ARŞİV VE GÜVENLİK SORUŞTURMASI
-
biraz once iki sivil polis geldi okulumu ailemi falan yazip gittiler bu kadar mi dedim gerisini sube yapacak dedi daha ne kadar bekleriz bilmiyorum antalya guy benim de
-
Arsiv sorusturmasi ne kdr surer guvenlik sorusturmasindan sonra ?
-
@ragnarsnow kardrsm onlar yazini yazacak arsiv sorusturman yapilacak bunlarin yaptiklari ilk aşamaydi polislerin.
-
@by123 daha bekleyecegiz anlasilan
-
@ragnarsnow aynen oyle, polislerin gelmesiyle sorusturma tamamlanis olmuyor
-
Merhabalar. Güvenlik soruşturmasını mitin yapma ihtimali nedir? Böyle bir duyum aldım ancak hep egm yapıyor diye biliyordum. Acaba bilgisi olan var mı bu konuda?
-
@rocket_ab hiçbir şey olmaz hocam hukukta cezaların şahsiliği geçerli sıkıntı olacak olursa da mahkemeye gidersin hakkını alırsın. Ama abinde bylock çıkması senin soruşturmanın daha detaylı yapılmasına neden olabilir eğer bir şey çıkmazsa sana etkisi olmaz zaten kendin demişsin baban devlet memuruymuş eğer sıkıntı olsa babana olurdu. Abin senle 2. derece, baban ile 1. derece akraba.
-
@arocey önemli pozisyonlar hariç istihbarat teşkilatının uğraşacağını sanmıyorum hocam. Tabiki benimki sadece tahmin. Kesin bilgi değil.
-
@rmazandavulcusu teşekkürler.
-
Gelir uzman yardımcılığı için önce evrak teslimi yaptım ve önce arandım. Aynı ilde ikamet ediyoruz. Ama arkadaşımın dosyası gönderileli 10 gün olmuş benim ki hala devam ediyor.
Olumsuz bir durum belirtisimdir?
-
@aslizilyet Uzun sürmesi olumsuz sonuçlanacağı anlamına gelmez. Sonuçta bir sırası falan vardır size ancak sıra gelmiştir.
-
@burcuburcu polis soruşturması yeni yapılmış bir arkasın dediginiz gibi muhtemelen hocam
-
Güvenlik soruşturması emniyette tamamlandıktan sonra valiliğe mi gönderiliyor?
-
@mutadismutandis Evet hocam
-
@miltonfriedman oradan kurumlara gönderiliyor o zaman? Valilikler yoğun diyorlar
-
Merhaba arkadaşlar tüm yazılanları okudum ama net bir cevap yok, a kadro memurluklarda kardeşin fetöden tutukluluğu memur olmaya engel midir? 2. bir sorum ise 17-25 olaylarının olduğu sezon dersaneye gitmiştim 2014e sarktı yani bu sorun teşkil eder mi? Tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
-
@analiz valla senin durum sıkıntılı kardeşim... kesin bir şey diyemem ama fetönün "f" si ile ufacık bir alakan varsa sıkıntı olur
-
@analiz suçta ve cezada şahsilik ilkesi geçerli ama sizin güvenlik soruşturmanızda oldukça detaylandırılarak incelenir. En ufak bir bağlantıda kimse riske girmeyecektir.
-
@antimülakat hocam o şahsilik ilkesinin burada dikkate alınacağını sanmam sonuçta terör örgütü bağlantısından bahsediyoruz ciddi bir mesele, dilerim ailenin yaptığı bir yanlış seni etkilemesin
-
@analiz hocam resmi olarak bişey olmaz diyorlar ama olumsuz da olabilir senin gibi bır cok mağdur var ama bunla ilgili derdini anlatacağın kimse de yok malesef