2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@kuşçubaşıeşref tanimlayici
-
Arkadaşlar grupta ne kadar boş konuşmalar var kimse yanlış anlamasın fuzuli yazılara ne gerek var ?
-
@şanslıs ne mesela?
-
Sabah oturumda İngilizce de should ought to be going to olan bi soru vardı cevabını bilen var mı ?
-
@şanslıs okuma dostum o zaman forum burası isteyen istediğini yazar neye göre kime göre fuzuli niye insanları böyle küçük görüyorsun anlamak mümkün değil
-
@zzyynnpp ought to
-
@takenbys Hocam bide if li bi cümle vardı onun cevabı nolacaktı
-
@fth-00 bence 70i gecen cagrilir
-
@zzyynnpp, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@takenbys Hocam bide if li bi cümle vardı onun cevabı nolacaktı
hatırlayamadım biraz daha detay verirseniz cevaplayabilirim.
-
@fth-00 bu yıl geçen yıla bakıp bi değerlendirme yapamıyoruz çünkü guy gibi tek il seçimi var dibi de tavanı da görebilir her il kontenjanlar da belli değil çünkü örneğin kocaeli için 1 kişi deniyor böyle olursa 75-80i görürse şaşırmam diğer taraftan istanbul başvuru düşük kalırsa istanbul dibi görebilir veya istanbul fazla alır diye istanbula yüklenmişler ise tam tersi tavanı da görebilir. tam bir kumar yani kimse bilemez ne olacağını.
-
Bu ziraat calisanlari birebir ayni soruydu filan demis boyle bir muhabbeti anlatmis arkadas bu durum nedir eger boyle bir sey varsa bi sikayet hakkimiz var umarim farkindasiniz
-
@gmzankr066 İhtimal dahilinde. Geçen yıl leasing 60'la mı ne kapatmıştı. 61 ile mülakata çağrılan vardı. Ancak yine de ben kendi namıma pek ümitli değilim. Zaten çok az insan alıyor. Benim öğleden sonraki sınav daha bir rahat geçti ancak yine de hiç heveslenmiyorum.
-
@duyguuu37, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Bu ziraat calisanlari birebir ayni soruydu filan demis boyle bir muhabbeti anlatmis arkadas bu durum nedir eger boyle bir sey varsa bi sikayet hakkimiz var umarim farkindasiniz
Ziraat calisani ile ilgili olayi anlatan arkadas bana buradan ya da ozelden yazabilir mi
Arkadaslar boyle bir durum varsa nasil arastirma yoluna gitmeden bu kadar rahat sadece sorulari tartisip gecersiniz ya,zaten birer ikiser il kontejani icin girilen sinavda boyle bir es degerlik varsa bir dunya ziraat calisani cikar yaris adil olmaz farkinda misiniz -
Ne zaman açıklanır bilgisi olan var mı ?
-
@takenbys cevaplarda would,could vardı bende cümleyi tam hatırlamıyorum
-
@onuktekin hocam siz bu ziraat calisanlari muhabbetinde ne dusunuyorsunuz hayir konuyu anlatan arkadas da yok bu sekilde birebir ayni soru olayi varsa bu surec adil olmadi ki hem kimse nasil bu durumu garip bulmuyor
-
@duyguuu37 hocam siz sonradan gordugunuz icin aceleyle cozum arayisindasiniz, harika da bir davranis ama hatirlatirim Varlik Fomuma devri gerceklestirilmis bir devlet bankasini, 2 kisinin sinav cikisi yaptigi muhabbet sebebiyle, hem de Turkiye'de kime nasil sikayet edebiliriz? Gercekten hic cekinmem ama realite bu... Isterseniz gunluk 5'er kisi İK'yi arar sorariz da hem baski da olur. Ama sonrasi muamma bilin isterim.
-
@duyguuu37 Hocam ne yapabiliriz bilmiyorum. Bu durum beni çok rahatsız ediyor.
-
@lucasinemmisi hocam bende bundan bunaldim iste bir yanlis var aleyhimize bir durum var ama herkes goz ardi etmis durumda,hususu tam olarak anlatsa arkadas benimde ziraatte cok yakin tanidiklarim var bu hususun dogrulugunu anlatacak,ama ciddi bir sey yoksa sorup arastirmak da istemiyorum,lakin boyle bir sacmaliga nasil kimse bir sey demedi sadece baraji ve sorulari tartisip gecti ben anlamadim
-
@onuktekin hocam bu mesele ciddi mi baska denk gelen oldu mu ben siteye giremedim 3 gun filan konusuldu sandim ama ne konusulmasi kimse rahatsiz bile olmamis