2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
İstanbul katılım için kaç kişi gelmedi bilen var mı
-
@gencnsn 1 kişi gelmemiş katılımdan sadece o da Ankara
-
@walrass06 gerçekten mi ya ik dan alınan bilgi mi bu
-
@yeniyolsk yok gruptan yazdılar
-
Finans grubu mühendis kadrosunda, iş analisti için grup var mı? Ve egitime katılmayan oldu mu acaba?
-
Eğitimdeki arkadaslar yedek alımları bir sonra ki sınav açılana kadar devam edicek mi diye öğrenebilir mi
-
Yedeklerden çağrılan oldu mu acaba
-
@gencnsn Ben sormuştum ik'ya bir sonraki dınava kadar geçerli olduğunu söylemişlerdi.
-
Peki Ankara için aranan oldu mu
-
@bluephantom geçenlerde ik yi aradığımda eğitim bittikten sonra çağırmiyoruz tarzında konuştu emin misiniz ?
-
@gencnsn Evet, konuştuğum ik diğer sınava kadar dedi. Gerçi ik görevlilerine de pek güven olmuyor.
-
Arkadaşlar ben şimdi arandım 1. Yedeğim ziraat finans mühendislik alanından pazartesi çağırdılar iş başı yedek arkadaşlara duyurayım dedim
-
@fufu beni de aradılar evrak maili geldi mı hocam
-
@fatihmavcu mühendislik hocam sizin yoksa İstanbul idari mi kaçıncı yedektiniz
-
İdari 12. yedektim, beni bile aradılar jashdahdsa.
Yalnız konuşma çok garip cereyan ediyor, arayan beyefendi direkt olarak iş teklifimizi kabul ediyor musunuz diye sordu. Ben iş teklifinizi bilmiyorum ki...
-
@fatihmavcu gelmedi daha 1-1:30 saate dedi ik daki görevli
-
@zapo idari den bütün yedekleri aradılar o zaman büyük ihtimal
-
@fatihmavcu hayırlı olsun kardeşim. Katılım İstanbul için yedek olup da aranan var mı arkadaşlar ?
-
@fufu hocam hangi mühendislik ben de 2. Yedeğim bekliyorum da
-
Mail şimdi geldi, hafta sonunda bunca belge nasıl alınacak ve sağlık raporu nasıl çıkartılacak? Ayrıca 24'ünde göreve başlatılacaksınız yazıyor fakat saat yazmıyor.