2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@gencnsn, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Arkadaşlar 18.30 da ptt sonuçları da açıklanicak İstanbul katılımi kazananlardan ptt veya ysk yı tercih edecek olanların kaç kişi olduğunu bilgilendirir misiniz ?
Kazanan arkadaşlar belki burayı takip etmiyodur diğer arkadaşlar öğrenip burdan bizi bilgilendirebilirler mi acaba
-
@gencnsn arkadaşlar ysk bekleyen duydum . Kaymakamlık bekleyen bir arkadaşda var sınıflar ayrı olduğu için herkesi tanıma imkanı yok. Ama herhangi bir kurum açıklanırsa kesin ayrılacaklar vardır. Umarım tez zamanda netice alırsınız.
-
Ysk ile ptt açıklandı haftaiçi insan kaynaklarını arasak kaçıncı yedeğe sıra geldiğini söylerler mi yoksa telefonda bilgi vermiyorlar mi ?
-
Arkadaşlar İstanbul katılım için bilgi alan yok mu ysk ve pttden sonra ayrılan oldu mu ?
-
arkadaşlar misafirhaneyi kullanmayan biri eğitim sırasında ayrıldığı takdirde tazminat ödüyor mu ? ödüyorsa ne kadar bir tutar olur?
-
@jkeyness Arkadaşım ödeme yapmadan leasingden ayrılmıştı hocam.
-
Bu arada süreç içinde maaşla ilgili çok tartışma yaşandığı için kısaca bir bilgilendirme yapayım. Katılımda Aralık ayında eğitimde geçen 13 gün için şöyle bir ödeme yapıldı
maaştan 13 günlük pay + 3 aylık primden 13 günlük pay : 1835 tl
yemek kartı günlük : 17 tlİstanbul tazminatı şu anda brüt 800 tl imiş. Yemek kartına 300 tl yükleniyor. İstanbul'da çalışanlar için yine 200 tl yol ücreti var.
Ocak ayı zammı kasım ayı enflasyonu+ %2 şeklinde olacak deniliyor.
-
Katılım İstanbul için ayrılan oldu mu arkadaşlar ?
-
arkadaşlar ziraat uzman yrd. ile katılım uzman yrd. arasında hem maaş hem yemek kartı ücretlerinde bi fark olmuş. bu konu hakkında ik'dan bilgi alan oldu mu?
-
@vice-versa-7 ziraat bankasi ve ziraat katılım arasında az maaş farkı var ziraat bankasi maaşı çok az yüksek.Ziraat katılım bölümünün yemek kartı zamdan önceki miktarlar verilerek bir yanlışlık olmuş bugün duzeltildi diye biliyorum yemek kartında fark yok.
-
@vice-versa-7 40-50 tllik bir maaş farkı varmış sanırım o kadar. Yemek kartı aynı.
-
Arkadaşlar İstanbul katılım için en son kaçıncı yedek çağırıldı ?
-
@gencnsn kaçıncı yedeksin?
-
Ziraat Teknolojiden yedek çağırılan oldu mu?
-
Merhaba arkadaşlar içerden haber alabilecek yok mudur? Ziraat Katılım İstanbul en son kaçıncı yedek çağrıldı?
-
İstanbul Katılımda, eğitimden evvel ayrılmayı düşünen var mı ? bu konuda bilgisi olan yazabilir mi ?
-
@jkeyness İstanbul katılımda 2 kişi çağrılcak yedekler size sesleniyorum. Gelenin bana çikolata borcu olsun
-
@ekonomistik Teşekkürler bilgilendirme için Kaçıncı sıradakiler çağırılacak bilgin var mı ?
-
@walterbishop, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@ekonomistik Teşekkürler bilgilendirme için Kaçıncı sıradakiler çağırılacak bilgin var mı ?
3 ve 4 olabilir tam emin değilim hocam. 2 ve 3 de olabilir
-
@ekonomistik 4 e kadar çağırıldı diye duydum ama.. 5-6 olabilir mi ?