bakan kısım gibi mi olucaz yani pazarlama ksmi gibi mi , yoksa operasyon kisminda mi olucaz , detayli bilgisi olan varsa aydinlatabilir mi? tesekkurler.