2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@zapo Ben de özel bir hastaneye sordum testleri yaparız ama sonuçlar çıkmayabilir dediler
-
@aaaa1234 Bilginiz var mı, 24'ünde ne zaman orada olmak gerekiyor?
-
Eğitimdeki arkadaşlar 5 idari 1 yatırım 1 katılım asili gelmedi demişlerdi bugünde idariden 13.yedeği çağırdıklarına göre eksik daha fazlaymış sanırım o zaman
-
@zapo saat olarak net bir saat vermediler hocam. Haftasonundan itibaren misafirhaneye yerleşebilirsiniz dediler.Bir de olası bir rapor yetişmemesi durumunda esneklik sağlayabilirlermiş.
-
@zapo siz gelün hocam burada evraklar için gerekli esneklik sağlanıyor saat önemli değil ama 10 da başlıyoruz genelde eğitime. Sabah erken gelebilirsiniz. Rapor hatiç diğer evraklarınızı alın gelin
-
Arkadaşlar katılım ankara için yedek durumunda olupta aranan veya arandigini duydugunuz olursa buraya bildirirseniz sevinirim.
-
merhaba arkadaşlar idari için 2 haftalık maaşlar yatmış galiba ne kadar aldınız bilgilendirirseniz seviniriz ayrıca arkadaşlar i içinde bilgi olur
-
@keynesmaynard Maaş alan arkadaştan duyduğum kadarıyla Aralık ayındaki 14 günlük maaş+Ekim ayındaki primin bu ayın son 14 gününe denk gelen kısmı(3 aylık primin yaklaşık altıda biri) olarak toplamda 1800 tl almışlar. Tazminatlar yok tabi bunlarda.
-
@deumaliyecisi teşekkür ederim
-
Katılım İstanbul için en son kaçıncı yedek çağırıldı veya eğitimdeyken kaç kişi ayrıldı bilen var mı
-
@gencnsn kardeşim ben şu an eğitimdeyim ayrılanlar var hala istifa edenler oldu aranabilirsiniz kaçıncı yedek çağrıldı bilmiyorum ama oda arkadaşım 13. Yedek daha da ayrılanlar olacak gibi ümidinizi kesmeyin inşallah aranırsınız
-
Eğitimde olan arkadaşlar katılım için mülakattan elenenleri servis görevlisi olarak alım yapabilirler mi bir duyumunuz var mı?
-
@plausible @ekonomistik evet arkadaşlar bir duyumu bilgisi olan varsa paylaşabilirlerse çok makbule geçer
-
@fufu katılım için mi 13.yedek çağrıldı hocam?
-
@plausible bu konuyla alakalı bir bilgim yok.
-
@sbui17 hayır kardeşim istanbul uzman yardımcılığı finans grubu idari alan 13. Yedek olarak çağrıldı. Katılım için şunu söyleyebilirim rize ve trabzon asil seçilen arkadaşlar eğitimde ve devam edeceklerini söylediler.
-
İstanbul katılım 3. Yedek çağrıldı.
-
İstanbul katılım için şu an çalışıp ysk yi kazanan kaç kişi var eğitimde ki arkadaşlar öğrenip bilgi verebilir mi acaba ?
-
Arkadaşlar 18.30 da ptt sonuçları da açıklanicak İstanbul katılımi kazananlardan ptt veya ysk yı tercih edecek olanların kaç kişi olduğunu bilgilendirir misiniz ?
-
@hikmetbey, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
İstanbul katılım 3. Yedek çağrıldı.
Kaldı 7