@islimbot bayağı basitti. İngilizcesi olmayan girmesin diyen arkadaşları yeniden pistte görmek istiyorum. Hak hukuktan bahsediyorlar. Bunların yüzünden bile bir kişi girmemişse nasıl bunun vebalini kaldıracaklar çok merak ediyorum.
Aziz Petrick
@Aziz Petrick
Aziz Petrick tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
RE: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
@bad1905 ilk sınavdan sonra gelen ikinci test
-
@frustration adam o kadar çalışacak edecek, Kpss den 91 üstü puan alacak, sonra size mi soracak girip girmeyeceğini? Bırakın bunları. 45 üstü YDS alan başvursunmuş.
düzenlemiştir -
@bad1905 ben de sebep de yoktu. Tekrardan yollarlar hocam.
-
@frustration ben gereksizim ve başkalarının ne yapacağı hakkında(hiçbir hakkın olmadan, bencilce bir düşünüş çerçevesinde) fikir beyan etmeye ve dayatmaya çalışan sen, gereklisin öyle mi?
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Arkadaşlar bankacılık zor, bu bilinen bir gerçek. Eğer bu sektörü sevmiyorsanız zaten en son bulaşılacak sektör. Arkadaşın da dediği gibi İstanbulda bir uzmanın üç yıla araba ev alması gibi şeyler hayalden öteye gitmez. Bunlar çok ilerdeki vadeler için geçerli.
-
@maesteo bu konuda zaten hemfikiriz. Ben büyük hayalleri olan arkadaşlar için söylüyorum. Alacağınuz maaş ortada. Belirli bir yıla kadar da pek artmayacak.
-
Bu iş sevmeme durumunuza cidden hayranım. İnsanları olumsuzluğa sevk etmekten başka amacınız yok. Bunu vicdanınız nasıl kaldırabiliyor? Milyonlarca üniversite mezunun, onbinlerce iibf linin işsiz olduğu, yıllık alımın neredeyse maksimum 800-1000 olduğunu ve işin içine referansları filan kattığımızda alınma ihtimalinin çok düşük olduğunu, bir işe alımın neredeyse bir yıl sürdüğü böyle bir dönemde bu naz bu para özlemi nedir?
Yıl 2013 https:/ /www.google.com.tr/amp/s/www.memurlar.net/haber/336687/3-200-kisilik-ise-535-000-kisi-basvurdu.html%3famp=1
Şu anki uzman yardımcılığı için kaç kişi başvurdu bilmiyorum ama şunu biliyorum ki çevremdeki çoğu kişi işsiz ve bunlar kaliteli üniversitelerden mezun. 2019 ekonomik sıkıntının en çok yaşanacağı sene olacak. Bu yüzden işi beğenmeyenler varsa şimdiden bıraksınlar. Diğer insanların hayalleri var çünkü.
Aziz Petrick tarafından gönderilen son iletiler
-
@gariban-guy ziraat bankası müfettiş alımı yapmıyor artık. Kendi içerisinden seçiyor.
-
RE: PTT uzman yardımcılığı/Genel
@öğrenci çok teşekkür ederim hocam. PTT ilanına da baktım şu şekilde :
22- Ataması yapılacak adaylardan aşağıdaki belgeler istenir;
a)Nüfus cüzdanı fotokopisi,
b)Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin mezun olduğu okul veya noter onaylı örneği (Belgenin aslının ibraz edilmesi halinde fotokopisi Şirket tarafından onaylanarak aslı iade edilecektir.)
c)Yükseköğretim Mezun Belgesi (e-devlet ),
d)Adli sicil kaydının bulunmadığına dair belge (e-devlet ),
e)Askerlikle ilişiği olmadığına dair belge (e-devlet ),
f)İş isteme beyannamesi,
g)Mal bildirim beyannamesi,
h)Atanacağı pozisyonda çalışmasında sakınca olmadığına ilişkin sağlık kurulu raporu,
NOT: Postacı, Postacı (PTT’de çalışan firma elemanı) pozisyonuna başvuran adayların sağlık kurulu raporlarında;- Her türlü iklim ve yolculuk koşullarında posta dağıtım işlerini yaya şekilde yapabileceği,
- Kilosu ile boyu,
- Kilo ile boy arasındaki fark,
Hususlarının belirtilmesi gerekmektedir.
