2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
İzmir katılımdan çağırılacak yok mu
-
@kingkong Guy ve Dguy mülakatları yapılsa birçok ilden oraya aktarım olacak. Dolayısıyla yedeklere daha fazla şans doğacak.
-
İstanbul katılım için 2 kişi çağırıldı mı ?
-
@gencnsn kaçıncı yedek olduğunu neden söylemek istemiyorsun?
-
ziraat yatırımın yedeklerinden çağrılan var mı hiç ?
-
@ebp Siz kaçıncı sıradasınız hocam?
-
İstanbul katılım için bir gelişme var mı arkadaşlar ? Herhangi bir bilgi alan bilgilendirirse mutlu oluruz.
-
@antoniogramsci arkadaşım özlük haklarının paylaşılması iş kanununda suç teşkil eder. Konuyla alakalı yorum başkadır direkt olarak hakları kurum dışına ifşa etmek başkadır. Kaldı ki iş kanununda bireyler arasında paylaşım bile suçtur.
-
@antoniogramsci Arkadaşım özlük haklarının paylaşılması suç teşkil eder. Gayriresmi yorumlar başkadır hakların direkt olarak ifşa edilmesi başkadır. Anladığım kadarıyla kurum icindensin. Bu durum ekseriyetle suç olarak bilinmez uyarmak istedim.
-
Istanbul Katılım için sıranin 4.yedekte olduğu bilgisi kesin. Kaymakamlığı kazanan iki kişi var hali hazırda ama sanırım arkadaşlar eğitim süresince devam edip para kazanmayı tercih ediyorlar herhangi bir feragat olmamış çünkü yetkililerden öğrendiğim kadarıyla.Umarim yedeklik süresinin maksimum eğitim süresiyle sınırlı olduğu bilgisine sahiptirler.Çok az bi vakit kaldı sayılır zaten. En azından arkada bekleyen iki üç kişinin yok yere haklarının zayi olmasına yol açmazlar diye düşünüyorum.
-
@iki eğitimde ki arkadaşlar kaymakamlığı kazanan arkadaşları bu konuda bilgilendirir misiniz eğitim süreci bitmeden feragat etseler bari
-
@iki Yedekliğin eğitim süresi boyunca olduğuna emin misiniz? Ben ik'yı aradığımda gelecek sınava kadar süreniz var denmişti.
-
@bluephantom Ben her sorduğumda eğitim süresi boyunca devam ettiğini ve hatta yeni bir karar alınması durumunda öne bile çekilebileceğini ama şu anda böyle bir durum olmadığını söylediler.
-
@iki Bunu katılım ik mı söylüyor? Ben idari ik ya sormuştum.
-
@bluephantom katılım için evet.
-
Katılımda ki arkadaşlar lütfen arkadaşlara iletin bekleyenler var haberleri olsun yani
-
Arkadaşlar katım ik yı aradim yedek süresi için şu an karar alındı 15 mart a kadar dediler maalesef
-
@hüseyinntekeli bu bilgi kaymakamlığı kazanan arkadaşlara söylendi mi acaba
-
@bluephantom ben 2.sıradayım hocam
-
Arkadaşlar katılım için yedeklik süresi 15 martta son bulacak denmiş 15 marttan sonra başka bir kuruma geçiş olursa ki olur diye tahmin ediyorum bu boşalan yerler boşta mı kalacak.