2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@meç kardeşim bu eleştiriyi işi olan adama yap işsiz adama bu eleştiriyi yapamazsın niye giremesinler
-
@meç teşekkürler
-
@kutsal, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Bir diğer sorun da sınav merkezinin sadece İstanbul ve Ankara ile sınırlanmış olması. Sınav tarihi değiştirilmesi için mail atan arkadaşlar sınav merkezine İzmir'in de eklenmesi talebinde bulunabilirse birçok arkadaşımız için sınav külfeti azalır.
...
-
İşi olduğu halde sağa sola salça olanları eleştirenleri gördüm ve haklılarda. Ama yüksek puan alıp işi olmayanları eleştirenleri ilk defa görüyorum. güzel kafa
-
@maliyeciniss Hocam 3 sınava girebilip buna giremiyor diye ağlamak ne demek. Sınavları geçmek veya sınavı geçip mülakatta başarılı sayılmak garanti mi acaba?
3 sınava girecek ancak buna girememe ihtimali olanların üzülmesini gayet haklı buluyorum. Buna kimsenin bencillik demeye de hakkı yok. Sınavsız-mülakatsız direk atamanın olduğu bi düzen olsaydı sizi kesinlikle desteklerdim ancak bu durumda haksız olduğunuzu düşünüyorumBu sınavlara başvurma konusunu sadece sizden değil bi kaç farklı arkadaş da yazmıştı. Arkadaşlar; herkesin iş aradğı şu ortamda işe girmesi kesin olmayan bir kişinin açılan sınavlara başvurması kadar doğal ne olabilir acaba? Hatta adam guydur, puanı vardır dguy’a başvurur. Kim hangi hakla bu arkadaşı suçlayabilir.
Yapılması gereken eleştiri veya isyan; kişilere değil kurumlara ve sisteme olmalıdır.
-
@borcdeflasyonu, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@maliyeciniss Hocam 3 sınava girebilip buna giremiyor diye ağlamak ne demek. Sınavları geçmek veya sınavı geçip mülakatta başarılı sayılmak garanti mi acaba?
3 sınava girecek ancak buna girememe ihtimali olanların üzülmesini gayet haklı buluyorum. Buna kimsenin bencillik demeye de hakkı yok. Sınavsız-mülakatsız direk atamanın olduğu bi düzen olsaydı sizi kesinlikle desteklerdim ancak bu durumda haksız olduğunuzu düşünüyorumBu sınavlara başvurma konusunu sadece sizden değil bi kaç farklı arkadaş da yazmıştı. Arkadaşlar; herkesin iş aradğı şu ortamda işe girmesi kesin olmayan bir kişinin açılan sınavlara başvurması kadar doğal ne olabilir acaba? Hatta adam guydur, puanı vardır dguy’a başvurur. Kim hangi hakla bu arkadaşı suçlayabilir.
Yapılması gereken eleştiri veya isyan; kişilere değil kurumlara ve sisteme olmalıdır.
-
İnsanların bu sınava girmeyi istemeleri kadar normal bir şey yok.Bu kadar agresifleşmeyin. Kamu sınavlarının sonuçlanması çok uzun sürüyor. Bu belirsizlikte kimse fırsat kaçırmak istemiyor. Lütfen daha sakin ve makul olun.Kişisel tartışmalarınıza da lütfen özelden devam edin arkadaşlar.
Diğer yandan bu konuda Anadolu Üni.'yi de arayabilirsiniz.Sınav takvimini onlar belirliyor diye biliyorum. -
@hickskaldor guyda 10 katı isteyenlerde işi gücü olmayanlardı ki orda abes bir şeyde istemedi insanlar zamanında 10 katı gayette olmustu neden siz istemediniz o işsiz adamlarında sınava girebilmesini
-
@paretowilfredo Sayıştay sınavı da dengeleri çok fena bozdu. Bir açıklama yapsalardı iyiydi.
-
@meç benim p48 im 79 keşke 10 katı olsa :)) yüksek falan değil puanlarım sadece düşüncen çok yanlış geldi bunu belirttim. Kendi düşencen tabi uzatmıcam iyi akşamlar
-
Valla benim üç sınavı girme hakkım var lakin sabah ve öğleden sonra oturumu girmeyi planlıyorum çünkü klasik sınava hazırlanmak farklı boşuna hakkımı kaybetmek istemem
-
@hickskaldor benimde yüksek puanlılara bir düşmanlığım yok allah şükür ama kendi başlarına bir şey gelince ortalığı yıkıyorlar bizler isteyince hemen itiraz. Yoksa hak edilen emeğe saygımız sonsuz bende uzatmayacağım hayırlısı olsun sonuçta kimin nasibiyse o girecek.
-
@borcdeflasyonu o sende yüksek puan al gir biz dirsek çürüttük dedi diye ben ağlama dedi hocam kimsenin emeğini kimse bilemez bu şekilde cümle kurarsa bende ağlama derim. Neyse herkesin hakkında hayırlısı
-
@borcdeflasyonu Yorumunuz icin tesekkur ederim hocam, Durum bundan ibaret.
-
Bu istanbul ilanları beni bitiriyor ya. Korkuyorum İstanbul’a gitmeye.
-
Bana guy kazanacağımın garantisini verin hiçbirine başvurmayayım..Sınava hep aynı kişiler girecek haklısın ama bunun çözümü bu mu? Az gelen kadroya kızıp böyle mi çözüm üretiyorsun.Haklıyken haksız konuma düşmeyin ya herhalde girebildiği kadar sınava girecek herkes
-
@veblenist Yalnız değilsiniz.Hatta baya bi' kalabalığız bence :))
-
@onuktekin şu an oturdum kara kara başvuru yapıp yapmamayı düşünüyorum.) acıyorum kendime.
-
Arkadaşlar talepte bulunanlar bulunsun ancak bankanın vmy sınavı var diye sınav tarihi değiştireceğini hiç sanmıyorum. Bilerek o tarihe koymuş bile olabilirler yani. Çalışmalarınızı bunu dikkate alarak yapmanızı öneririm.
-
Askerlik şartı var mı göremedim ?