ı) Başka kurum ve kuruluşa karşı mecburi hizmetle yükümlü bulunmadığına dair yazılı
beyan,
i) Son altı ay içerisinde çekilmiş 6 adet 4,5x 6 ebadında vesikalık fotoğraf,
j) Postacı, Postacı (PTT’de çalışan firma elemanı) pozisyonlarına başvuran adaylardan en az B sınıfı ve A2 sınıfı sürücü belgesi fotokopisi,
k) Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu (2 suret),
l) Gişe ve Büro Görevlisi (Sigortacılık) pozisyonuna başvuran adaylardan SEGEM Teknik Personel Yeterlilik Belgesi,
m) Yabancı Dil Sınavı Belgesi (Avukat, Mimar, Mühendis pozisyonları için yabancı dil sınavının (YDS ve YÖKDİL Sınavı 2016,2017 veya 2018) asgari 60 (Altmış) puana aldığına dair veya dil yeterliliği bakımından YDS denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir belge),
n) Yabancı Dil Sınavı Belgesi (PTT Uzman Yardımcısı pozisyonları için yabancı dil sınavının (YDS ve YÖKDİL Sınavı 2016,2017 veya 2018) asgari 70 (Yetmiş) puana aldığına dair veya dil yeterliliği bakımından YDS denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir belge)
Gvs formunu teslim etmemiz gerekecek. Bu yüzden süreç uzun olacak.
-
@öğrenci istenen belgelerin fotosunu atma şansınız var mı hocam?
-
@aziz-petrick bir de yeni yönetmelik ile Gvs nin şekli de değişti. Formu doldurmak zorunlu gibi.
-
Rekabet kurumuna mülakat öncesi teslim ettik o yüzden diyorum. O belge doldurulmadan Gvs yapılamaz diye biliyorum. Çünkü neye göre yapacaklar. Yani yine bekleyeceğiz gibi
-
Arkadaşlar mülakat sonuçlarında Gvs leri teslim edeceğiz değil mi? 2-3 ay da o şekilde bir süreç geçecek?
-
Gençler, eğitim daire başkanlığı ile misafirhane yanyana mı? İkisi de ivedikde mi? Maildeki ve googleda biraz adres farklılığı var da.
-
@tostsos evrak tesliminde neyi öğrenirsiniz diyorlar?
-
@hsan hocam yüksek lisans için derse gitmeye vb. İzin veriliyor mu?
-
Bu iş sevmeme durumunuza cidden hayranım. İnsanları olumsuzluğa sevk etmekten başka amacınız yok. Bunu vicdanınız nasıl kaldırabiliyor? Milyonlarca üniversite mezunun, onbinlerce iibf linin işsiz olduğu, yıllık alımın neredeyse maksimum 800-1000 olduğunu ve işin içine referansları filan kattığımızda alınma ihtimalinin çok düşük olduğunu, bir işe alımın neredeyse bir yıl sürdüğü böyle bir dönemde bu naz bu para özlemi nedir?
Yıl 2013 https:/ /www.google.com.tr/amp/s/www.memurlar.net/haber/336687/3-200-kisilik-ise-535-000-kisi-basvurdu.html%3famp=1
Şu anki uzman yardımcılığı için kaç kişi başvurdu bilmiyorum ama şunu biliyorum ki çevremdeki çoğu kişi işsiz ve bunlar kaliteli üniversitelerden mezun. 2019 ekonomik sıkıntının en çok yaşanacağı sene olacak. Bu yüzden işi beğenmeyenler varsa şimdiden bıraksınlar. Diğer insanların hayalleri var çünkü.