GUY İSTANBUL
-
Kesin olmayan çok soru var neye göre hesapladınız arkadaşlar bu netleri
-
@biriibfli 90-93 bandında bekliyorum hocam.
-
Arkadaşlar toplu cevaplar nerde var bende bi bakıyım netlerime
-
GİB Pazartesi günü bir sürpriz yapar mı ?:)
-
@veliat34 pazartesi açık mı daireler bayram tatili birleştirildi mi yoksa hocam
-
@okanugur birleşti bayramdan sonraya kaldı
-
@özgesmith o benim beklediğim doğru sayısı taban 80 üstü olmaz yoksa zordu sınav
-
Netler nasıl arkadaşlar:)
-
Buraya yazanların puanlari çok yüksekmiş maşallah benim 80 82 gelecek gibi, o da internette görerek hesapladım. Hatırlamadımlarim da var. Acaba kalabilecek miyim niye nasıl bu kadar yüksek yaptınız yahu 85 90 üstü gerçekten 200 kişiyi geçer mi aman geçmesin
-
Yav inanamiyorum yav gerçekten yüksek yapmışsınız umarım kalırım şu mülakata yedekte bile olsak ihtimali var böyle yüksek puanlılar guyda durmaz zannımca
-
Burdaki netleri gorup moral bozmayin. Biz en az 2 senedir kafayi bu ise bozmus insanlariz. Burada dusuk yapan takilmaz zaten. Ayrica 80 i gecmeyecektir rahat olun.
-
@falanfilan İstanbul için 78 i gecmez diye dusunuyorum hocam.
-
Arkadaşlar size çok can alıcı bir soru soracam. Yüksek puanlilar İstanbul'u yazmışsa ki öyle gözüküyor. Ve dguy a 300 vdk ya da yaklaşık 400 kişi gidecek dersek, bu gideceklerin çoğu Ankara ve İstanbul yazanlar olacaktır diyebilirmiyiz. Bu durumda İstanbul da mülakata kalanin ihtimali baya bı artıyor diyebilirmiyiz. Yoksa zorlama bı hesap mı olur
-
Arkadaşlar geçmiş yıllarda kaçla kapattığına dair bir karşılaştırma var mı elinizde
-
83/87 arasi birşey gelecek gibi ama geçen sene de yapmıştık benzerini.inşallah sonu bu sefer güzel olsun.
-
@kaimoğlan inşallah hocam İstanbulu merakla bekleyeceğim
-
80 doğru bekliyorum umarım yeterli olur fikriniz nedir?
-
@baybatur ben ikisine de girdim ikisi de iyi geçti guy daha iyi tabi.yanlış varsayım sayılmaz hocam.istanbul yedeklere sıra gelir gibi zaten bunu düşünüp istanbul yazmıştım
-
@sword00 aynen hocam bende bu mantıkla yazdım ama diğer şehirler baya bı düşük gelince üzülmüş tüm.
-
@baybatur izmire yanıyorum bi ama vardır bi hayır:)