ARŞİV VE GÜVENLİK SORUŞTURMASI
-
@guy63 o kadar geç olmaz bir kaç ay içinde netleşir. Guy da il il sonuçlanabilir gvs'ler.
-
@antimülakat yani
-
@antimülakat il il derken
-
@guy63 her ilin egm'si kendi sonucunu o il vergi dairesi başkanlıklarına gönderir ise o ile atananlar çağrılabilir. Örneğin, konya'ya atananlar için konya egm'den gvs'ler istenebilir ve sonuçlanınca da atamaları yapılabilir.
-
Arkadaşlar merhaba.Bi kurumda taşeron olarak çalışıyorum.Taşerona kadro yasası geçmek üzere ve güvenlik soruşturmaları yapılacak. Abim bylock tan hapis yatıyor.Benim ise hiç bir bağlantım yok. Aynı şekil babam devlet memuru ve kardeşim ve annem dahil fetöyle hiç bir bağlantımız yok. Evliyim ve taşerona kadro olayından sonra güvenlik soruşturmam abimden dolayı olumsuz sonuçlanır endişesi taşıyorum. Acaba Güvenlik soruşturmam nasıl sonuçlanır ?
-
@rocket_ab anne baba ve kardeşlerde sıkıntı varsa sana yansıması olumsuz olacaktır. Hapis yatıyor olması cezanın kesinleştiği anlamına gelir ki bu da çok ciddi bir sıkıntı. Geçmiş olsun
-
@Antimülakat hocam mülakattan önce başlatılan güvenlik soruşturması mülakattan önce mi bitiyor sonra mı? Bir de BOTAŞ için emniyet mi mit mi soruşturma yapar?
-
@heateage emniyet yapıyor
-
@heateage her iki aşamada da yapılabilir hocam. Kurum kurum değişiklik gösteriyor.
-
@antimülakat hocam son soru. mülki amirin yaptığı soruşturma hakkında bilginiz var mı?
-
@heateage yok hocam ama elbette il ve ilçelerde mülki idari amirlerde emniyetten gvs talep ediyordur.
-
Güvenlik soruşturmaları kısaldı mı arkadaşlar. Bursa guy için Bursa ikametliler dün aranmış bugün işbaşı yapmışlar.
-
@antimülakat hocam bir şey soracağım size. Mülakat listeleri açıklanmadan da güvenlik soruşturması yapılır mi sizce? Çünkü ben başvuru yaptım ama 2 aydır listeyi bile aciklamadilar. Kurumu aradım ,bekletiyorlar ,benim de haberim yok dedi.
-
@akademikhw olabilir hocam, daha önce bu tip uygulamalar yaşandı.
-
@antimülakat peki son guy alımında ön soruşturma olmuştur mu
-
@antimülakat teşekkür ederim hocam.
-
Adımıza açılan güvenlik soruşturmasını hızlandırmanın bir yolu var mıdır arkadaşlar?
-
@rmazandavulcusu yaşadığınız ilçenin emniyet müdürlüğü ile görüşüp güvenlik soruşturması hızlandırılıyormuş.
-
@burcuburcu hocam jandarma olma ihtimali var mı? Taşrada oturuyor ailem.
-
@rmazandavulcusu O zaman güvenlik soruşturmasını jandarma yapıyor.