2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@antoniogramsci babamiz cok zengin olmadigina gore mecburen ya memur olacagiz ya bankaci, sahsen benim baska bir carem yok.
-
Mühendislik bölümlerinde yani Altyapı müh, iş Analisti, Yazılım müh. bu bahsettikleriniz geçerli mi ki acaba?
-
@hsan Birçoğumuz öyle hocam. Kazandığımı öğrendiğimden beri yaşadığım rahatlık, evdekilerin mutluluğu bile yeter
-
Arkadaşlar kim ne derse desin azı bulamayan coğu bulamaz derler devam edin ilerde neler çıkar karşınıza nasip ben buraya yazıyorum ama herhangi bir kazanmışlığım yok aslında ama yine de yazmak istedim sadece. kolay gelsin hepinize
-
Guy dan vmy geçen adamla konuşuyorum;ne güzel rahattım nereden bulaştım şu kuruma yetkisi siniri stresi bitmiyor guyken kafamiz rahattı gezecek yer arıyoduk diyor
Guy ile konusuyorum;yaptığımız işi ilkokul mezunu bile yapar,şoförler bile guy oldu bu monotonlukla iş geçmez bankada en azından itibarın var çalışma ortamın daha nezih diyor
Bankacı ile konuşuyorum;iyi para kazanıyoruz ama sinir stress vs vs.
Anlayacağınız kimsenin ne dediğine kulak asmadan tecrübe etmek en iyisi.Herkes kendi işinden şikayetçi ama bu bence en çok bizim hosnutsuz bir toplum olmamizdan ve herkesin farklı kişilik yapısından kaynaklanıyor.Kimi kasmadan takılayım 3 kuruş az alayım der,kimi çalışmayı sever başkasına mobbing gibi gelen şeyler onun icin sıradandır
-
@palamut söylediklerinize tamamıyla katılıyorum. Ayrıca Allah aşkına arkadaşlar etrafınızda ki çalışan insanlara bakın şükredin. İnanın sizin yerinizde olmak için can atan birçok insan var. En basit çalışacağınız şubede gişe görevlisi olarak girmiş sizden 7-8 yaş büyük insanlar olabilecek,ve muhtemelen ilk başladığınızda işi öğrenmede size yardımcı olacaklar ve siz onlardan fazla maaş alacaksınız kendinizi onların yerine koyun.
Ve inanın hayatta herşeyin bir zamanı, bir vakti var. Hiç birşey hemen olmuyor. Olduğunda da düşüşüde o kadar hızlı oluyor. Birikimle, tecrübeyle ve kendimizi yetiştirerek topluma ve kendimize katkı sağlayabiliriz. -
Arkadaslar, slm, 16 Aralik Pazar sabahi saat 10.00'daki evrak teslimi oncesi Bankacilik Okulu misafirhanesine en erken saat kacta giris yapabiliriz acaba, bilgisi olan var mi? Ankara'ya sabah erken bir saatte varmamiz durumunda misafirhaneye check-in yapabiliriz diye umit ediyorum ama emin olamadim.
-
@hsan ziraatin duyurular sayfasında 15 Aralık yazıyor yani 15 Aralık sabah bile gelseniz giriş yaparsınız diye düşünüyorum
-
@roadrunner tesekkur ederim, 15 Aralik mevzusunu biliyorum ama eminim misafirhanenin kurallari vardir. O emailde keske misafirhanenin check-in saatleri belirtilseydi. Mesela pazar sabahi 6'da misafirhaneye varsam problem olur mu?
-
@hsan ikya her soruyu sorabilirsiniz sakince cevaplıyorlar. kendinizi tanıtın ve sorunuzu sorun ilgileniyorlar.
-
@rash en dogrusu bu olacak sanirim, IKyi bir de bu tarz sorularla mesgul etmeyim demistim.
-
@hsan ben pazar günü ne giymeliyim bi zorunluluk var mı diye bile sordum aklıma takılmıştı pazar günü bi kıyafet için bi zorunluluk yokmuş.
-
@hsan Hocam ben sordum resepsiyonda sürekli bir görevli olduğunu, bir saat sınırı olmadığını söylediler.
-
@rash ben de merak ediyordum bunu teşekkürler
-
Arkadaşlar belki daha önce sorulmuş olabilir ama katılım uzman yardımcılığından elenenleri servis görevlisi olarak işe alma durumu var mı ? Ayrıca vakıfbank müfettişlik sınavı bu yıl da açılacak mı? Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
-
@tostsos size de mi idaridekilerin gm de başlayacağı bilgisi verildi?
-
@roadrunner evet hocam
-
@tostsos kim verdi bu bilgiyi?
Henuz belli degil demislerdi bana. -
Arkadaşlar düzelteyim, birçok mesaj aldım bu konuyla alakalı. Ben bu konuda bir muamma olduğunu bilmiyordum. Uzun süredir görüştüğüm bir arkadaşım telefonla arandığında sorduğunu ve görev yerinin genel müdürlük olduğunu söylemişti bana, ben de sorgulamamıştım hatta tebrik eden bütün arkadaşlarıma görev yerim genel müdürlük demiştim Telefonla arayıp tekrar sordum bu arkadaşıma, evet genel müdürlük dedi. Kendim sormadığım için yanlış yönlendirmiş gibi olmak istemem. Sizler benim yazdığımı görmezden gelerek devam ederseniz sevinirim
-
Ben de burada bi arkadasla konuştuğumda o da söylemişti mulakatta bana herkes gm ye yerlescekler dediler diye, ben de ziraat katılımda çalışan bi arkadaşıma sorduğumda 100 kisi gm icin fazla degil mi diye o da az bile çünkü baya acik var demisti, arkadaslae bunlar sadece duyum, kendinizi beklentiye sokmayin derim, zaten surda ne kaldi, öğreneceğiz yakinda.