GUY ANKARA 2018
-
@olursaolur Yinede girecem diyenler var mülakatta görsem gel seninle bir şey konuşalım deyip tenhaya çekerim
-
Dguy başvuruları 19 unda bitiyor acaba 26 sına kadar açıklanır mı genel sıralama hakkında fikir ediniriz. 19 unda hemen GİB sınav işlerini arayıp darlayacağım 26 sına kadar açıklanması için bu iletiyi gören arkadaşlarımdan şimdiden destek bekliyorum.
-
@rybczynski2 dguy a taşra uzmanlıkları ve mufettislerde başvurur bu yüzden fikir vermez
-
@uruk-hai müfettişleri bilmem de Ankara için guy a halihazırda çalışanlar da başvurur diyorlar bi önceki sayfada da konuşulmuş. Bilmiyorum bence hiç yoktan iyi fikir verir
-
Ankara tercih eden var mı ?
-
78 e ankara gelme olsaılığı var mı?
-
@gossennn tahmin etmek zor elbette. Ben bunun riskine katlanırım diye düşünüyorsanız yazın ama bu benim son kursunum diyorsanız biraz kritik bir puan açıkçası.
-
Guyda tercihimi Ankara yapmıştım buraya da yazmıştım. Bugün Bursa olarak degistirdim. Yanlış yönlendirme olmasın puanim 84
-
@tudisiar niye hocam
-
@zenginmemur kişisel sebeplerden hocam
-
@quietquiet hocam Ankarada guy olanlar gecen yil calisma yeri olarak nerde başladı?Ankaranin bir artisi var mi guy olmada sizce artilari ve eksileri nedir?
-
80 ile bende ankaraya başvurdum.Allahimmm lütfen çok endişeliyim açıkçası
-
sizce 79.5 puanım sıralama 5200 ankaraya basvurmalımıyım
-
@gingove bence gelir. ama vebal almak istemem tabiki
-
@rybczynski2 ankara 80 i gecmez bence 80 ustu kapatan olursa ya izmir yada mugla olur
-
Ankara için her zaman yüksek kapatır algısı yaratılıyor ama geçmiş alımlara bakıldığında hiç bir zaman 80'i görmemiş
-
80 ile Ankara'ya başvurdum
-
Kim kaç puanla yazdıysa burayı düzgünce söylesin şimdi bende ona göre umudu kesip kpss çalışayım
-
82,8 2600 sıralama
-
81.5 3550~