2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@duyguuu37 hocam ben iştiraklerin istanbul tazminatı almadığını bilmiyordum, idari için konuştum gerçi guy da ne kadar maaşı alıyo tam bilmiyorum 3900 civarını baz aldım ben
-
@duyguuu37 2700 tl net maaş.560 tl istanbul tazminatı, 200 tl yol yardımı ücreti.yılda 4 kez çift maaş(sadece net maaş*2 istanbul tazminatı ve yol ücreti hep tek).Yılda 4 kez de 300er tl prim, meslekte 1 yıl dolunca da 2 maaş temettü.Buyurun hesaplayın
-
Valla şu paraları görünce bankacılık israildir diye çığlık atmak istiyorum
-
Geçen sene uzman yardımcısı olarak başlayan bir kişi yılda 16 maaştan aylık 4000 tl net alırsın demişti bana ancak dil tazminatı var mı bilmiyorum
-
@yeni-mezun yeni zamla onu da geçecek hocam
-
@duyguuu37 Hocam idari maaşı 2970 lira. İçerden bir arkadaştan sordum. Pazarlama bölümünden kendisi. Şu an yatırım portföy 3000 civarı alıyor. Para için düşünülmez en azından giriş seviyesi için. İlerleyen yıllarda performansınıza göre iyi olabilir net bir şey yok. Diğer dediklerinizin altına aynen imzamı atarım.
@bbfacedasz Aynen hocam.
@antoniogramsci Hocam o gösterge doğru gibi görünüyor. Olmasa bile çok yakındır.
-
Arkadaslar bu postta 3 4 ay once bi belge paylasildi bu belgede ziraat bankasinin sendika ile yapilan bi sozlesmesi vardi sozlesmedeki tabloda yeni baslayan bir uzman yardimcisinin brut maasi 3250 liraydi.3250 lira olan brut maasi internete yazdigimda bir hesaplama araci vasitasiyla 2400 lira aylik net ucret olacagini gordum.Simdi net ucretimiz evet 2400 lira ama 3 ayda bir cift maas ve yilda 3 maasa kadar temettu var yani toplam 18 tane maas olmus oluyor.
2400x18=43200 bir yillik kazanc.Ben istanbulda oturdugum icin (bu postta istanbul tazminatinin 550 lira diye bir arkadasin yazdigini gordum ki bu tazmina 12 maas uzerinden veriliyormus)
550x12=6600
yani toplam 1 yillik kazanc ve istanbul maasi 43200+6600=49800 bu miktari da 12 aya boldugumuzde 4150 tl yapiyor.
Surekli arkadaslar salliyolar soyleyeyim yds c 200 yds b 350 yds a 500 lira ekleniyor.
Gelelim 2019 yilina yine okudugum belgeye gore 2019 zammı tuik tarafindan hesaplanacak olan tufe+refah payi(%2)dır.
Ha bide bunlar bir yana isterlerse 2500 versinler ben razıyım sonucta devamlı gelirim ve kariyerimin kariyerlerimizin baslangıcı için gayet tatmin edebilir bir yer oldugunu dusunuyorum.Boyle dusunmeyen varsa zaten gitmesin bizim sansimiz artar.
Selamlar... -
Arkadaşlar konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum. Ben Bursa'yı tercih etmiştim. Mülakatta İstanbul'da yaşadığımı öğrenince İstanbul'da çalışır mısın diye sordular. İstanbul için teklif gelebilir mi yoksa tercihe bağlı mı kalıyorlar acaba
-
@emilsax Hocam, ben sizi pek çok topikte gördüm. Hatırlamıyorum ama başarılı olduğunuz sınavlarda illaki vardır. Hedefiniz gerçekten bankacılık mı?
-
@silverface bu söylediğiniz yatırım portföy için mi geçerli acaba ?
-
@emilsax hocam sadece bilgi amacli tahminler yapiliyor ben gonderilerde bu maasa isi yapmam diyen gormedim,ancak ne yazik ki herkesin bi gecim sorunu ya da sahip oldugu bir hayat standarti var mulakattan sonra artik konusulacak ilk konularin basinda maas geliyor,yoksa baslangic icin guzel meslekler ve bankacilik alaninda iyi bir kurum ziraat bunda bir sorun yok.Aleykum selam
-
@bluephantom hocam kpss den sonra basarili oldugum tek sinav bu p48 puanim 89 ben kendi acimdan soyleyeyim ders calismaktan sıkıldım.Allah nasip ederde olursa girdikten sonra kendi caliscagim alanda kendimi gelistirmek isterim yds spk vs.
-
@akalinriza hayır ziraat ve ziraat katılım için.
-
@emilsax Bende sizin gibi düşünüyorum. Ancak söylentilerine göre iş yoğunluğu kariyer hedeflerimize ulaşmada bir engel varsayılıyor. Memurluk daha makul gibi geliyor. Bu durum beni de düşündürmedi değil.
-
yukarıda maaş hususunda gerekli ve yeterli açıklamaları yaptığımı düşünüyorum arkadaşlar, dayanaksız idaalara itibar etmeyiniz.
-
@silverface yatırım-portföy bölümünde maaşlar nasıl hocam bilginiz var mı ? bu konu kafamı çok kurcalıyor ve bir türlü tatmin edici bir bilgiye ulaşamadım.
-
@silverface, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@duyguuu37 2700 tl net maaş.560 tl istanbul tazminatı, 200 tl yol yardımı ücreti.yılda 4 kez çift maaş(sadece net maaş*2 istanbul tazminatı ve yol ücreti hep tek).Yılda 4 kez de 300er tl prim, meslekte 1 yıl dolunca da 2 maaş temettü.Buyurun hesaplayın
Amme hizmeti sunayım: Yanlış hesaplamadıysam temettü ve istanbul tazminatı hariç aylık 3900 tl'ye denk geliyor
-
@silverface sizin söylediğinize göre 270016/12=3600 + 200 ulaşım + 3004/12 prim = aylık net 3900 ediyor. İstanbul tazminatı hariç gayet iyi rakam gibi görünüyor. Tabi ulaşım ve primlerden vergi kesilmez, dönem sonu üst vergi dilimine girilmez ise.
-
@akalinriza bilgim yok.
-
@andelib bankada aldığınız nefesten dahi vergi kesilebilir