2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Arkadaslar ben sadece arayıp yazıyorum aman açıklanmazsa lütfen topa tutmayin bu sefer aöf numarasini aradim çok tatlı bir bayanla görüştüm foruma hatta yaz dedi. Bugün ve yarın kesin olarak açıklanacak dedi. Bizlerde bekliyoruz dedi sanırım tamamdır demelerini bekliyor
-
@meerveeaa elçiye zeval olmaz eline saglik aciklanmazsa da senin saolsun..offf çok gerildim valla
-
Valla bu sefer de kil payı kaçırırsam çok uzulcem ya
-
@adamslani06 çok sağolun inşallah açıklanır tşeekkür ederiz
-
@meerveeaa hadi ins artk hakkimizda hayirlisi olsn
-
Hadi be ziraat daha fazla ümitlendirme bizi olacaksa kısmetse olsun inşallah
-
Yani arkadaşlar ben çok ümitli değilim sınavdan ama öyle heyecanlısınız ki bnde hadi inşallah demeye başladım
-
@ozge92 süper
-
Heyecan dorukta
-
Sınava gireli bir ay oldu ve ben sınavımın nasıl geçtiğini hatırlamıyorum
umarım iyi geçmiştir -
@dlknn Ben sınava girdim mi onu hatırlamıyorum hocam sizin yine iyi
-
@şanslıs ahahah çok iyi yaaa.valla bende unuttum soruların çoğunu.
-
@şanslıs en güzeli benimki çok iyi geçmemişti ama şimdi kazanabileceğimi düşünüyorum unuttum herhalde
-
Okul bölüm vs sormuştum ama herkes o kadar gergin ki kimse tınlamadı
-
@ozge92 dostlar beni de moda soktunuz bu heyecanla bugun aciklqticaz sinavi ins
-
Bugün hep dışardaydım ve sayenizde kalan 40 mb ımı sürekli bu sayfaya girerek harcadım ve bitirdim teşekkürler Ama hala umut var beklemedeyiz
-
Arkadaşlar Merhabalar,
Pazartesi bir ileti yazmıştım. Öncelikle sonuçların toplantıda onay aşamasında geçti teyidini aldım.
İlgili birim (İnsan Kaynakları) Gerekli çalışmayı yaptıktan sonra sonuçlar Açıklanacaktır. Benim öngörüm başından beri 14-21 Eylül arasında, Böyle geniş bir tarih marjı koymamın sebebi, İdari bir karar doğrultusunda açıklanıyor.
Malum bankaların içinde bulunduğu durumlar, Döviz kur ve parite sorunu, Likidite ve Mevduat Sorunu, Faiz Artırımı, Sermaye Yeterlilik Rasyosu gibi hayati öneme haiz sorunlarla boğuşmaktadır. Bundan dolayı, sınav aşamasının yönetime sunulması biraz Sancılı süreçler.
Dediğim gibi Öngörüm : 14-21 Eylül Tarihleri arası, Tahminim 14 Eylül. Ancak MB, Bugün ki faiz artırımı bile sektörde bir telaşeye yoğunluğa sebep oluyor, Belki insan kaynakları rutin çalışmasına devam ediyor, Ancak yönetimin öncelikleri değişiyor.
Saygılarımla,
-
Değirmene gelen nöbet bekler
Sınava giren sonuç bekler
Sonuçlar bugün de açıklanmadı
A be ziraatin sen neyi bekler
Evet saçma sapan şiirim ile gergin bekleyişi biraz yumuşatayim dedim vakit geçmiyor -
@barce ben anadolu üniv uluslararasi ilişkiler mezunuyum
-
İtiraz 14-16 dediğine göre bu gün açklamaları gerekmez mi ya