2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
5 idari 1 katılım ve 1 yatirimdan gelmeyen olmuş arkadaşlar (katilimdan pek emin değilim fazla da olabilir)
-
@roadrunner katılımda geçen sene 13. yedek şu an uzman yardımcısı. bu yıl 1 kişinin gelmemesi kendi adıma hayal kırıklığı oldu. eğitim bittikten sonra sanırım yedeklerden çağırmazlar.
-
Arkadaşlar şimdi biz eğitimdeyiz. Dolayısıyla unvan ücretinin yanında görev ücreti olarak ne kadar tutar belirlenecek? Belirlenecek mi?
-
@roadrunner hocam idari yazmışsınız da mühendisler de var mı bu grubun içinde yoksa sadece iibf mi?
-
@aaaa1234 100 kişinin içinde muhendisler de var. Gelmeyenlerin kaçı mühendis bilmiyorum ik yı aramanız gerekiyor.
-
@roadrunner tamam hocam tesekkürler
-
Hocalarım eğitiminizde başarılar dilerim herkese sizden ricam kaybedenlerin servis için çağırılacak mı bilgisi dahilinde olan var mı veya öğrenebilme şanslar varmıdır acaba teşekkürler
-
@isfhk, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Hocalarım eğitiminizde başarılar dilerim herkese sizden ricam kaybedenlerin servis için çağırılacak mı bilgisi dahilinde olan var mı veya öğrenebilme şanslar varmıdır acaba teşekkürler
Evet arkadaşlar bunu bir sorarsanız rica etsek sizlerden
-
@jkeyness gelmeyen olmuş anladığım kadarıyla çünkü 2.yedekten çağırılan biriyle tanıştım
-
@hysteresis katılım için mi hocam
-
@jkeyness Yeni şubeler için yedeklerden çağrılma durumu oluyor mu ? Sadece eğitim bitene kadar mı değerlendiriliyor yedekler?
-
@hysteresis bende ziraat finans grubu uzman yardımcılığı mühendis alanından girdim sınava 1. Yedek olarak yazıyor mülakat sonucuma arayan soran yok şans faktörü sanırım
-
@jkeyness hocam yedekler sadece eğitim zamanında mı çağrılıyor yoksa bi sonraki sınava kadar çağrılacak mı
-
@fatihmavcu birdahaki sınav yapılana kadar yedek hakkın geçerli oluyor ihtiyaç halindr sıra sana gelirse çağrılıyorsun
-
@fatihmavcu bir sonraki sınava kadar
-
@fatihmavcu bir sonraki sınava kadar olması gerekiyor sanırım ama geçen yıl en son giren 13. yedek arkadaşın linkedin hesabında aralık 2017de başladığı görünüyor. o ay ise eğitimlerin başladığı ay bu sebepten eğitim sonrası istifa durumunda çağrılan oldu mu bilmiyorum.
-
@jkeyness anladım kardeşim idari alandan 13.yedeğim ben de iibf den. Umut dünyası:))
-
@fatihmavcu benim esas merak ettiğim konu, eğitim sonrası istifa durumunda yedeklerin aranıp aranmadığı çünkü hiçbir eğitimi olmadan arayıp gel başla demezler diye tahmin ediyorum nitekim 2.5-3 ay gibi az olmayan bir eğitim süreci mevcut. sonradan atıyorum istifa eden 5-10 kişiye eğitim verirler mi ? orasını kestiremiyorum. bu sebepten ik'dan sağlıklı bir bilgi almalı.
-
@jkeyness benim bi arkadaş 2017 de vakıfbank müfettişlikten elenip uzmanlığa çağırdılar hiç eğitim almadan başladı birilerinin yanında 2 3 hafta. Sonra ara ara eğitime çağırdılar istanbula.
-
izmir katılımda 1.yedeğim ne arayan var ne soran