2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Arkadaşlar genel müdürlükten kasıt ayazağa'da olan bına mı yoksa maltepe'deki bina mı?
-
@kayra92 genel mudurlugun istanbul'da degisik lokasyonlarda binalari var ama sanirim cogunlugumuz Maslak/Ayazaga'da gorev alacak.
-
arkadaşlar yani katılımı kazananlar da mı genel müdürlükte çalışacak nerden çıktı bu bilgisi olan var mı ?
-
@pmprofx katilim eminonu/fatihte sanirim.
-
@hsan onu biliyorum da mesela rizeyi yada anteni kazanan kazandığı yerde değil genel müdürlükte mi çalışacak yani ??
-
@pmprofx hic sanmiyorum, mantiken kazandigi ilde calisir diye dusunuyorum.
-
@pmprofx katılım sadece şubelerde görevlendirecek.
-
Misafirhaneye bugün giden arkadaşlar varsa binaya kızılaydan en kolay ulaşım yolunu nasıl sağlayabilirim metro veya otobüs ile, haritadan ivedik metro durağı yakın görünüyor ama emin olamadım
-
@wilsonrules arkadaşım metro hattı ile geldi İvedik metro beş dakika imiş buraya yakınmış yani
-
@gameover tamamdır o halde teşekkürler
-
Gençler, eğitim daire başkanlığı ile misafirhane yanyana mı? İkisi de ivedikde mi? Maildeki ve googleda biraz adres farklılığı var da.
-
@aziz-petrick yanyana olan Ankara egitim binasi. Oraya gidince egitim icin mi geldiniz diye sorup beni istanbul icin olana yonlendirdiler. 10 dakika yurume mesafesinde yakin.
-
@kahval hangi bloktasınız hocam?
-
@andelib Blok harfini haturlamiyorum ama giristen sonra sagdaki binadayim. Kayit yapilan bina.
-
Yarın saat kaçta eğitim başlıyor arkadaşlar sormayı unuttum bugün
-
@roadrunner saat 10da basliyor ama saat 9da orda olun dedi. Ilk gun oldugu icin kart falan verilcek ekstra seyler olacakmis.
-
Sakalı sinekkaydi kesmemize gerek var mı
-
bugün eğitime başlayan arkadaşlar. katılım istanbul için gelmeyen oldu mu?
-
@jkeyness öğrenen oldu mu arkadaşlar gelmeyen var mı ?
-
Arkadaşlar İstanbul finans grubunda gelmeyen oldumu acaba? Bilgi sahibi olan varsa ve bizimle paylaşırsa memnun oluruz.