2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
O kadar çalıştık didindik. Adamlar kendi personellerini yükseltme sınavları yapmış. Büyük ihtimal bizim gibi kazananlara da personel teklifi gelecek.
-
@bluephantom arkadaşınız hangi birimde çalışıyor öğrenme imkanınız var mı?
Ayrıca yeni gelecek personeller hangi birimde çalışır, ne iş yapar vs diye sorup bizi bilgilendirme imkanınız var mı? Herkes merek ediyor
-
@byteks1 Hocam, sormaya çalışayım. Öğrenebilirsem mesaj atarım.
-
@emre2106 personel teklifi derken hocam
-
@bluephantom hocam tesekkurler sevdirmekten ziyade iyisiyle kotusuyle bilgimi tecrubemi paylasmak istedim. cok naziksiniz ben zaten yatirim tarafinda (baska kurumlarda) calistim tek istegim nasipte varsa sube ya da genel mudurlukte herhangi bir pozisyon artik bakalim
-
@bluephantom hocam 2850 net mi brüt mü?
-
@edaus Net.
-
@bluephantom teşekkürler
-
@edaus Rica ederim. Başarılar.
-
Katilim da IS ANALIIZI vardi cevap neydi arkadaşlar. Yatırımların faiz esnekliği gibi ???
-
@zeyno5454 soruyu tam hatırlamıyorum ama cevabı yatırımın faiz esnekliği ile başlayan yapmıştım sanırım
-
-
arkadaşlar finans katılım sorularını toplayan var mı birde ne zaman açıklanır bilgisi olan var mı ?
-
@atakantoprak Ortalama 1 ay yalnız bayram araya girdiği için uzayabilir.
-
@atakantoprak ben toplamak istiyorum guy dan sonra el birliği ile toplayalım istersen
-
@zeyno5454 facebook bazı gruplarında baya biseyler yazmışlardı derleyen olmadi daha.
-
@zeyno5454 olur tabiki
-
@bluephantom eylül 10 a kadar sarkabilir o zaman
-
Arkadaşlar itiraz eden oldu mu hiç sorulara ? Ben soruları bile hatırlayamadığım için
-
Sonuçlar ne zaman aciklanir ki?