GUY İSTANBUL
-
@gaziibfli aynen
-
Bir istanbulda benden asla seçmem dediğim şehir büyük konuşmuycaksın bu hayatta
-
Gecen yil yine aynı puanla Istanbul du.. yine Istanbul.. bu sefer mülakata kalırsam uzme beni canim İstanbul.
Puan 84 -
79.8 ile İstanbul yazacağım eğer son dakika fikir değiştirip Ankara yazmazsam
-
İlan gelmeden öncede İstanbul istiyordum 3 temmuz günü basvurumu yapacam nasip kismet yarışmacı arkadaşlara başarılar
-
Siralama 3800. Istanbul)**
-
Ooo rakiplerim toplanmış :)))
-
Ne kadar cok istanbul var herkesin de puanı 79
-
Bir 79 da benden , yüksek ihtimalle fikir değişmezsem
-
Bende varım 3000 sıralamayla rakiplerime başarılar dilerim:))
-
Yüksek puanlılar İstanbul yazarsa diğerleri nereyi yazacak? Mis gibi Ege bölgesi var hem de yoğun şekilde artı Marmaradan da var. İç Anadolu'nun büyükşehirleri var. Yüksek puanlılar bilmiyorum ama bu kadar da korkmasın.
-
@m-akif yuksek puanlilarin derdi yedeğe dussem bile en cok çağıran il istanbul yukleniyim garanti olur kafasi
-
@olursaolur bu işin garantisi yok. Hiçbir şekilde.
-
İstanbul 81.8
-
Anlaşılan İstanbul bu sene şampiyonlar ligi seviyesine çıkacak. 78'in altında başvuracağım diyeni görmedim.
-
Spekülatif yazı silinmiştir Sevgiler
-
@m-akif, içinde söyledi: GUY İSTANBUL
Yüksek puanlılar İstanbul yazarsa diğerleri nereyi yazacak? Mis gibi Ege bölgesi var hem de yoğun şekilde artı Marmaradan da var. İç Anadolu'nun büyükşehirleri var. Yüksek puanlılar bilmiyorum ama bu kadar da korkmasın.
Puanı yüksek olanların hepsi de istanbul yazmıyor tabi. Kimin kaç puanla nereyi yazdığını bilemeyiz. Benim yorumum forumdaki yorumlardan yola çıkarak yapılmıştır. Kimseyi yönlendirmek istemem.
-
Istanbulu secip kazanirsak, bizi istediğimiz ilcenin vergi dairesine gönderiyorlarmis diye duydum. Aslı astarı nedir? Bilen var mi ?
-
@gökyeleli ben 3 kişiye sordum, ikametgahina en yakın vergi dairesine ihtiyaç varsa oraya atanıyormuşsun. Yoksa 2. En yakın vs fakat bazı kişiler ise gösterdikleri adresten malesef çok uzağa atanmışlar. Yani adresi dikkate alıyorlarmış ama her zaman değil.
-
@falanfilan bilgi için tesekkurler.