2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@kpsslik genel kanı Eylül yönünde ama bence Ağustos sonu açıklanacak kpss ile beraber onu da görürüz
-
Arkadaşlar sınav giriş belgeleriniz toplandı mı ben vermeden çıktım sorun olur mu ?
-
@secret hayır sorun olmaz. Ben de vermedim, toplamıyorlar zaten.
-
Türkçedeki ikileme sorusu yanlıştı ama sanirim itiraz suresi dolmuş itiraz edemedim.Ezik büzük kelimesi normalde ikiside anlamlı bir ikileme ama soruda biri anlamlı biri anlamsız olarak kabul etmiş.iki kelimeninse sözlükte anlamı bulunmaktadır.Cevabi apar topar kabul erkekler bu soruya itiraz edilmesi lazim
-
@sinavparambitti kabul ederler yazacağıma kabul erkekler yazmışım
-
@sinavparambitti diğer şıklar neydi.
-
@zeyno5454 yirtik pırtık cümbür camaat çoluk çocuk apar topar ezik büzük hangisi farklı türden oluşan bir ikilemedir demis.internette saçma sapan siteler ezik büzük ikilemesini biri anlamlı biri anlamsız kabul etmiş o yüzden benim tahminim cevabı apar topar kabul etcekler
-
Birde çok tartışma olmuş tanimlayicimi yoksa yorumlayıcı hukuk kuralimi diye o sorunun dogru cevabi kesinlikle yorumlayici olcak bundan emin olabilirsiniz.
-
@sinavparambitti hukuk yorumlayıcı. Ama türkçe de ben farklı işaretledim
-
bence bazı sorular zaman alsın diye kasıtlı yanlış bırakılmış olabilir
-
@zeyno5454 hukuk sorusu neydi hatırlayamadim ben Türkçe sorusu apar topar olacaktır o daha ağır basıyor
-
@bynkeynes Ben de hatırlayamıyorum ️
-
Hala gise icin bir baslik acan yok mu arkadaslar
@Antimülakat hocam ptt gişe icin bir baslik acabilir misiniz aceba -
Pardon ptt ye yazacagimi buraya yazdim kusura bakmayin o kadar yer takip ediyorum ki karistirdim arkadaslar:)
-
@esra-uz 7 gun cvp .15 gün vuk ta oldu.
-
Sınav sonuç açıklama tarihi: en erken 3 eylül pazartesi en geç 10 eylül pazartesi
Ziraat teknoloji uzman yardımcılığı sınavına 3 kez girdim. -
@2577 eylule ne kaldi ki insallah oyle olur hocam
-
@duyguuu37 hocam öyle mi yapalım? Talep var mı bu konuda?
-
@antimülakat hocam ptt gise icin ayri bir baslik diyorsaniz iyi olur...ben denedim ama acamadim
-
@antimülakat burayi mesgul etmek istemem ama,ptt basligindada konustuk hocam acabilen olmadi